![]() |
slm bn nokia 7610 kullanıyorun ama sesı cok az cıkıyor.Ses yukseltmek ıcın bır program war mı? |
arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı?? |
Alıntı:
bağlantı ismi: MSN Turkcell veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs erişim noktası ismi:internet kullanıcı ismi:yok şifre sorma:hayır doğrulama:normal ana sayfa:yok bu turkcell hatlar içindir. ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirim:) ;) Alıntı:
|
:( Alıntı:
|
n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini rim:d |
6131 msn yok yardımcı olurmusunuz acele? |
arkadaslar selam nokıa 5200 için cepte msn programı arıyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim saygılar |
ya ben samsung sgh-250 kullanıyorum msn yükleyemezmiyim beni bilgilendirin lütfen ! |
arkadaşlar mig33 homepage dan kullanıyorum ben ve saati 1 knt hiç kullanmayın 3 saati 1 knt oluyo...çok kullanışlı fakat nick değiştiremiyosunuz bu da eksi tarafı.. internetten araştırırsanız mig33 die çok güzel bi program gerçekten |
arkadaş formda yeniyim benim N80 telefonum var normal wireless programıyla yani WLAN ile internete gire biliyorum msn yüklmek istiyorum ne yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık