![]() |
6 ncı evrende hatrı sayılır bir yerlerdeydim yetkililere hakaretten banlandım. 17 de devam ediyorum. reklamlar insanı bunaltıyor bu yüzden opera kullanmaya başladım. yanlız demek istediğim bişey var oyun operatorleri tek kelimeyle rezalet arkadaş kollarlar hatta aktif kullanıcı adlarıda vardır yani vurduğunuz adamı 2 kere düşünüp vurun .)) |
herkese slmlar ossun bende ogame oynuom daha yeniyim o reklamlar bana hiç gözükmüo nasıl mı??sölim:::internet explorer yerine ace explorer kullanıyorum hem daha hızlı açılıo siteler hemde reklamları önlüyo kesinlikle deneyin derim,,,bende bu arada 3.evrendeyim berkceza die yardınlarınızı bekliom,,,sakın saldırmayın haa,,tişekkürler şimdiden.... |
bizde yeniyizz ama GENERAL ler oyununda 7. liği oynamıştım.. butür oyunları seviyorumm..inş. daha iyi olacağım..ama yardımlarada açığız tabiii (: |
Alıntı:
|
14. evrendeyim 14 teyim yardımsız gidebildiğim yere kadar gideceğim 1 hafta oldu kayıt olalı... puanım 19....puanım ilerledikten sonra bir ittifağa üye olmayı düşünüyorum... hepinize bol şanslar... :banana: :banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana: |
Alıntı:
|
ben 8. evrendeydim 3 ay falan olmuştu başlayalı ama bıraktım ya kurtuldum illetten . uyku uyutmuyo bu oyun yaa ... aRTıK uYKuSuZ GeCeLeRe SoN ;) |
bende uyeyim oraya canım sıkılıyor mayın tarlası oynamaktandan bıkmıstım :) knigth oynuyorum ama oda sıktı uye oldum 1. evredeyim :P ama oylesine oynuyorum sizin gibi işi ilerletmedim :) |
Ogame 1.ci Evren Açılalı Çok Fazla Oluyor... Oyunu Kapman Gelişmen Bizden İyi Bilmen Lazım.. Ben Hala Fazla Bilmiyorum ve 1.ci Evrende Orta Halli Bi Durumdaysan Çok Değerli Olabilir Gezegenin.. 1.ci Evrende Oynamak İsteyenler Olabilir. Bu simulatörle savaş sonuçlarını hesaplayabilirsiniz... >>Download<< Hesaplayıcımızda mevcut... >>Download<< Durum izleme aparatı da bizden... >>Download<< |
EVET YAW KEŞKE HERKES AYNI EVRENDE OLSAYDI BENDE 2 -- 3-- VE 12. EVRENLERDE OYNUYORUM ILGENENE OLURSA BANA PM ATSIN SAYGILARIMLA |
| Saat: 12:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık