![]() |
senin msnen hacker da ekli olmasa bile kırabilio benimde msnemi kırdılar linke tıklamadım veya dosya kabul etmedim işinde usta olan hacker çok var sadece zevk için kırıolar |
filiz sen bılmeden tıklamısın dır kesın ama msn hack dıye bır sey yok karsıdakı salak olcak anca kırcaksın bunu unutmayın |
nickinde hacker yazan bir kişimin verdiği linke nie tıklayayım ki |
arkadaşlar size gelen herşeye tıkalmayın benimde öyle bir mail adresim gitti... daha dikkatli olun... |
tıklamıoruz zaten:D |
ProAgent,PluSing,Msn Funmaker? ProAgent Oldukça Basit Olduğu İçin Onun Mantığı Anlatayım İlk ProAgent RusLar Tarafından Kodlandı.Şimdi İse Piyasada Türkçeleri De Mevcut..ProAgentein Amacı Az EveL anlattığım Cokie Olayına Değinerek ProAgent Bir Trojandır..Yani Zaten Çoğunuz TRUVA Filmini İzlemiştir.Trojanda Gizli Bİlgileri Sızarak CokieDeki Bilgileri Maile Ulaştırır.Onun İçin Msn Messenger Üzerinde ... Bu adam ProAgent'ı Truva filmine nasıl bağladı onu çözemedim =) Birde İlk ruslar tarafından kodlandı diye bir ibare kullanmış sonradan bir daha mı kodlandı? Yada rusların yazdığı programların TR Lang. Pack'leri çıkamıyormu ? Ne günlere kaldık Allah'ım... Kimler makale yazıyor =) Yani hepiniz zaten Kemal Sunal'un avanak apti filmini izlemişsinizdir? hu? ProAgent Oldukça Basit Olduğu İçin Onun Mantığı Anlatayım İlk ProAgent RusLar Tarafından Kodlandı.Şimdi İse Piyasada Türkçeleri De Mevcut..ProAgentein Amacı Az EveL anlattığım Cokie Olayına Değinerek ProAgent Bir Trojandır..Yani Zaten Çoğunuz TRUVA Filmini İzlemiştir.Trojanda Gizli Bİlgileri Sızarak CokieDeki Bilgileri Maile Ulaştırır.Onun İçin Msn Messenger Üzerinde Olsun Web Üzerinde İndirdiğiniz Her Dosyayı Mutlaka Ama Mutlaka Virüs Taramasından ... Adam proAgent'ı Truva filmine bağlamış :))) Avanak Apti filmini birçoğumuz biliyoruz o zaman Linux kullanalım :D:D |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar o deil de, benim sorunum byük gibi... geçenlerde msn'ye birisi eklemiş beni, bende kabul ettim gayri ihtiyari, sonradan msn çıldırdı :D konuşma pencereleri açılıp kapanıyor, listemdeki kişilere linkli mailler gidiyor... truva bulaştırıldı sanırım... bundan kurtulabilir myiim? |
Alıntı:
Şüpeleriniz i Gücen anti-virüs programlarından kaspersky ile giderebilirsiniz. http://www.hell-world.org/ownz/wp-content/uploads/kaspersky_logo.jpg Kaspersky Internet Security v8.0.0.36 Alfa Versiyonu Yayınlandı.Bu Sürümdeki Yenilikler; - Geliştirilmiş koruma sistemi - Yeni Parental Control. - Yeni spam ve phishing algılama ünitesi - Daha hassat firewall - Daha az işlemci kullanımı Download: http://downloads1.kaspersky-labs.com..._19/kis.en.msi |
yaa arkadaşlar bana uzak bilgisayara bağlana bilmek için bi program lazım prorat ı denedim ondada trojan var antivirüs engelliyo bide proratı kullana bilmek için cliend oluşturmak gerekiyor oluşturulan cliend i de karşı tarafa yollamak gerekiyo karşı tarafta antivirüs programı varsa iptal ediyo bana öle bişe deil IP adresini girdiim gibi bağlana bilecek bi program lazım bi öneriniz varmı acaba |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık