![]() |
Mehmetçik, meçhul askerdir Çünkü adı, sanı,memleketi,ırkı,hatta mezarı bile belli değidir Savaşta kartaldır,barışta güvercin.... Gerektiginde var, işi bittiginde yoktur Rütbesi ya gazi ya da şehittir Mehmetçik aynı zamanda malum ve meşhur" askerdir. Çünkü manevi kimlıgi ve kişiligi bellidir "Allah'ın kuludur,Resülünün de ümmeti....." İmanı ,ahlakı fazileti hep aynı kaynaktandır ; Kur' an dan dır Bu sebeple adı ne olursa hepside Mehmet'tır,Mehmetçiktir Onlar din ve vatan uğruna kan,can verir ; Dostluk uğruna feda eder. Vehbi vakkasoğlu |
her gidenin allah yolunu açık etsin |
:D ben ömür boyu askerim! görev yapacağım heryerde msx ailesinden birini görmeyi çok isterim! umarım karşılaşırıs! :D:D:D |
Alıntı:
nerde askerlik yapıyorsun onu söyle :) |
mrblar buda benim ama neyazıkki 10 günsonra vatani görevimi yapmaya gidiyorum |
ne yazık ki mi ne mutlu sana :) Alıntı:
|
125'inci j.er eğt.a.k.lığı safranbolu da görüşelim 28.02.2008 herkese hayırlı tezkerler |
Alıntı:
şuan askeri okulda okuyorum ; inş.6 ay sonra mezun olucam! ;) |
DUN KARNEC_81 İLE MSNDEN KONUSTUM BURDURDA ASKERLIK YAPIYOR SAFAK DUN 53TU GUN ITIBARIYLE 52 |
http://www.platformdergisi.net/images/news/resized/kadir42_Mehmetcik2_28Aug2006_1108.jpg Vatani GörevLerini Yapan Tüm ArkadasLarıma ,Kardeslerıme ,Hayırlı teskereLer Diliyorum ... Özledim seni rec *-) |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık