![]() |
Millet uyumayın :D Uyumakla geçiyor vaktimiz zaten ömrüümüz uyumakla geçiyor sahurlayalım arkadaşlar ...durun biiii ezan okunuyor yaaa :smiley9: |
BiriLeri BişiLer SöyLesinnnnnnnnnnnnn Uyumak İstiyorum Bennnnnnnnnnnnn |
bende uyumak istiyorum ama olmuyor uyuyamıyorum,,,, dışarı çıkıp antaalyanın o güzelim yollarında gezmek varken,,, burda bilgisayar başında olmuyor ya,,, uyumak istiyorum,,,, |
ramazan başlayalı her gece anam gilleri sahura kaldırmaktan bıktımmmmmmmmm huleynnnnnnnnnnnnnn :( |
İlk Mesajım : NEDEN UYUYAMIYORUZ ? Derdimiz nedir ? |
Hayra Bismillah... Arkadaşlar Cafeden Çıktım Eve Gittim Yatağıma Yattım Uyumak Üzeyerken Sıçrıyarak Kalktım Acaba Çaydanlığın Altını Söndürdümmü Diye Valla Paça Çıktım Koşarak Geldim Az Bişey Su Kalmış 1 Saat Daha Gecikseydim Allah Korusun Ne Olurdu Bilmiyom Yani Allaha Şükürlersun Yanmadı Bişeyler.. |
Uyuyamıyorum, Uyuyamıyorum, Uyuyamıyorum.......... :( Gene Sahur Ettik Hadi HayırLısı.. |
gece uyumadım sabah da 3 saat bişe uyudum uykusuzm tutmayın yatacam ben ii geceelerrrr.. (uyku gibi tatlı bişe yok Şu anda bana ) |
uykusuzum yav bende cok uykusuzum bende sabah 4 te yattım 8de kalktımcokuykusuzum bugün evi bir görürsem insalla::::::::::::::|-) |-) |-) |-) |
Eve gitmeyi bekliyoruz, hoş ve süper bi gündü şimdi cafede ufak tefek işler ile zaman geçiriyoruz yakında tamamen geceleri aranızda olucamm.. :) |
| Saat: 16:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık