![]() |
Keremcem - Ağlayalım Beraber
|
Keremcem - Sensizlik Kalbimde
|
Alıntı:
2. kaset çok yakında;) |
Keremcem - Sensizlik Kalbimde Sensizlik kalbimde Sensizlik kalbimin her karesinde O son bakısın hala yüreğimde Sensiz gecen her gecemde Aklımda olacaksın gitsen bile Sana kavuşmak artık bana yasak Gecen her dakika sana daha da uzak Ben isterdim senle hayallere de dalmak Gözlerimi son nefesimde seninle kapamak Aslında sensizlik zor geliyor bana Kalpsiz taşınmıyor bu yara Boş geliyor artık bu oda Gitmeni istemiyorum kalmasan da Bedenim yarım kaldı ansızın Artık güneş ısıtmıyor ışıksızım Ne olursa olsun canımdasın Terk etsen de sevgilim hayatımsın |
Seden Gürel&Keremcem - Çağırma Aşk Keremcem:Bir kadın ölüm kadar yakın bakamadım büyülü gözleri cehennemden sıcaklığı dokunmadım alev alev elleri Seden Gürel:Bir adam aşk kadar uzak ağlıyor gözyaşı tuzak görmesem Kahraman yenik savaşçılar gibi başım dik öylece gitsem Düet:çağırma aşk gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasaktın hep kasıtlı seve seve suça döndüm Keremcem:yarınsız olur sevişmeler kırılır dökülür hayallerim Seden Gürel:usul usul hissettirmeden onun için çözüldü kalbim Düet:çağırma aşk gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasaktın hep kasıtlı seve seve suça döndüm |
|
|
|
|
| Saat: 11:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık