![]() |
Alıntı:
|
ben bunu kuruyorum yalnı bi türlü msn bağlanamıyor anlıyamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim |
bu program yalan soyluyor bızzat dıger msn ımle denedım gostermıyor boşa kullanmayın bence |
Alıntı:
|
elıne saglık ıse yarıo prgram ama ben o adrslerı hıc gormek ıstemıom bıdaa dawetlerını de ıstemıom komple hıc ıstek yapılmamıs gıbı olmasını ıstıoum ona bı yol yoqmu acıl cwp beklıom ltfenn |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar benim aklım almıyor msn listesinden kim sizi silmiş yada engellemiş durumu göstersin .. biraz havada kaldı sanırım bu konu |
porgram güzelde keyloger olmasa süper bişey yani :@:D |
Alıntı:
|
merhaba,ben bu programı indirdim ama renkli bişeyler çıkmıyor.altta bazı yazılar çıktı o kadar msn listemdekiler de çıkmadı.bu program nasıl çalışıyor.yardımcı olurmusunuz. |
Yanıt Kardeş!!Bu paylaşım benim gibi bilgisayar,internet ve MSN ortamından fazla anlamayan bir ihtiyar için iyi oldu.Sağ ol,var ol... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadarlar neden oturum acamıyorum?? bir fikri olan varmı aşagıda connected diyor ama bekliyo öyle |
Alıntı:
|
bende birsey cikmadı neden |
Alıntı:
|
süper bir program tam hayallerimdeki şey artık sen beni ekledin ben seni sen engelledin ben değil diye tartışmalar olmayacak. Teşekkürler |
bence cok gssl bir program herkese tavsiye ederim.iyi çalışmalar =) |
teşekkür ederim de bunlar gerçek mi onu çözemedim ne yani siyah olanlar beni silmiş mi ne bileyim anlayamadım ama yinede elinize saglık teşekkür ederim |
Alıntı:
|
indiririm ama program dandik diyorlar... onun için indirmiyorum |
Connected IN: VER 1 MSNP8 CVR0 IN: CVR 2 1.0.0000 1.0.0000 1.0.0000 Microsoft Download Center Windows Live Messenger IN: XFR 3 NS 207.46.108.66:1863 0 65.54.239.21:1863 Connected IN: VER 4 MSNP8 CVR0 IN: CVR 5 1.0.0000 1.0.0000 1.0.0000 Microsoft Download Center Windows Live Messenger IN: USR 6 TWN S ct=1217263748,rver=5.5.4177.0,wp=FS_40SEC_0_COMPACT,lc=1033,id=507,ru=http://messenger.msn.com,tw=0,kpp=1,kv=4,ver=2.1.6000.1,rn=1lgjBfIL,tpf=b0735e3a87 3dfb5e75054465196398e0 bendede böle bişi var ama hiç bi liste yada msn adresi göremiyorum kullanıcı adım şifremde dogru oldugu halde anlamadım :S |
Alıntı:
|
ben hiç bi yararını görmedim... sil derken siliyo ama .. prg yi bi daha açtıım da kişiler aynen duruyo.. ya eksik bişi war , yada ben kullanma özürlüyüm.. |
Alıntı:
|
Oturumu açıyoruz sileceklerimizi silip bakacaklarımıza bakıyoruz ama oturumu kapatamıyoruz???PrOğramın ne kadar güvenli olduğunu kanıtlayabilecek olan varmı??? |
Alıntı:
|
arkadaşlar prg indirdim mail şifremi yazdım ama çalışmıyorr pc vista diyemi üf yaaa prg bende çalışmıyorr neden yaaaa biri bişii desin |
Alıntı:
|
bn bunu nasıl indiricem yardımcı olursanız sevinirim... |
ya ben msn mi sifremi yazıom oturum aç diom tık etmio asagıda sayac var o biraz ilerlio okadar ne yapabilirim lütfen |
Alıntı:
|
arkadaşlar indirdim denedim fakat genede silinmiyor....( önce proğramla sildim.msn açtığımda tekrar ekleme geliyor kabul etmiyoruz ama gizlilikte gene gözüküyor) gene de paylaşım için tşk. |
ARKADAŞLAR, BEN DÜN MSN LİSTS İ YÜKLEDİM ÜSTELİK MSN 2009 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM MSNİMDE Kİ ENGELLİ YASAKLI LİSTESİNDEKİ HERKESİ SİLDİM MSNİMDE İZİN VERDİKLERİM DIŞINDA 1 KİŞİ BİLE YOK , HİÇ BİR HATA FALAN DA VERMEDİ KURDUM HEMEN SİLDİM TEMİZLEDİM MSNİMİ , AYRICAAAAAA HİÇ BİR EKLEME TALEBİYMİŞ UYARIYMIŞ HATAYMIŞŞŞ ÇOK ŞÜKÜR GELMEDİİ :muz: PROGRAMI YAPANA DA BURAYA KOYAN KİŞİYE DE VALLA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :D |
wlm 2009 da bişey olmuyo bir tek sanırım, diğer eski sürümlerde açıncaa dediğinizz gibi sildiğinz herkess in ekleme talebi ekrana yağıyor tekrartekrar listeyi temizlemek gerekiyo sanırım ama wlm 2009 kullanıyorumm gercekten hata falan vermiyo ekleme talebi de gelmedi msn listi kurdum temizledim wlm 2009 yükleyin bence arkadaşlar gercekten kurtulmak istiyorsanız msndeki engelli listenizdekilerden ;) |
Alıntı:
|
emeğine saglık .teşekkürler.devamını bekliyoruz. |
Sevgilikardeşim eline emeğine sağlıl proğramı indirip denedim Tek kelimeyle süperrrr |
Alıntı:
|
yaha ben bu programı indiremedim yardımcı olur musnuz:S |
Alıntı:
|
MSNList programı konusunda yardımcı olur musunuz? ya msnlist programını ındırdım gizlilikteki gereksiz insaları siliyorum fakat merak ettıgım bı konu engellıler lıstesı sılınme tarıhıne gore sıra sıramı gosterıo yoksa karısıkmı? 2. bı sorumda msn gızlılıkten daha once engellı olanlar sılınmıstı fakat sımdı baktıgımda tekrar lıstede gozukuo bunun anlamı ne ? 3. son sorum su zamana kadar kım nzmn ekleme talebı gondermıs ogrene bılırmıyız sımdıden tesekkurler... |
Engelliler alfabetik olarak sıralanıyorlar. Tarih sırasına göre değil. Bunun dışında sildiğim halde şimdi baktığımda silinmemiş görünüyor diyorsunuz onun için de söyleyebileceğim sadece sildikten sonra uygula demeden çıkmış olabileceğiniz. Son soruya yorum yapamıycam:) |
yok benım demek ıstedıgım msn listesi yoneticisi programında sılınenler alfabetık deıl sılme tarıhıne goremı onu merak ettım o programla ılgılı sorum |
ya ben ındırdım ama calışmıyor yanlış dıyor sureklı yardım edersenız sevınırım acele lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
|
ustam gercekten cok sagol harbıden bu sıte tam bır sıte ellerın dert gormesın ınsallahhhh boyle programı alıp buraya koydugun ıcınde sana cok tsk ederım |
kaynak kodları var mı? |
Ayrıca güvenmek istiyorum fake olmaması dileğiyle.Parola vs. yazılıyor ve umarım 2. şahıslara ulasmıyordur. |
Alıntı:
|
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık