![]() |
MERHABA. PC İM AÇILDIĞINDA sstsmon0.dll HATASI VERİYOR. VERDİĞİNİZ LİNTE BÖYLE BİR DOSYA YOK Kİ NASIL OLACAK BU? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Diyelim ki herhangi bir ".dll" dosyasını bulduk, indirdik. Peki nasıl yükleyeceğiz ya da windows'ta nereye atacağız arkadaşlar?!... ^o) |
Alıntı:
Mesela C:\WINDOWS\system32'nin İçindeki Bir ''ddl'' Uzantılı Dosya Bozuk Noranynn'in Verdiği Link'e Gir Ve O Bozuk Olan ''dll'' Uzantılı Dosyayı İndir Ve Kurulumu Yap Eğer Kendisi Yer Göstermezse Siz> C:\WINDOWS\system32'u Seçip İçine Kurmasını Yönlendirebilirsiniz. |
Alıntı:
selamlarımla. |
mrb arkadaşlar benım pc de şöyle bi sorun. C:\WINDOWS\system32\digeste.dll uygulaması veya DLL'si gecerli bir windows bellek değil.Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın.. pc yii her açışımda veya bazı programları açışımda bu cıkıyor, verdiğiniz adreslere de baktım böyle bir dosya yok. |
Alıntı:
>>> SPYHunter Scanner İndirmek İçin Tıklayın<<< Belgelerim Yada Bilgisayar'a Girin F3'e Bastın Solda Menü Açılacak O Menüden"Tüm Dosya Ve Klasör'leri Seçin" Ve "digeste.dll" Aratın. " C:\WINDOWS\system32\digeste.dll" "Dosyayı Bulup Silin, Üst'te Verdiğim Link'i Programı Güvenli Mod'u Açıp Taratın." |
arkadaşlar, advanced vista optimizer programını kurmaya çalışırken "update.dll" dosyası bulunamadı diyor...:S update.dll dosyasını indirip windowsa mı atmam gerekiyor..?? Sadece o programda değil, birçok program kurmaya çalıştığımda buna benzer hatalar veriyor... Neyse, önemli olan şimdilik update.dll zımbırtısı :D Yardım eder misiniz? |
msivc32.dll dosyasını hiçbir yerde bulamadım :s |
| Saat: 00:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık