![]() |
yaptım ama renkleniyor 2 sn duruyor sonra normale dönüyor..... |
olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürlerhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/read.gif |
ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım |
Alıntı:
'den inndirin. ve kurun. Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin |
yaptım şarkıya girişte renkleniyor sonra tekrardan normal haline dönüyor |
Evet bende onu sorucaktim baktim cogunluk aynını söylüyor (: Renk verdim oldu ilk basta rengi aliyo 2 saniye bile surmuyor direk normale dönüyor .. Bizde mi sorun var |
Alıntı:
Alıntı:
|
inşallah olur ama çok saol |
çoğunluktaki sorundan muzdaribim 2sn sonra aynı renge dönüyor,acaba bendemi öyle görünüyor diye 2.msnden baktım sonuç aynı 4 dakikalık bir şarkı vardı ilginçtir onu dinledikten sonra tamamen renkli olmaya başladı saolasın |
bende sizin gibi denedim ilk şarkıda oldu sonra olmadı biraz uğraştım sanırım yanlış değilse resimde hell boy un yazdığı şekilde olduğu gibi bizde sonunda [/c] yok. onu unutuyorsanız renk olmayabilir. çünkü ben onu koymadan renk değişmedi sonra onu sildim yine renk gitti bir deneyin bakalım olacakmı. ayrıca sadece kırmızımı var diğer rekler varsa yazarmısınız |
| Saat: 15:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık