![]() |
msn de camda video izletme programını nerden yükleyebilirim |
TŞKÜR |
teşekkürler |
sagol arkadaş |
:Ds ad |
sanal görüntüleri nereden bulacağız şimdiden tşk.ler |
Ayarlarda Split cam yok sadece tek bir seçenek var sesve görüntü ayarlarında nasıl olacak birisi yardım ederse sevinirim |
Alıntı:
Turkish SPLITCAM software - video clone capture driver Turkish SPLITCAM video clone capture driver software |
Splitcam'i kurup ilk kez çalıştırdığınızda sanal web kamerası için gerekli olan sürücüyü yüklüyor. Bu işlemi yapmazsanız Windows Live Messenger kamera ayarları bölümünde splitcam'i göremezsiniz. Aygıt Yöneticisi'nde splitcam'in yer alıp almadığını kontrol edin: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap153.png |
aygıt yöneticisine nerden girecem |
Alıntı:
|
tşklerrr.. |
Alıntı:
tesekkurler |
Bana SplitCAM Video ve ya Animasyon GörüntüLeri VerebiLecek Biri Var mı [ ÇOK ACİL ] ? |
link ölmüş calişmıyor |
Saol Kardeş Tşk Ederim... |
allah razı olsun bende bunu arıyordum zaten tşkler |
selam arkadasım programı kurdum vıdeoyu seyrettırebılıyorum fakat ses yok dıyor karsıdası vatandas ses oladıgı cınde tadı olmuyor seyrettırdıgım göruntunun yardımcı olabılsersen sevınırım sımdıden tesekkurler ....... |
Ya vista için olanı da olsa süper olurdu bunun ya :( :( |
Teşekkürler |
wep cam paralımı nerden indirecem ucretsin dediniz ama nerden indirecem yardımcı olsanız sevınırım kolay gelsin |
yardımcı olsanız web cam hakkında |
filmleri nerden indirebiliyoz sağlam link temin edebilirmisiniz |
arkadaslar splitcam kullanıyorum kullanmadıgım zamanlar msn webcam normal fakat yahoo messenger cam surekli karanlık, açılmıyo .splitcamı çalıstırdıgım zaman yahoo messenger camda oynattıgım filmd gosteriliyo tıpkı msnde oldugu gibi.yahoo messengerı nasıl ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinrim. |
Bende ses sorunu var o bahsettiği driverları görmüyor kamera açıyor ama ses yok. |
arkadaşım sağol paylaşımın için ama hala sitenin aktif üyesiysen bi sorum var, programı yükledim, ayarladım karşı tarafa kendi masaüstümü gösterebiliyorum ama ama videolar ne bana ne de karşı tarafa bi türlü görünmüyor,nedir bunun sebebi.. |
Alıntı:
:D:D Alıntı:
|
ya bu program sesi iletmiyorsa çokta iyi sayılmaz seside iletebilen bir program öneriresin daha iyi olur bbildiğm yok ama bir programda sanki seside iletebiliyorduk gibi anımsıyorum iyi bir araştırılsın bakalım |
slm arkadaşlar çok guzel bi progıram ben kulanıyordum ama vista olunca kuramıyom bunu bilen varmi yadımci olursanız sevınırım |
arkadaşlar bende windows 7 64 bit de çalıştıramadım bilgisi olan varsa yardımcı olurmu |
öncelikle s.a. beyler bayanlar ya ben yükledim ama bir türlü göstermedim karşımdakine msn de araçlar ses/görüntü kurulumuna giriyorum ama splitcam fln yazmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin!!.. |
Alıntı:
1. Programı Tamamen Kaldır. 2. Altda Verdiğim Linkten Son Sürümünü İndir. 3. Programı Kur Ve Msn'de Ses ve Görüntü Kurulumunu Yeniden Yap.. SplitCam 4.2 http://www.downloadtr.com/Programlar/3258/SplitCam.html |
selam arkadaslar windows 7 de calistiramadim neden acaba? |
Sağ tıklayıp uyumluluk sorunu gidermeyi seçerek çalıştırmayı deneyiniz. |
ya arqadaşLar bu proğramı qurdum ama nasıL video qoyacam bi yardmcı oLabiLrmsniz tşk ederm.. |
nasıl calısıyor calıstıramadım |
Ses Problemi... ben kurudum ama ses gitmiyo karşı taraf sesi alamıyor windows 7 kullanıyorum yardımcı olabilecekmisiniz ... |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık