![]() |
Alıntı:
Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7.5 (Son Sürüm) |
kapali olmasa olmazmi :D Ben Hep Açik indirmekteyim yoksa Zararimi var :D hep ayni yola çikiyu bu nasl hem 7.5 benim bildim kaldirilçak + Liva var bu nasil oçak bilen varmi:S |
Alıntı:
Hem MSN Messenger 7.5'i Hem de Windows Live Messenger'i Bilgisayariniza Indirmeniz Gerekli. Daha Sonra Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun. |
dostum çok sağol ilk dediğini uyguladım sonuç iyi ama 1 saat uğraştım neyse eline sağlık.arkadaşlar msg plus3 ve msgpluslive3 ü de yükleyin sonuç daha iyi olacak ben öle yaptım açıklamasını yapmak istiyorum musadenizle bütün msn leri program ekle kaldırdan silin sonra iki msn setup dosyasını masa üstüne koyun,ilk önce msn 7.5 i kurun sonra program files ı açın oradaki msn messenger dosyasını masa üzerine kesip yapıştırın adını değiştirin msn messenger 2 -3 yap farketmez.sonra live messenger ı kur .zaten otomatikman 7.5 silinir . masa üzerindeki msn messenger 2 dosyasını aç zaten orda resimdende anlarsın messenger.exe dosyasını masa üstüne kısayol olarak gönder. işlem tamam.msg plus ları da yükledin mi deyme keyfine ama ilk önce 7.5 i aç sonra live msn yi aç çoklu oturum açma yamalarını da unutma kalın sağlıcakla |
walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor :D:D walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor :D :D |
olmuyor yaptım masa üstünde gene de msn messenger 7.5 kaldı onu açınca otomatikman 8.0 açılıyor |
TEŞEKKÜR EDERİM AYNI ANDA MSN 7,5 VE MSN LİVE MESSENGER YÜKLEDİM YALNIZ ARKADAŞLAR PROGRAM YÜKLENİYOR FAKAT İKİSİNİDE AÇABİLMEK İÇİN MSN ÇOKLU YAMA GEREKLİ :smiley32: |
nee gereği varrr en iisi 7.5 ikiside sonuçta aynı şeyi yapıo ne gereği var yklemenin ikisinide!!! :D |
nemi gereği 7,5 ve 8 arasında az da olsa fark var hiç bakmadınmı arkadaşım neden açıp kullanmayalımki öyledeğilmi arkadaşlar |
arkadaşlar bende live mesenger yama yı yükledim ama çalışmıyo gene eskisi gibi pencerelerde açılıyo bunun inceliği nedir bilenvarsa lütfen yardımcı olsun... |
| Saat: 12:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık