![]() |
arkadaşım saol böyle bi hizmet için ama bende w550 var uygun moddaki uygulamayı indirip tel. yolluyorum ama kurma gibi bi durum yok hemen uygulamayı başlatıyor ve çince yada japonca bi dille ona rağmen yinede bağlantı kurulamıyor dil ve bağlantı sorunu ile yardımcı olursan çok sevinirim |
Selam Paylasımınız qüzeL Basarılarınızın dewamını dilerim.. Bende k700i var kurdum fakat baqlanmıyor connect veriyor neden acaba? ikinciside daha önce hiç cep telefonuma mesenger yüklememiştim bu windows live mesenger la baqlandıqımızda kontur qidiyormu acaba? Şimdiden Yardımınız için tŞkLer... GeneRaL20 |
ben de 6230i ye kurdum bende de açıyor program ama diğer arkadaşlar gibi kutucuk çıkıyor.Dil desteği falan da bulamadım.Yetkililer bir çözüm lütfen Bu arada (emsn) daha fazla kontör harcıyor.(Live msn) daha az harcıyor.duyurulur. |
millet bu program sony ericsson telefonlarında çalışmıyor hbriniz olsun |
tşkler |
Peki dostum bu 6230 i nasıl atıcaz ben bir türlü atamadım yani attımda desdeklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapabilirim bir fikrin varmı. |
SLM 6280 VAR BENDE AMA BIR TURLU MSN BULAMADIM YARDIM CI OLURSANIZ COK IYI OLUR TEŞEKKURLER .. |
arkadaşlar bende v3i war we yaklasık bir aydıır indirmeye calısmadıım progrm kalmadı:| ..kısaca bu programı v3ide calsıtırabilen warmı nolur bi yardm edin msn adreslerınısı alabılırım yeterki bi yardm edn noluurr:( :( :( :( |
yaa bu msn çok guzel çok kullanışlı ama normalde msn listemde 300 kişi varsa 200 kişiyi gösteriyor sinir oldum bu duruma.. turbo msn de listeyi kaldırmıyor donuyor. ceptemsn canı sıkıldıgında kopuyor tekrar baglan tekrar kop çok kontor gidior.. msn live a bi çözüm yok mu yaa.. yada listedeki kişilerin hepsini gösterecek ve saglam bi program |
ya allah rızası için şunun 6230 da çalışanı varsa lütfen link yollayın deli oldum ugraş ugraş olmuyo ya :*( :*( :*( :*( :*( |
K790İ icin cepte msn varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz hersey icin teşekkürler. Yardımcı olursanız cok makbule gececek ; Saygılarımla |
arkadaşlar bu program sony ericssonlar'da da çalışıyor fakat sadece japonca/çince versiyonu çalışıyor ayrıca söylendiği gibi kurulum esnasında ingilizce dil seçeneğini seçme şansı da yok |
ya ben k750i de de çalıştıramadım |
slm pocket pc için live mesenger hakkında bilginiz warmı |
n80 de wifiden girebiliyomuyuz beyler bu progla?? |
YARDIM Arkadaşlar. MSN live messenger tüm telefonlar için var neredeyse ama sadece SX1 için yok aslında 6600dakilerin SX1 de çalışması lazım ama kurulmuyor bile. Lütfen yarıdm edin SX1 için live messenger yok mu? lütfen |
beyler n gage için var mı wlm ? |
walla bende denedim 6670 nokiada calisiyoo hemde super calisiyooo... |
nokia 6230 var bende. Kurdum ve harika çalışıyor. ancak tek sorun, Ingilizce seçemiyorum. Menüleri kutucuk şeklinde. Programları öneren arkadaş. Lütfen bu durumabir el at. |
N73 te de çalışmadı........... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Agile Messenger altarnatıfini Deneyiniz.. Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) cep için windows live messenger saadece Nokia 3230, 6600, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, N70, N90
'desteklemektedir. telefon modeliniz burda bulunmuyor ise çalıştıramazsınız.. |
Alıntı:
telefonunuzun dilini inglizceye çevirirseniz eğer (dediğim gibi kurulum esnasında dil seçeneği yok) o kare kare harfler normale dönecektir fakat bir türlü bağlantı yapamadım ben de... sorunun gprs ayarlarında olduğunu sanmıyorum çünkü mig33, quickim, e-msn...vs programlarda bağlantı problemi yaşamıyorum |
eldiablo, eyvallah, teşekkür ederim, kare kare sorununu çözdüm sayende :) 6230 kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor |
bnde l7 var programı ındırdım 3 tane bıse nettın reklamı harıc oburkulerı attım telel hıc okumuyor:S:S:S:S calısmıyor bunlar galıbaa off yaaa |
arkadaşlar bende Motorola L7 var msn Zipli dosyayı indirdim çalıştırmak ne işlem yapmam lazım |
sorunsuz çalışıyor ama; küçük bir sorun var sanki ; msn listemdeki tüm kişileri tam olarak göstermiyor ? |
selam.öncelikle emeğine sağlık arkadaşım bende n73 var ama güncelleme hatası diyor yükleme yapılırken bilgin varsa şimdiden teşekkürleer.. |
3650 de kullanılan bir versiyonu var mı yardım lütfen:$ birkaç tane yüklemeye çalıştım fakat kart okuyucudan attığım dosyaları telefonda göremiyorum yardım edin llütfen |
E50 ve N70 için ne yüklücez:s |
Alıntı:
Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) |
beyler lutfen birisi yardım etsim motorola v3i nasıl kuracagım veya bu telefona uyumlumu.yani motorolanın en ust duzey telefonunda nasıl çalışmıyor hala anlıyamadım bir yardım edin lutfen |
arkadaşlar lıve msn kullanıyorum iyi ama adreslerimi siliyor yardım edin lütfen msn adresime cevap gönderirseniz sevinirim ne yapmam gerekiyor |
arkadaşlar bu v3i olayini bir çözüm bir çok arkadaş bu konuda çaresiz durumda lütfen yardım |
ben daha denemed'm deneyece['m n 90 da |
rapıdshare den indiremedim,diğerinden de winzip le açamadım başka yolu varmıdır dünden beri uğraşıyorum.Yardım edermisiniz... |
Alıntı:
WLM Mobile 544 e 50 de calısıyor su anda baglıyım. |
ne yazıkkı ben indiremedim |
MOTOROLA L7 İÇİN MSN ARKADAŞLAR SİZİN BAHSETTİĞİNİZ HİÇ BİR PROGRAMLA BEN MOTOROLA SLVR 'YE MSN YÜKLEYEMEDİM, YÜKLEDİKLERİMLEDE BAĞLANAMADIM, BU TELEFONA UYGUN MSN HANGİSİ, BUNU YÜKLEDİKTEN SONRA BAŞKA NE GİBİ AYAR YAPMAK GEREKİYOR, BU TELEFONLAR SİMBİYAN (DOĞRU YAZILIMINI BİLMİYOM) DESDEKLEMİYOR, JAVA DESTEKLİ SANIRIM, BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM, |
teşekküerler,emekler için. ancak nokia 6270 de kullanılamıyor. nokia 6270de kullanbileceğim msn porgramı varmı. jar uzantılı olmalı. SIS ayarları bu ve 6280 teleofonu deteklemiyor. bana jar-msn konusunda yardım ederseniz sevinirim. TEŞEKKÜRLER. |
arkadaşlar v3 de hangisini kullanırım |
slm arkadaşlar ben N73 telefonuma bi türlü yükleyemedim WLM Mobile 544'de sadece telefonumun markası ve deniyorum ama sertifika terihi geçmiş diyor?? bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum ama hiçbi şekilde yükleyemedim:) bu konuda fazlaca bilgisizimde şimdiden teşekkürler :):) |
kendi kendine halloldu tekrar burdaki dosyadan denedim ve yükledim çok tşk hizmetiniz için:):):):):) |
arkadaşlar bu kez başka bi sorunum var gerçi yazdıktan sonra çözülüo ama (inş. yine öle olur:)) bağlanıorm cepten ama ileti atamıorm çıkıo msnden neden kaynaklanıo olabilir?? |
anlaşilan bizim telefonumuz bir işe yaramıyor..yani 650 milyonluk bir çöp almışız V3i:(:( :( |
sorry, some international cables are temporarily broken affected by earthquake in south sea of china. if you fail to sign in with your mobile messenger client now please try later. arkadaslar n73 ve 6680 cep telefonlarım var ikisinede yükledim bu msn yi ama yukarıdakı hatayı verıyor bana yardımcı olabılecek bılgılı arkadasların yardımını beklıyorum...ilginize tesekkurler sımdıden... |
Lütfen .sis ve .jar uzantılı dosyaların yüklenmesi ve kurulması işlemleriyle ilgili daha fazla bilgi için önceki mesajlarda verdiğim adreslere göz atınız ya da google'da konuyla ilgili arama yapınız. Biz yalnızca cep telefonları için WLM sürümlerini sunduk. Alıntı:
|
selamlar e61 'de wlmn544 dosyası çalışmadı yükledikten sonra "sertifika hatası" veriyor |
arkadaşlar nokia 6680'de de çalışmıyor.Şöyleki program aılıyor,ardından kullanıcı ismi ve parola yazdıktan sonra girişe basıyorum ama bağlanmıyor.Lütfen yardım |
selamlar arkadaslar ben b1r cok telefonda dened1m ve heps1nde cal1st1rd1m :))) paylas1m 1c1n tesekkurler n 80 kulan1yorum ve telefon 1c1n baska programlar varsa ala b1l1r1m emege sagl1k |
bende nokia 6680 var.Program kurulup açılıyor.daha sonra kullanıcı adı ve parola girip bağlan denildiğinde ( daha doğrusu giriş yazan butona basıldığında ) ne yazıkki bağlanmıyor. yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bağlantı seçeneği belirtilmiş olmasına rağmen bağlanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. |
| Saat: 21:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık