MsXLabs
Sayfa 2 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Şifre Kırma (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/124663-msn-sifre-kirma.html)

iboş 26 Nisan 2009 18:18

slm ya benimde msn'imi çaldılar ne yapacam

ahmetseydi 27 Nisan 2009 05:20

Alıntı:

iboş adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1384793)
slm ya benimde msn'imi çaldılar ne yapacam

Şu konuyu inceleyin: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

kaan11 30 Nisan 2009 15:58

msn yalancıları

Arkadaşlar bazı insanlar sizin msn şifrenizi öğrenmeye çalışır ama asla vermeyin sonra şu adresleri yaparlar.

msn_yetkilisi@hotmail.com
msn_şifre_koruma@hotmail.com
msn_koruma@hotmail.com

bunlara asla eklemeyin sizi kandırıyorlar ve şöyle kandırıyorlar siz onun msn yetkilisi olduğunu sanıyorsunuz ama değiller öyle bir resmi kurumda yoktur.

Hi5 daveti gönderirler onları kabul etmeyin tabi üye değilseniz kabul etmeyin.
Üye iseniz ister kabul edin ister kabul etmeyin.

ahmetgns 1 Mayıs 2009 12:20

Bilgi için teşekkürler sdfsdd.

Ben de dayımın oğlunun MSN parolasını doğumyılıhesapaçmayılı olarak tahmin edip sonuca ulaşmıştım. Yani 19822002 gibi bir parola da güvenli değil, 8 haneli olsa bile :D Ama böyle parola seçmemesi için biraz fırça attıktan sonra hesabını geri vermiştim.

pinkpearl 1 Mayıs 2009 15:34

MSN

MERHABALAR

BANA BİR KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...KARDEŞİMİN MSN ŞİFRESİNİ BULMAK

İSTİYORUM.BULMAMDA LAZIM YANİ BİLEN VARMI ???????

DrEaMy 1 Mayıs 2009 15:43

Bunun için gerçekten geçerli bir nedeniniz varsa kendisine sormanız daha doğru olur ... :)

Misafir 11 Eylül 2009 19:52

yha biri msn mi kırdı nasıl geri alcm bilemiorm offffff:(:(

RuffRyders 11 Eylül 2009 20:31

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1485800)
yha biri msn mi kırdı nasıl geri alcm bilemiorm offffff:(:(

Konuyu incelemenizde yarar var > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

trabzon 16 Eylül 2009 04:04

Başka bir konu okurken gözüm bu başlığa takıldı.Bu başlıktaki bütün yazışmaları okudum ve üye olup bir şeyler yazmak istedim.Bir kere msn çalmaya hack denmez.ona ya hırsız denir,yada lamer[kendilerini hacker gibi gösteren şahıslar] denir.Bunun kesinlikle bir programı yoktur.Bu güne kadar olmadıda bu günden sonrada olmayacak.[böle bir şey olsa messenger olmaz çünkü].Şimdi sorabilirsiniz neden ozaman insanların e-mail adresleri çalınıyor.%95 messenger kullanım hatalarından kaynaklanıyor.Öncelerden Brute Force programı vardı.Programın çalışma mantığı çok basitti.içine bir sürü liste ekliyosunuz şifreler [bunun için hazır metinler vardı halada var] e-mail adresini yazıyorsunuz o deniyor eğer şifre ona eklediğiniz listenin içinde varsa buluyordu yoksa bulamıyordu.Yani bizim elle girdiğimiz şifreleri program otomatik deniyordu.Bildiğiniz deneme yanılma yöntemi.Bu şekilde e-mail çalmak mümkün oluyordu.Tabi bir ihtimal.Eskiden şifreleri çalınan insanlar diyordur benim kırıldı öle oldu şöle oldu şifreyi 1-2-3-4-5-6 koyarsanız tabiki program bunu çok rahat kıracaktır.Listenin en başında bu şifreleri deniyor.İnsanımız hala bu şekilde şifre kullanıyor.Ama baya bir önce msn bunun önlemini aldi ve 10-20 arası olcak sanırım denemeden sonra gerçek şifreyi yazsanızda giremiyorsunuz[belli bir süre sonra block'u kaldırıyor] yani o şekilde çalışan tüm programların hepsi ıskartaya çıktı.Telef oldular.Hani banlanan bir arkadaş var programın olduğunu söleyen kendisini hacker sanan lamer bir insan bu ona cevap olsun.diğer yöntem fake e-mail 2 sene öncesine kadar yayın kullandığım ve bir çok insanında yaygın bir şekilde kullandığı bir html hotmail sayfası şeklinde.Bunu artık insanlarımız yemiyor.Zaten düzgünde çalışmıyorlar.Pek kullanılmıyor artık yani.Bide girdiğiniz siteler sayesinde şifrenizin alınma olayı var.Buda girdiğiniz sitenin sizin pc nize trojen ws gibi bir şeyler yüklemesi olayı.Bu olay direk gözünüzün önünde de olabilir işte resmi açmak için şuna tiklayin tiklarsiniz şunu kurun der kurarsınız sonra msn yalan olur.Bide iyi kod yazıcılar size hiç uyarı vermeden trojenin yüklenme yöntemini bulmuşlar.bu şekilde olabilir.Buda tabi iyi bir virüs programınız varsa ve xp wista windows 7 hangisini kullanıyorsanız son güncelleştirmeleri yaparsanız %99 bundan etkilenmezsiniz.Zaten bilmediğin sitede ne işin var yine kullanıcı hatası...Çok daha eski olan ama hala günümüzde yoğun şekilde bütün lamerlerin hemen hemen kullandığı dosyalara trojen ekleme olayı var.Yani bu şu şekilde gerçekleşiyor.Bir jpeg yani resim dosyası bir mp3 yani müzik dosyası veya wmv,mpeg film dosyaları ws ws diye gider.bunlara programlar aracılığı ile trojen ekleme.yani enjekte etme resim resimdir ama arkasında trojen vardir.mp3 çalar ama Arkasından trojen yüklenir.bunuda öle her önüne gelenden bir şey almamak her önüne gelen kişinin attigi e-maile tiklamamak.Güzel bir virüs programi ilede problem çözülür.Başka bir sürü yöntemler daha var aslında.Paralı yazılımlar var.Bunlarda garantide veriyorlar.virüs programina yakalanmiyor ws ws.bunlar daha çok ip numaranız ve açık portlardan içeri sızıyorlar.bunlar profesyonel kişiler tarafından yazılmış programlardır..Torrentten bir şeyler indireceğim diye bütün portları ve en önemlisi bazı portları açmazsanız yine bir sorun olmaz.Yani kısacası siz pc yi düzgün kullandığınız sürece önlemini aldığınız sürece hiçbir sorun olmaz.

Kendimden örnekle bitirmek istiyorum olayı.Şu an kullanmış olduğum msn mi 2001 yılında aldım[çaldım-lamerlik yaptım].O güne kadar Messenger falan kullanmıyordum.Arkadaşla oturuyorduk işte o server senin bu server benim botlar sokuyorduk saçma sapan saldirilar yapiyoduk.Dedik bana bir msn alalım.Aklımdan söledim bir şey [şu an kullandığım msn nin adini] girdik alınmış.Girdik gizli sorusuna.[O zamanlar bukadar çok prosedür yoktu] Ben neyim die sormuş bende direk msn sinin ismini söledim yanlıştı.Arkadaş İNSAN yazdı ve bu şekilde almış olduk.Tamam suç benim başkasının msn sini aldım.Onda hiçmi suç yok.Düzgün bir şey yazsaymış…

CrasHofCinneT 17 Eylül 2009 18:55

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492260)
slm benim kız arkimin msnesi eski cıktı girip acık kişilere abuk zubuk şeyler yazıyomuş ama msneninde şifresini deiştirmiş ya nası yapıcaz acil lazım

Hesabı kullanan kişiden istemeyi deneyiniz tatlı dil kullanarak.

Misafir 26 Eylül 2009 04:21

şifreyi unuttum filitrelemeyi kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz

FisTiK 28 Ekim 2009 01:56

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler...

Bu msn hukuki işlemleri zırvalıkları cidden bu işi kötü boyutta kullananlar için çok iyi fakat ben nişanlım olan adamın yanımda cep telefonuna 3 gün mesaj gelmesine rağmen karıştırmayan bir insanım ve asla işim olmaz kimsenin kişisel kullandıkları adres telfon yada her ne ise ama dün aksam msn i kırdım iyki kırdım. Ben hiç tanımamışım dediğim birisi ile neredeyse evleniyordum yani diyeceğim o ki kötü amaçlıların dışında bunu yapamanın çok kötü olmadığı kanaatindeyim üzgünüm ama tecrübelerle sabit olan fkrimi paylaşmak istedim :)

Misafir 3 Kasım 2009 23:33

arkdaşlar setup dosyasi altindaki prgramlari almyin tklarsiniz mailiniz ve şifresi karşi kişiye gider sakin kbltmeyin

morani36 16 Kasım 2009 17:47

sayın admin windows 7 kullanıyorum fakat msn sembolü her zaman alışmış oldugumuz yer yani ekranın sag alt köşesinde küçülmüyor sol alt tarafta simge olarak kalıyuor bunu eski haline nasıl getire bilirim

Misafir 15 Aralık 2009 14:16

yha arkadaslar bnmde msn calndı ama kiminde aldnı bilyorum yardım edin cok acil ltfn =(

NeutralizeR 15 Aralık 2009 19:04

Çalınan MSN adresleri için:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Misafir 15 Aralık 2009 21:14

arkadaşlar böyle bir program yoktur öyle bişey olsaydı herkez indirmişti:)

Misafir 19 Aralık 2009 21:05

Alıntı:

msn gizli yanit kirma

ben msn nemin şifresini ve gizli yanıt sorusunu cevabını unuttum şimdide gizi yanıt sorusunu degiştiremiyorum

charjavon 23 Ocak 2010 17:45

arkadaşlar benim sorunum şu: bir arkadaşla msnde görüşürken arkadaşa ait olmayan yazılar gelmeye başladı. konuştum arkadaş ben yazmıyorum dedi. kimsin nesin diye sorduk bir türlü söylemedi. bütün konuşmaları kayıt yapmış vesaire tehditler yaptı. yani tek msnde ben arkadaşla konuşurken başka renk ve yazı fontunda başka biri de yazabiliyor. böyle birşey nasıl olur. yardımcı olursanız sevinirim.

aşkın yazıcı 28 Ocak 2010 01:04

merhaba benım msne adresım calındı ve sıfreme gıremıyorum ne olursunuz bana yardımcı olun

_KleopatrA_ 28 Ocak 2010 01:07

Alıntı:

aşkın yazıcı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1671953)
merhaba benım msne adresım calındı ve sıfreme gıremıyorum ne olursunuz bana yardımcı olun

bakınız;
Alıntı:

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) MSN hesaplarının çalınmasıyla ilgili olarak yapmanız gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir. İşlemleri sırayla gerçekleştiriniz.

1. Öncelikle Windows Live ID Validation Form sitesine giriş yapmalısınız.
  2. Türkçe (Türkiye) dilinde destek verilmediği yazarsa aşağıdaki Dil (Ülke) listesinden English (United States)'i seçin.
  3. Açılan sayfadaki alanların kısa açıklamaları aşağıda belirtilmiştir.
    *Full Name:
    Bu alana, Adınızı ve Soyadınızı girin.

*The e-mail address for us to send a response:
    Bu alana cevabın gönderilmesini istediğiniz e-posta adresinizi girin.

*Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about:
    Bu alana sorun yaşamış olduğunuz e-posta adresinizi girin.

*Date of birth:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz doğum tarihini girin (Ay/Gün/Yıl biçiminde).

*Country:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz ülkenizi girin.

*State (if applicable):
    Bu alana hesabınızda belirttiyseniz şehrinizi girin.

*ZIP or Postal Code:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz posta kodunuzu girin.

*The secret answer to your question:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz gizli cevabınızı girin.

*Your alternate e-mail address:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz alternatif e-posta adresinizi girin.

*Your IP address (List the IP addresses from each computer that you use to access your account. To determine your IP address, visit http://www.whatismyip.com . The numbers that appear at the top of this Web page is your IP address.)

Bu alana hesabınıza erişmek için kullandığın her bir bilgisayarın internet IP adreslerini listeleyin, IP adresinize http://www.whatismyip.com adresinden bakabilirsiniz.

*Your Internet service provider (home or work):
    Bu alana Internet Servis Sağlayıcınızı girin, ev ya da iş.

*The last date and time that you successfully signed in:
    Bu alana en son başarıyla oturum açtığınız tarihi ve saati girin.

Windows Live Hotmail kullanıyorsanız aşağıdaki kutuları da doldurun.

*The names of any folders that you created in addition to the default folders:
    Bu alana e-posta hesabınızda kendi oluşturduğunuz klasörlerin isimlerini girin.

*Names of contacts in your Hotmail address book:
    Bu alana Hotmail adres defterinizdeki kişilerin adlarını girin.

*Subjects of any old mail that is in your Hotmail Inbox or mail folders:
    Bu alana Hotmail gelen kutunuzda ya da diğer kutularda bulunan bazı e-postaların konularını girin

Windows Live Messenger kullanıyorsanız aşağıdaki kutuları da doldurun.

*Names of contacts on your Messenger contact list:
    Bu alana Messenger kişi listenizdeki kişilerin adlarını girin.

*Your Messenger nickname (display name):
    Bu alana Messenger görüntü adınızı girin.

Ücretli hizmetlerden yararlananlar, geri kalan kutuları da doldurun.

En son kutu için ise;
    *Any additional info that might be useful in validating the ownership of the account:
    Bu alana hesabın sahipliğini doğrulamak için yararlı olabilecek herhangi ek bilgileri yazın.
  4. Submit düğmesine tıklayın.

Hesabın size ait olduğu doğrulanırsa bir e-posta daha alacaksınız ve bu e-postada bulunan bağlantı ile parolanızı sıfırlayabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Misafir 1 Şubat 2010 12:16

hotmail msn şifre kırmayı istiyorum

RuffRyders 1 Şubat 2010 12:27

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1676290)
hotmail msn şifre kırmayı istiyorum

Bu yönde sözde bilgi paylaşmı yapmıyoruz. Ayrıca inceleyiniz;
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 957136)
- MSN şifre kırma programı var mıdır?
Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir:
Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız.

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 960743)
Eğer böyle bir program olsaydı, piyasada messenger sahibi insan kalmazdı.

Şu websitede, böyle birşeyin olduğunu idda ediyor, ve Sizlerin güvenliğini riske atıyor ve size virüs bulaştırıyor..

MSN Kırıcı Sahtekarlığı

Alıntı:

asla_asla_deme adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 960754)

Misafir 3 Şubat 2010 17:53

arkadaslar ben adresmin şifresini unuttum ve bulamıyorum diğer adresimide bilmiyoum bunu adresimi tekrar nasıl alabilirim bilen varsa lutfen yardım edebilirmi buradan arkadasımın mail adresini yazıyorum ona cevap yazarsanız sevnirim

_KleopatrA_ 3 Şubat 2010 17:55

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1678854)
arkadaslar ben adresmin şifresini unuttum ve bulamıyorum diğer adresimide bilmiyoum bunu adresimi tekrar nasıl alabilirim bilen varsa lutfen yardım edebilirmi buradan arkadasımın mail adresini yazıyorum ona cevap yazarsanız sevnirim

bakınız;
Alıntı:

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) MSN hesaplarının çalınmasıyla ilgili olarak yapmanız gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir. İşlemleri sırayla gerçekleştiriniz.

1. Öncelikle Windows Live ID Validation Form sitesine giriş yapmalısınız.
  2. Türkçe (Türkiye) dilinde destek verilmediği yazarsa aşağıdaki Dil (Ülke) listesinden English (United States)'i seçin.
  3. Açılan sayfadaki alanların kısa açıklamaları aşağıda belirtilmiştir.
    *Full Name:
    Bu alana, Adınızı ve Soyadınızı girin.

*The e-mail address for us to send a response:
    Bu alana cevabın gönderilmesini istediğiniz e-posta adresinizi girin.

*Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about:
    Bu alana sorun yaşamış olduğunuz e-posta adresinizi girin.

*Date of birth:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz doğum tarihini girin (Ay/Gün/Yıl biçiminde).

*Country:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz ülkenizi girin.

*State (if applicable):
    Bu alana hesabınızda belirttiyseniz şehrinizi girin.

*ZIP or Postal Code:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz posta kodunuzu girin.

*The secret answer to your question:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz gizli cevabınızı girin.

*Your alternate e-mail address:
    Bu alana hesabınızda belirttiğiniz alternatif e-posta adresinizi girin.

*Your IP address (List the IP addresses from each computer that you use to access your account. To determine your IP address, visit http://www.whatismyip.com . The numbers that appear at the top of this Web page is your IP address.)

Bu alana hesabınıza erişmek için kullandığın her bir bilgisayarın internet IP adreslerini listeleyin, IP adresinize http://www.whatismyip.com adresinden bakabilirsiniz.

*Your Internet service provider (home or work):
    Bu alana Internet Servis Sağlayıcınızı girin, ev ya da iş.

*The last date and time that you successfully signed in:
    Bu alana en son başarıyla oturum açtığınız tarihi ve saati girin.

Windows Live Hotmail kullanıyorsanız aşağıdaki kutuları da doldurun.

*The names of any folders that you created in addition to the default folders:
    Bu alana e-posta hesabınızda kendi oluşturduğunuz klasörlerin isimlerini girin.

*Names of contacts in your Hotmail address book:
    Bu alana Hotmail adres defterinizdeki kişilerin adlarını girin.

*Subjects of any old mail that is in your Hotmail Inbox or mail folders:
    Bu alana Hotmail gelen kutunuzda ya da diğer kutularda bulunan bazı e-postaların konularını girin

Windows Live Messenger kullanıyorsanız aşağıdaki kutuları da doldurun.

*Names of contacts on your Messenger contact list:
    Bu alana Messenger kişi listenizdeki kişilerin adlarını girin.

*Your Messenger nickname (display name):
    Bu alana Messenger görüntü adınızı girin.

Ücretli hizmetlerden yararlananlar, geri kalan kutuları da doldurun.

En son kutu için ise;
    *Any additional info that might be useful in validating the ownership of the account:
    Bu alana hesabın sahipliğini doğrulamak için yararlı olabilecek herhangi ek bilgileri yazın.
  4. Submit düğmesine tıklayın.

Hesabın size ait olduğu doğrulanırsa bir e-posta daha alacaksınız ve bu e-postada bulunan bağlantı ile parolanızı sıfırlayabilirsiniz.

Kolay gelsin...

Misafir 16 Şubat 2010 15:51

benimkini hacklemişler ama şifre fl değştirmemişler msnimdeki herkesi silmişler ben msni kapattırdım

Misafir 25 Şubat 2010 17:40

yani şimdi şifre kırma die bir şey yok mu?*?*

_KleopatrA_ 25 Şubat 2010 17:51

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1709629)
yani şimdi şifre kırma die bir şey yok mu?*?*

Alıntı:

Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir:
Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız.

..

Misafir 28 Şubat 2010 17:14

ya banada lazım nasıl çalıyorlar şu msn adrsini banda öğretinnn ama basti olsun

RuffRyders 28 Şubat 2010 17:23

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1713172)
ya banada lazım nasıl çalıyorlar şu msn adrsini banda öğretinnn ama basti olsun

Bu tarz yasal olmayan konularda yardımcı olmuyoruz.

Misafir 28 Şubat 2010 17:57

YasaLmı IyıDe O bahseTTıgınız Sey AptaLca Bı UydurMa =S

MSn AdReSı KısıyLe ıLeTısım KuruLMaDan HıcBı sekıLDe caLınaMAz Bunu Cok IStıyorSanız Bunun en BasıTı AdResını CaLmak Istedıgınız Kısının sıfResı : )

Onuda sıZe SagLam Bı KeyLoGGer yaPaR ( :

Misafir 25 Mart 2010 15:43

msn kırma

gizli yanıtımı istirom

_KleopatrA_ 25 Mart 2010 15:56

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1739057)
gizli yanıtımı istirom

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) inceleyiniz.

Misafir 10 Nisan 2010 23:37

msn

msn şifresi nasıl kırılır

nasıl 13 Nisan 2010 23:48

msn

benim sorunum tamamen farklı kardeşim benim kendi msnem açıkken karşımdaki kişi benim adıma bana yazı yazıyor ve benim msn den ... bu nasıl oluyor ve bunu nasıl engellerim ?? şifremi geri alabilirmiyim ??

Trabithia 14 Nisan 2010 14:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 993545)

én doqRusu ben ce sıfırlama feln olmasın zaten olsaydı ailemden gizli ne kalırdı :@sinirimi bozuolar bazıları;)

Misafir 23 Nisan 2010 16:05

kendi msn şifremi unuttum açamıyorum nasıl açabilirim yada kırarım

Misafir 4 Mayıs 2010 16:26

msnmi şifresini unuutum

selam arkadaşlar ben msnmin şifresini unuttum lütfen bana yardımcı olursanız çoksewinirim çok üzüldüm
lütfen acil yardım edin?.

Misafir 4 Mayıs 2010 17:39

msn hack

arkadaşlar msn hack konusunda keylogger ve trojen'ler ön plana çıkıyor.Fakat msn hack olayı geniş bilgi isteyen kapsamlı bir olaydır.Yani herkes msn kırabilseydi işin cıvığı çıkardı...Yani arkadaşlar (ayşe beni sevmiyo msn sini kıracağım)...Gamze benden ayrıldı facesini çökertecem....Ya bırakın arkadaşlar bu işleri...Eğer bu sanal ortamda birşey yapmak istiyorsan KENDİ PROGRAMINI KENDİN YAPACAKSIN

Şimdi soracaksınız onu nasıl yapacağım:UNUTMAYIN İSTEYEN MUHAKKAK YAPAR.YETER Kİ İSTEYİN...

CHESTER HACK...

ahmet14 6 Mayıs 2010 02:11

slm

[arkadasım benım msn nem hecklendı yardım ede bılırmısın

benım msn nem calındı yardım ede bılırmısın nolur kader_otun_62@hotmail.com

Misafir 8 Mayıs 2010 21:22

?

ben arkadasımı msnsini nasıl kırabilirim?

DELFIN 18 Mayıs 2010 00:08

arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz biraz sacma olacak ama nisanlimin msninin yada hotmailinin sifresini bulmak istiyorum ondan süpheleniyorum bana yardim edebilirmisiniz nasil msn sifresini bulabilirim

Misafir 21 Mayıs 2010 19:29

msn gizli yanit kirma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum.

AsilGenc 25 Mayıs 2010 04:38

Arkadaslar biri yardım etsin bana msn şifremi unuttum sanıyordum ama kırmısta olabilirler nasıl geri alıırım nolur bi akıl verin yada yardım edin alın msn mi :(

NeutralizeR 25 Mayıs 2010 15:18

Şu konuyu inceleyin:
E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma

Misafir 25 Mayıs 2010 15:47

bana yardımcı olun

msn min şifresini unuttum ne olur bana yardımcı olun

Misafir 11 Haziran 2010 12:23

bana msn şifresi kırmayı ögretecek birni ARIYORUM bi YARDIMCI olurmusunuz ? xxxxxxx@xxxxxxxxx.com ADRESİM

Misafir 23 Temmuz 2010 14:56

iştek

ya arkadaşlar msn şifresini bulan bir site var o site nasıl içinizden biri biliyosa allah rızası için cevap versinn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :@:@:@ aramaktan yoruldum:S:S:S:S:S:S

Daisy-BT 8 Ağustos 2010 14:47

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1789094)
bana msn şifresi kırmayı ögretecek birni ARIYORUM bi YARDIMCI olurmusunuz ? xxxxxx@xxxxxl.com ADRESİM

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1804382)
ya arkadaşlar msn şifresini bulan bir site var o site nasıl içinizden biri biliyosa allah rızası için cevap versinn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :@:@:@ aramaktan yoruldum:S:S:S:S:S:S

.

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 957136)

shadowdancer 8 Ağustos 2010 18:53

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1781125)
msn min şifresini unuttum ne olur bana yardımcı olun

Şu konuyu inceleyin:

Saat: 16:40
Sayfa 2 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık