MsXLabs
Sayfa 2 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Bilgisayar (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/)
-   -   Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/4538-hata-veren-dll-dosyalarina-cozum.html)

YÜRÜYENADAM 7 Kasım 2007 09:50

MERHABA.
PC İM AÇILDIĞINDA sstsmon0.dll HATASI VERİYOR.
VERDİĞİNİZ LİNTE BÖYLE BİR DOSYA YOK Kİ
NASIL OLACAK BU?

mehmet01_29 28 Ekim 2008 10:34

Alıntı:

sHa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 770693)
ellerine saglık..

ARKADAŞIM ŞU DLL SORUNUNU GİDERDİYSEN BANADA YAZARMISIN NASIL BENDEDE AYNI SORUN VAR C VE D SÜRÜCÜLERİNE ÇİFT TIKLAYARAK EÇEMİYORUM

tHeBruTaLiTyOfHeLL 30 Ekim 2008 01:32

Alıntı:

mehmet01_29 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1213307)
ARKADAŞIM ŞU DLL SORUNUNU GİDERDİYSEN BANADA YAZARMISIN NASIL BENDEDE AYNI SORUN VAR C VE D SÜRÜCÜLERİNE ÇİFT TIKLAYARAK EÇEMİYORUM

Ekran Görüntüsü Çekebilirmisin ?_?

_azad_ 26 Kasım 2008 23:20

Diyelim ki herhangi bir ".dll" dosyasını bulduk, indirdik. Peki nasıl yükleyeceğiz ya da windows'ta nereye atacağız arkadaşlar?!... ^o)

Magnifique 26 Kasım 2008 23:29

Alıntı:

_azad_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1241300)
Diyelim ki herhangi bir ".dll" dosyasını bulduk, indirdik. Peki nasıl yükleyeceğiz ya da windows'ta nereye atacağız arkadaşlar?!... ^o)

Nereye Atacağız Derken;
Mesela C:\WINDOWS\system32'nin İçindeki Bir ''ddl'' Uzantılı Dosya Bozuk Noranynn'in Verdiği Link'e Gir Ve O Bozuk Olan ''dll'' Uzantılı Dosyayı İndir Ve Kurulumu Yap Eğer Kendisi Yer Göstermezse Siz> C:\WINDOWS\system32'u Seçip İçine Kurmasını Yönlendirebilirsiniz.

_azad_ 27 Kasım 2008 01:39

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1241304)
Nereye Atacağız Derken;
Mesela C:\WINDOWS\system32'nin İçindeki Bir ''ddl'' Uzantılı Dosya Bozuk Noranynn'in Verdiği Link'e Gir Ve O Bozuk Olan ''dll'' Uzantılı Dosyayı İndir Ve Kurulumu Yap Eğer Kendisi Yer Göstermezse Siz> C:\WINDOWS\system32'u Seçip İçine Kurmasını Yönlendirebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederim...:)

selamlarımla.

weteagle 25 Ocak 2009 15:53

mrb arkadaşlar benım pc de şöyle bi sorun.

C:\WINDOWS\system32\digeste.dll uygulaması veya DLL'si gecerli bir windows bellek değil.Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın..

pc yii her açışımda veya bazı programları açışımda bu cıkıyor, verdiğiniz adreslere de baktım böyle bir dosya yok.

tHeBruTaLiTyOfHeLL 26 Ocak 2009 02:09

Alıntı:

weteagle adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297619)
mrb arkadaşlar benım pc de şöyle bi sorun.

C:\WINDOWS\system32\digeste.dll uygulaması veya DLL'si gecerli bir windows bellek değil.Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın..

pc yii her açışımda veya bazı programları açışımda bu cıkıyor, verdiğiniz adreslere de baktım böyle bir dosya yok.

Trojan Virüs Kapmışsınız. Aşağıdaki Link'i İndir PC'ye Kurun Güvenli Modu Açıp Taratın..

>>> SPYHunter Scanner İndirmek İçin Tıklayın<<<

Belgelerim Yada Bilgisayar'a Girin F3'e Bastın Solda Menü Açılacak O Menüden"Tüm Dosya Ve Klasör'leri Seçin" Ve "
digeste.dll
" Aratın. " C:\WINDOWS\system32\digeste.dll" "Dosyayı Bulup Silin, Üst'te Verdiğim Link'i Programı Güvenli Mod'u Açıp Taratın."

nazennaz 30 Ocak 2009 11:20

arkadaşlar,
advanced vista optimizer programını kurmaya çalışırken "update.dll" dosyası bulunamadı diyor...:S
update.dll dosyasını indirip windowsa mı atmam gerekiyor..??

Sadece o programda değil, birçok program kurmaya çalıştığımda buna benzer hatalar veriyor...
Neyse, önemli olan şimdilik update.dll zımbırtısı :D

Yardım eder misiniz?

Misafir 25 Ekim 2009 15:04

msivc32.dll dosyasını hiçbir yerde bulamadım :s

Saat: 00:34
Sayfa 2 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık