![]() |
Alıntı:
|
ticaret amaclı kullandıgım 30 yakın msn hesaplarımın bulugundu not pad ıcındekı id adreslerım hdd yanması sonucu kaybettım.... id isimlerini 30 kusur tane oldugu ıcın aklımda tutmam mumkun deıl hatırladığım tek sey var oda alternatıf e mail adreslerı alternatif email adreslerı ıle 30 kusur dedıgım e mail adreslerımı bulup gerı alabılmem mumkunmudur cok zor durumdayım yardımcı olursanız cok sevınırım...tşkler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
alternatıf email adresımı bılıyorum msn calınmadı istediğim alternatıf adresımle o id lerını unuttugum hesaplarını gerı almak eğer mumkunse.. bu konuda bana yol gosterecek biri olupta benı bılgılendırırse cok makbule gececektir....saygılar.. |
msn msn adresini bilip sifreyi önceden değiştiriodun ama artık değiştirdiler msn açarken kaydettiğin alternatif e-posta adresine bir msj gönderiyor ordan değiştiriyorsun kahretsin bende alternatif e-postayı bilmiyorum eskisi gibi nasıl alıcaz? |
iyide güzel arkadaşlarım madem yapıluıyor bu olay neden yardımcı olmuyorsunuz nereden yapıcam bu ışlemlerı alternatıf e mail adresımı biliyorum nasıl 30 yakın e mail adreslerımı gerı alıcam...... |
Alıntı:
Siz o adreslerinizi çok muhtemelen alamazsınız. Çünkü adresin kendisini bilmeden neyi alabilirsiniz ki? Harddiski atmadıysanız içindeki bilgileri kurtarma şansı olabilir ve o dosyayı geri alabilirsiniz. |
Beyler Msnmi çaldırlar nasıl geri alabilrim ? Sadece gizli yanıtın cevabını deiştrmişler nasıl geri alabilirm o msnyi bida geri nasıl yapılcanı biliosanz söleyin lütfenn |
ya arkadaşlar aynı dert bendede var da bu sitede bize kim yardıncı olcak |
msn çalındı lütfer geri verinkim çaldıise ne işine yarar beni üzüyor insanlık bumu ? sorarım çalanlara lütfen msnmi çalan arkadaş geri ver . çalan vatandaş sen ertzurum un bilmem ne kazasındasın ne işin var benim msnemde mada,em bukadar iyi biliyon kendine msn aç insanları niye uzuyorsun ????senin yaptığın isanlıkmı ???sorarınsana::lütfen msnmi verirmisin ben yaşlı biriyim üzme beni gsm vereyim çaldır ben ararım lütfen saygılarımla. |
sLm arkadaşLar MsneMm ÇaLındı qizLi Yanıtta Çalındı YaRDım Lütfen nasL QeRi aLaßiLirim :) |
hotmail adressim yeni çalındı lütfen yardım et??? |
yardımcı olurmusunuz face book ve ona ait msn şifrelerim çalınmış 4 5 aydır ikisinide kullanamıyorum gizli soruyuda hatırlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz |
arkadaslar! arkadaslar sifreyi gizli soru yanlıs diyo bn napabilirim |
msn'İm çalındı ne yapmam gerekiyor :( :( |
benkide |
msn çalınması bayan eposta kurtarmanın son bir yolu daha var eposta müşteri hizmetlerioraya baş vurun |
msn şifrem çalındı nasıl geri alabilirim biri acil yardımcı olabilirmi......??? not: ÇOOOKK ACİLLL |
msn ve face şifrem çalındı gızlı sorumu bulamıyorum lütfen yardımcı olun |
bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım facebook isminizi yazın sizi eklerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba, E-Posta Adresim En Yakın Arkadaşım Tarafından Çalındı. Gizli Soru Hakkında Hiç Bir Bilgim Yok. E-Posta Adresimi Nasıl Geri Alabilirim. |
msn Msn ye kaydolurken orda yan bir e posta adresi yaz var oraya eğer yazdıysan o adrese yeni bir şifre iste gelir mutlaka :) |
msn Arkadaşlar msn nem calındı nasıls gerıı alaçamm bılmıyomm guvenlıkkkonunuda dehiştirmişş bi yardımmcıı olun yaaa |
Benimde calindiiiiii :( yardim :'( |
msn adresim calındı hatta calındıgından bile emin degilim ama hesabınız iptal olmustur diyor. diğer alternatif mns e kod gönderiyorlar ama onunda mesajlarını acamyorum gizli sorumu biliyorum oluyo sifrede değiştirdim ama msn im acılmıyo mesajları da acılmıyo ne oldu anlamadım ne yapabilirim?? |
MSN MI NASIL ALABILILIRIM |
ya yardım edinn facebook ta msn de çalındı |
msnem çalındı ve başka hiç bir yerden değiştiremiyom |
arkadaşlar sn hesabım çalındı nasıl alırım yardım edin lütfennnnnnnnnn |
Şifremi unuttum seçeneqi ile alabilirsin. Yalnız orda bi qüvenlik sorusu var onu bilmen qerekli. |
Not msn adresi calınan kişiler msn adreslerinizi geri almak imkansız gibi bisey ben imkansızı becerdim inş sizde alırsınız gizli yanıtla msn adresinizi geri alamazsınız bosuna urasmayın msn adresinizi geri almanın tek yolu 2.msn yada telefon numarasından kod giriyosunuz baska sekildi açmak cok zor altarnatif msn adresini bilen kolayca açabilir die düsünüyorum hatırlayamıyanda hemen yeni msn acmaya baksın o msn neden umudu kes derım ben sadece simdi 3 msn adresi açtım size kolay gelsin |
Telefonuna kod gönder ancak alırsın |
msn calındı gerı almak istıyorum yardımcı olurmusunuz msn nem calındı gerı almak ıstıyrum nasıl alırım |
msn msn de alt tarafta tek kullanımlık sifre var ona tıkla ve msn nı yaz ve telefonunu yaz 5 dk içinde sifre gelecek o şifreyi bosluga yaz msn açılsın inşallah istediğiniz bilgiyi alabilmişsınızdir |
osan Ya BeYzA Sen NaSıL buldun banada antlasana nolur ya |
bnimde sweet123456789 4lvli damlabaki die kiz caldi dediki haydin_13@hotmail.com yz dedi epostaya yzdim 5dka cik bkle dedi yzdim sfre ybnlis dedi lutfen yrdim edin lutfenn |
sorunun cevabları :D murat öncelik le msn aç adresine grip oradan tek kullanımlık kod a tıklayarak telefon numaranızı yazınız ve mesaj 50 kuruştur gelen kodu yazınız o zaman alırsınız rez atarmısınız vweyea tesekkur edın ? :D c(: hayata gülümse :D |
yaaaaaa bn şifremi unuttummmmm giremiym yardımcı olurmusunuz nolur |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık