MsXLabs
Sayfa 2 / 39

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

!!!!gencadam!!!! 14 Temmuz 2006 10:02

Cevap aslında yeteri kadar açık...
Engellendiğinizi microsoft gibi bir şirketin yayınladığı programı internetin sıradan bir sayfasında bulabildiğini düşünmek pekte doğru olmaz herhalde... Eh o zaman çözüm: Bireysel yöntemler...Yani engellediğini düşündüğünüz kişiyi tanıyanlara sormak... Çok ahlaki değil ama illa çözüm çözüm diye diretenlere izleyebilecekleri yol...

custom 16 Temmuz 2006 13:55

ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.

Misafir 16 Temmuz 2006 14:11

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158687)
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.

Liste Duruyor 1 Kisi Silinmisse Ya Siz Yanlislikla Sildiniz Yada 1 Baskasi Sizin MSN den Oturum Acip Silmis Olabilir.
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz.

custom 16 Temmuz 2006 17:56

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158706)
Liste Duruyor 1 Kisi Silinmisse Ya Siz Yanlislikla Sildiniz Yada 1 Baskasi Sizin MSN den Oturum Acip Silmis Olabilir.
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz.

ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.

Misafir 16 Temmuz 2006 18:01

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158789)
ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.

Kisisel Ayarlar > Gizlilik
Böümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin.
Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin.

custom 16 Temmuz 2006 18:07

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158793)
Kisisel Ayarlar > Gizlilik
Böümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin.
Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin.

dediklerinizi yaptım.adres defterine baktım.orada da yok. böyle bir şey mümkün mü peki. yani o beni silse böyle bir şey olur mu.adresin tamamen ortadan kalkması mümkün mü benim anlamadığım bu.adres nasıl koybolup gider.

Misafir 16 Temmuz 2006 18:10

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158796)
dediklerinizi yaptım.adres defterine baktım.orada da yok. böyle bir şey mümkün mü peki. yani o beni silse böyle bir şey olur mu.adresin tamamen ortadan kalkması mümkün mü benim anlamadığım bu.adres nasıl koybolup gider.

Bildigim Kadari'yla Mümkün Degil:bilmem:
Arkadasiniz Account'unu Silmis Olabilir.

custom 16 Temmuz 2006 18:13

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158797)
Bildigim Kadari'yla Mümkün Degil:bilmem:
Arkadasiniz Account'unu Silmis Olabilir.

özür dilerim biraz acemiyimde account dediğiniz ney?

Misafir 16 Temmuz 2006 18:19

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158798)
özür dilerim biraz acemiyimde account dediğiniz ney?

Yani MSN Hesabini Tamamen Sildirmis Olabilir Diyorum.
Bu Durumda Listenizden Silinir mi O nu Bilmiyorum ama.

custom 16 Temmuz 2006 18:38

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158800)
Yani MSN Hesabini Tamamen Sildirmis Olabilir Diyorum.
Bu Durumda Listenizden Silinir mi O nu Bilmiyorum ama.

eylülde geldiğinde ona sormaktan başka çare yok anlaşılan.gelince kendisine sorucaz artık.sağlık olsun .iyi çaşılmalar

Saat: 11:50
Sayfa 2 / 39

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık