![]() |
possible web browser compatibility, firewall or installation issue detected yazıyo çeviri yaptım yine anlamadım açıklarmısınız |
ekran kartı: ATI RADEON HD 4600 Series İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 ultimate 32 bit İŞLEMCİ:İntel Core 2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz (4CPUs), 2.7GHz RAM: 4GB DİRECTX Sürümü: DİRECTX 11 ARKADAŞLAR BU ÖZELLİKLERE ASASSİNS CREED BROTHERHOOD KALDIRIR MI LÜTFEN YARDIMCI OLUN |
ekran kartı: ATI RADEON HD 4600 Series İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 ultimate 32 bit İŞLEMCİ:İntel Core 2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz (4CPUs), 2.7GHz RAM: 4GB DİRECTX Sürümü: DİRECTX 11 ARKADAŞLAR BEN ASASSINS CREED 1 2 VE 3 Ü YÜKLİCEM KALDIRIR MI |
can you run it arkadaslar bu sıtede java 7 uptade 11 istıyo kuruyorum tekrar istıyo kabul etmıyo bı ılgılenebılırmısınz ? |
güzel işime yaradı :D |
Cd nin üzerinde dolu olruğunu gösteriyo cd nin arkasında dolu sert şeyler var... |
kardeşim verdiğin sitede fotoğraftaki gibi birşey çıkmıyor ne yapıcam ? acil |
Teşekkürler güzel paylaşım olmuş ama bazı oyunların bilgileri yanlış mesela benim bilgisayar minecraft'ı kasmadan açıyor ama sitede açmaz falan diyor. İlgilenilse iyi olur. :) |
güzel |
Arkadaşlar pcmin özellikleri şunlar: *ekran kartı:512mb. *ıntel pentium dual core e5200 2.50ghz. *3.00gb ram. *32 bit. *windows 7 Assasin creed serisinde hangileri açar? |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık