MsXLabs
Sayfa 2 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Oyunlar (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/)
-   -   Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/711-ogame-ogame-oyunu-ogame-oyunculari.html)

I3uz_KaLpLi 12 Ekim 2005 22:43

6 ncı evrende hatrı sayılır bir yerlerdeydim yetkililere hakaretten banlandım. 17 de devam ediyorum. reklamlar insanı bunaltıyor bu yüzden opera kullanmaya başladım. yanlız demek istediğim bişey var oyun operatorleri tek kelimeyle rezalet arkadaş kollarlar hatta aktif kullanıcı adlarıda vardır yani vurduğunuz adamı 2 kere düşünüp vurun .))

berkceza 14 Ekim 2005 11:34

herkese slmlar ossun bende ogame oynuom daha yeniyim o reklamlar bana hiç gözükmüo nasıl mı??sölim:::internet explorer yerine ace explorer kullanıyorum hem daha hızlı açılıo siteler hemde reklamları önlüyo kesinlikle deneyin derim,,,bende bu arada 3.evrendeyim berkceza die yardınlarınızı bekliom,,,sakın saldırmayın haa,,tişekkürler şimdiden....

NEGROMAN 14 Ekim 2005 13:34

bizde yeniyizz ama GENERAL ler oyununda 7. liği oynamıştım.. butür oyunları seviyorumm..inş. daha iyi olacağım..ama yardımlarada açığız tabiii (:

SyNeRgY 14 Ekim 2005 18:54

Alıntı:

aquila adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar 6 evrendeyim 80k puanım var. koordinatlarim 4-288-6 isteyen benle temasa gecebilir.

gel bizim ittifağa adı Demon arat bulursun ben de 6.evrendeyim;)

MFSOS 14 Ekim 2005 19:34

14. evrendeyim

14 teyim
yardımsız gidebildiğim yere kadar gideceğim 1 hafta oldu kayıt olalı... puanım 19....puanım ilerledikten sonra bir ittifağa üye olmayı düşünüyorum... hepinize bol şanslar... :banana: :banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

SyNeRgY 14 Ekim 2005 19:46

Alıntı:

tusubasa adlı kullanıcıdan alıntı
şey hoca ben 11.evrendeyim adım zikacu die 305 lerde falan yeni başladım bana detanyum gönderebilirmisin acep okadar 30000 miydi okadar puanı nasıl yaptın yaw?ha:( bana bu oyunu öğreten mesaj atsana:D)

ben 6 dayım sana bişi gönderemem o kadar puanı yapmak için beklemen laazım...;)

ibrahimarac 20 Ekim 2005 02:17

ben 8. evrendeydim 3 ay falan olmuştu başlayalı ama bıraktım ya kurtuldum illetten . uyku uyutmuyo bu oyun yaa ... aRTıK uYKuSuZ GeCeLeRe SoN ;)

Misafir 26 Ekim 2005 15:30

bende uyeyim oraya canım sıkılıyor mayın tarlası oynamaktandan bıkmıstım :) knigth oynuyorum ama oda sıktı uye oldum 1. evredeyim :P ama oylesine oynuyorum sizin gibi işi ilerletmedim :)

Misafir 28 Ekim 2005 11:00

Ogame

1.ci Evren Açılalı Çok Fazla Oluyor... Oyunu Kapman Gelişmen Bizden İyi Bilmen Lazım.. Ben Hala Fazla Bilmiyorum ve 1.ci Evrende Orta Halli Bi Durumdaysan Çok Değerli Olabilir Gezegenin.. 1.ci Evrende Oynamak İsteyenler Olabilir.

Bu simulatörle savaş sonuçlarını hesaplayabilirsiniz...
>>Download<<

Hesaplayıcımızda mevcut...
>>Download<<

Durum izleme aparatı da bizden...
>>Download<<

freedomspy 4 Kasım 2005 21:32

EVET YAW KEŞKE HERKES AYNI EVRENDE OLSAYDI BENDE 2 -- 3-- VE 12. EVRENLERDE OYNUYORUM ILGENENE OLURSA BANA PM ATSIN SAYGILARIMLA

Saat: 12:16
Sayfa 2 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık