MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Arşive Kaldırılan Konular (https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/)
-   -   MSN Hesabım Çalındı, Nasıl Geri Alabilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/124668-msn-hesabim-calindi-nasil-geri-alabilirim.html)

ahmetgns 22 Ekim 2010 17:28

Alıntı:

oktay_249 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1848204)
MSN ADRESİM ÇALINDI FAKAT PAROLA SIFIRLA DEDİĞİMDE İLGİLİ YOLLARI TAKİP EDİYORUM FAKAT GİZLİ SORU VE YANIT KISMINA GEÇMEDEN BİR MAİL ADRESİNE PAROLA SIFIRLAMA MAİLİ GİDİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Evet şimdi baktım, sistemi değiştirmişler. Orada "Eğer o e-postaya gönderilen ileti ile parolanızı sıfırlayamazsanız başka seçenekler elde etmek için 24 saat sonra bu sayfaya tekrar gelin." diyor. Parola sıfırlama iletisinin gittiği adresi de orada gösteriyor, o size ait bir adres olmalı. Oradan parolanızı sıfırlayabilmelisiniz.

beowolf 1 Kasım 2010 13:36

ticaret amaclı kullandıgım 30 yakın msn hesaplarımın bulugundu not pad ıcındekı id adreslerım hdd yanması sonucu kaybettım....

id isimlerini 30 kusur tane oldugu ıcın aklımda tutmam mumkun deıl

hatırladığım tek sey var oda alternatıf e mail adreslerı

alternatif email adreslerı ıle 30 kusur dedıgım e mail adreslerımı bulup gerı alabılmem mumkunmudur cok zor durumdayım yardımcı olursanız cok sevınırım...tşkler...

Kst37 1 Kasım 2010 15:56

Alıntı:

beowolf adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1854205)
ticaret amaclı kullandıgım 30 yakın msn hesaplarımın bulugundu not pad ıcındekı id adreslerım hdd yanması sonucu kaybettım....

id isimlerini 30 kusur tane oldugu ıcın aklımda tutmam mumkun deıl

hatırladığım tek sey var oda alternatıf e mail adreslerı

alternatif email adreslerı ıle 30 kusur dedıgım e mail adreslerımı bulup gerı alabılmem mumkunmudur cok zor durumdayım yardımcı olursanız cok sevınırım...tşkler...

Eğer alternatif e-mail adreslerin çalınmadıysa geriye kalan 30 adet msn yide alabilirsin sistemi değiştirirdiler artık msn yi çalan kişi alternatif e-posta adresini değiştiremiyor

beowolf 1 Kasım 2010 16:16

Alıntı:

Kst37 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1854427)
Eğer alternatif e-mail adreslerin çalınmadıysa geriye kalan 30 adet msn yide alabilirsin sistemi değiştirirdiler artık msn yi çalan kişi alternatif e-posta adresini değiştiremiyor

alternatıf email adresımı bılıyorum msn calınmadı
istediğim alternatıf adresımle o id lerını unuttugum hesaplarını gerı almak eğer mumkunse..

bu konuda bana yol gosterecek biri olupta benı bılgılendırırse cok makbule gececektir....saygılar..

Kadir 2 Kasım 2010 11:39

msn

msn adresini bilip sifreyi önceden değiştiriodun ama artık değiştirdiler msn açarken kaydettiğin alternatif e-posta adresine bir msj gönderiyor ordan değiştiriyorsun kahretsin bende alternatif e-postayı bilmiyorum eskisi gibi nasıl alıcaz?

beowolf 2 Kasım 2010 15:16

iyide güzel arkadaşlarım madem yapıluıyor bu olay neden yardımcı olmuyorsunuz nereden yapıcam bu ışlemlerı

alternatıf e mail adresımı biliyorum nasıl 30 yakın e mail adreslerımı gerı alıcam......

ahmetgns 2 Kasım 2010 17:45

Alıntı:

beowolf adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1855500)
iyide güzel arkadaşlarım madem yapıluıyor bu olay neden yardımcı olmuyorsunuz nereden yapıcam bu ışlemlerı

alternatıf e mail adresımı biliyorum nasıl 30 yakın e mail adreslerımı gerı alıcam......

Kadir size cevap vermiyor, o da başka bir soru soruyor.

Siz o adreslerinizi çok muhtemelen alamazsınız. Çünkü adresin kendisini bilmeden neyi alabilirsiniz ki? Harddiski atmadıysanız içindeki bilgileri kurtarma şansı olabilir ve o dosyayı geri alabilirsiniz.

djkorkusuz 22 Kasım 2010 12:33

Beyler Msnmi çaldırlar nasıl geri alabilrim ?

Sadece gizli yanıtın cevabını deiştrmişler nasıl geri alabilirm o msnyi bida geri
nasıl yapılcanı biliosanz söleyin lütfenn

Misafir 5 Aralık 2010 18:10

ya arkadaşlar aynı dert bendede var da bu sitede bize kim yardıncı olcak

Misafir 11 Ocak 2011 18:06

msn çalındı lütfer geri verinkim çaldıise ne işine yarar beni üzüyor insanlık bumu ? sorarım çalanlara
lütfen msnmi çalan arkadaş geri ver .
çalan vatandaş sen ertzurum un bilmem ne kazasındasın ne işin var benim msnemde mada,em bukadar iyi biliyon kendine
msn aç insanları niye uzuyorsun ????senin yaptığın isanlıkmı ???sorarınsana::lütfen msnmi verirmisin ben yaşlı biriyim üzme beni
gsm vereyim çaldır ben ararım lütfen saygılarımla.

Misafir 22 Ocak 2011 12:05

sLm arkadaşLar MsneMm ÇaLındı qizLi Yanıtta Çalındı YaRDım Lütfen nasL QeRi aLaßiLirim :)

hasan öz 22 Ocak 2011 14:04

hotmail adressim yeni çalındı lütfen yardım et???

facia 21 Şubat 2011 11:58

yardımcı olurmusunuz

face book ve ona ait msn şifrelerim çalınmış 4 5 aydır ikisinide kullanamıyorum gizli soruyuda hatırlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

soru soran kişi 24 Mart 2011 00:28

arkadaslar!

arkadaslar sifreyi gizli soru yanlıs diyo bn napabilirim

Misafir 8 Haziran 2011 17:46

msn'İm çalındı ne yapmam gerekiyor :( :(

Misafir 23 Haziran 2011 17:53

benkide

Misafir 10 Temmuz 2011 10:52

msn çalınması

bayan eposta kurtarmanın son bir yolu daha var eposta müşteri hizmetlerioraya baş vurun

adana 30 Temmuz 2011 21:49

msn şifrem çalındı nasıl geri alabilirim biri acil yardımcı olabilirmi......??? not: ÇOOOKK ACİLLL

Misafir 31 Temmuz 2011 21:20

msn ve face şifrem çalındı gızlı sorumu bulamıyorum lütfen yardımcı olun

kartalbey99 20 Eylül 2011 12:47

bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım facebook isminizi yazın sizi eklerim

kartalbey99 21 Eylül 2011 02:01

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1546215)
msn çalındı ıkı sı bırfen lütfen yarım edın

bu aralar msn çalınma durumları fazlalaştı zaten hesabı çalan tüm değişiklikleri yapıyor gizli soru vs. gibi ama başka yolları da var alternatif hesabınız varsa daha rahat alabilirsiniz yoksa daha farklı yöntemlere başvurmanız gerekir...

kartalbey99 26 Eylül 2011 21:18

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1836899)
afedersiniz benim msnem ve face çalındı nereye baş vurmam lazım bana yardım eder misiniz

face hesabına bağlı sn çalındıysa ilk msn hesabını kurtarak gerkir mantıklı olan bu zaten msn kurtarılınca facebook hesabını kurtarmak daha kolay olur mail değiştirilediyse tabi

Misafir 12 Ekim 2011 19:49

Merhaba, E-Posta Adresim En Yakın Arkadaşım Tarafından Çalındı. Gizli Soru Hakkında Hiç Bir Bilgim Yok. E-Posta Adresimi Nasıl Geri Alabilirim.

mavikurt 6 Kasım 2011 23:30

msn

Msn ye kaydolurken orda yan bir e posta adresi yaz var oraya eğer yazdıysan o adrese yeni bir şifre iste gelir mutlaka :)

tuncay72 12 Kasım 2011 20:02

msn

Arkadaşlar msn nem calındı nasıls gerıı alaçamm bılmıyomm guvenlıkkkonunuda dehiştirmişş bi yardımmcıı olun yaaa

Misafir 28 Aralık 2011 12:59

Benimde calindiiiiii :( yardim :'(

Misafir 24 Ocak 2012 23:41

msn adresim calındı hatta calındıgından bile emin degilim ama hesabınız iptal olmustur diyor. diğer alternatif mns e kod gönderiyorlar ama onunda mesajlarını acamyorum gizli sorumu biliyorum oluyo sifrede değiştirdim ama msn im acılmıyo mesajları da acılmıyo ne oldu anlamadım ne yapabilirim??

Misafir 4 Şubat 2012 16:43

MSN MI NASIL ALABILILIRIM

Misafir 28 Nisan 2012 14:41

ya yardım edinn facebook ta msn de çalındı

cengaver772 15 Mayıs 2012 15:07

msnem çalındı ve başka hiç bir yerden değiştiremiyom

Misafir 30 Temmuz 2012 10:09

arkadaşlar sn hesabım çalındı nasıl alırım yardım edin lütfennnnnnnnnn

BenceHicBakmaxD 30 Temmuz 2012 10:29

Şifremi unuttum seçeneqi ile alabilirsin. Yalnız orda bi qüvenlik sorusu var onu bilmen qerekli.

Extazi 4 Eylül 2013 08:31

Not

msn adresi calınan kişiler msn adreslerinizi geri almak imkansız gibi bisey ben imkansızı becerdim inş sizde alırsınız gizli yanıtla msn adresinizi geri alamazsınız bosuna urasmayın msn adresinizi geri almanın tek yolu 2.msn yada telefon numarasından kod giriyosunuz baska sekildi açmak cok zor altarnatif msn adresini bilen kolayca açabilir die düsünüyorum hatırlayamıyanda hemen yeni msn acmaya baksın o msn neden umudu kes derım ben sadece simdi 3 msn adresi açtım size kolay gelsin

Misafir 4 Eylül 2013 08:35

Telefonuna kod gönder ancak alırsın

hasan gure45 26 Eylül 2013 01:30

msn calındı gerı almak istıyorum yardımcı olurmusunuz

msn nem calındı gerı almak ıstıyrum nasıl alırım

aslanbaba_06 17 Kasım 2013 15:51

msn

msn de alt tarafta tek kullanımlık sifre var ona tıkla ve msn nı yaz ve telefonunu yaz 5 dk içinde sifre gelecek o şifreyi bosluga yaz msn açılsın
inşallah istediğiniz bilgiyi alabilmişsınızdir

Misafir 29 Aralık 2013 22:02

osan

Ya BeYzA Sen NaSıL buldun banada antlasana nolur ya

nilnkp 29 Aralık 2013 22:29

bnimde sweet123456789 4lvli damlabaki die kiz caldi dediki haydin_13@hotmail.com yz dedi epostaya yzdim 5dka cik bkle dedi yzdim sfre ybnlis dedi lutfen yrdim edin lutfenn

murat admın :D 11 Kasım 2014 18:44

sorunun cevabları :D murat

öncelik le msn aç adresine grip oradan tek kullanımlık kod a tıklayarak telefon numaranızı yazınız ve mesaj 50 kuruştur gelen kodu yazınız o zaman alırsınız rez atarmısınız vweyea tesekkur edın ? :D c(: hayata gülümse :D

şebnem 27 Kasım 2014 15:18

yaaaaaa bn şifremi unuttummmmm giremiym yardımcı olurmusunuz nolur

Saat: 21:19
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık