MsXLabs
Sayfa 2 / 10

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Protesto Ediyorum (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/150191-protesto-ediyorum.html)

king nothing 28 Mayıs 2008 21:17

bıleklık taktıgım yırtık prıtık kot gıydım dıye uzaylıymısım gıbı goren ınsanlrı ve de ustekı uyryı hocasını protesto ettıgı ıcın protesto edıyorum

Di@bLeSsE 28 Mayıs 2008 21:17

Ben hayatı protesto ediyorum istediğimiz gibi yön veremediğimiz için :(

king nothing 28 Mayıs 2008 22:14

BENDE SENI PROTESTO EDIYORUM

xIIIxLincolnxIIIx 3 Haziran 2008 11:49

ben sosyal hocamı protesto ediyorum bi insan sırf gıcıklığına sınavdan 0,1 verirmi ya lanet olsun onun gibi hocaya:@normalde 60 almam gerekiyo:@

rocker96 4 Haziran 2008 17:38

monotonluğu protesto ediyorum:P

odrii 4 Haziran 2008 17:58

her tarafımı kabartan tırtılları protesto ediyorum

Misafir 4 Haziran 2008 18:08

Sürekli Dc Yemeyi Protesto Ediyorum

Misafir 6 Haziran 2008 20:06

Türk telekomu protesto ediyorum:kart: kusumun bağlantısı koparıp duruyorlar:hey:

MYDMR 6 Haziran 2008 20:10

Benle arkadas oldugunu sanıp herseyimi onlarla paylasacagımı sananları protesto ediorum..O benim ta kendim,kendimi kimseye kullandırmam:inlove:

king nothing 6 Haziran 2008 20:13

ben senıde protesto edıyorum bıde benden olgun davranmamı bekleyen pederı de protesto edıyorum

wuslat58 6 Haziran 2008 21:40

okuldaki matematik hocamı protesto ediyorum

hayatıda protesto ediyorum

Misafir 8 Haziran 2008 19:37

Bu Oyundaki Lag ı Pretesto Ediyorum

Aznielu 8 Haziran 2008 20:37

SBS yi OKS yi ve ÖSS yi protesto ediyorum. :D Bana katılanlar kendilerini "Teşekkür" ile belli edebilirler.

Edd-iTöR 8 Haziran 2008 20:58

bn sabaın 7 sinde kalkmayı protesto ediorm

drzombie 14 Haziran 2008 03:18

anti-demokratikleri protesto ediyorum

odrii 14 Haziran 2008 04:19

otobüslerde koltuğunu arkadaki yyolcuyu düşünmeden geriye yatıranları Protesto Ediyorum

RuffRyders 14 Haziran 2008 05:22

Sanal delikanlıları protesto ediyorum(+ üzülerek izliyorum)
:)

RoSSoRoSe 14 Haziran 2008 11:21

yaz günü ofiste çalışmayı protesto ediorum:hih!:

MYDMR 15 Haziran 2008 10:37

ÖSS ve YDS yi hiç etmediğim kadar protesto ediyorum:kart:

MYDMR 16 Haziran 2008 11:39

Evliler de Sever adlı Şarkıyı Protesto Ediorum:hih2:

3 yalnış 1 doğru hatalar diz boyu
gerçek bu yalan söyleyemem
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
bu gerçeği artık gizleyemem,

İçimde sessiz çığlıkların
Evliler de sever inkar etmeliyim
Bir yanda aşkım bir yanda yuvam
...
+o((N):smiley35:

babayigit 16 Haziran 2008 13:02

haksızlıkları protesto etmeyenleri protesto ediyorum :hih2::turkiyem:

ener 16 Haziran 2008 17:28

Merhaba arkadaşlar!
sizlerle başımdan geçen kötü bir tatili paylaşmak istiyorum.
birkaç yıl önce tatile gitmek için gazetelere bakarken TUR19 adlı firmayı buldum ve eşimle atlayıp yerlerine gittik.orada alanya da SERAPHAN isimli bir otelde karar kıldık rezervasyonumuzu yaptırıp ön ödememizi yaptık,neyse gün nihayet geldi biz heyecanla yola çıktık.16 saat yolculuğun sonunda nihayet vardık otele girdik.
resepsiyona gidip bize verilen formu verdik fakat bizim rezervasyonumuz gözükmüyor.tabi orada bizimle beraber 7 genç arkadaş daha aynı oldu.akşama kadar bekletip bizi 3 günlüğüne başka otele yerleştirdiler.3 gün sonunda geri aldılar bizi.otele gittiğimizde isim değişikliği ile karşılaştık ve kaldığımız 4 gün içinde tam 3 kez isim değiştirdi otel.bu biryana herşey dahil olarak gittik fakat benn sabah-öğle-akşam bisküvi ile doydum çünkü yemekler rezalet 3 günlük yapılıyor.havuza giremiyorum çünkü ruslar tuvaletin ne olduğunu bilmedikleri için.....
plaja gittik duş var su bağlantısı yok,yine plajda şezlong var ama kolu yada bacağı yok,kola içmek istiyosun kolanın gazı yok,şarap içmek istiyosun mazot kokusu var,akşam saat 20:00 da elektrik kesintisi var,yine akşam 23:00 dan sonra su kesintisi var yani rezalet bir yer.inanın dönüşte otobüste ağlayarak geldik ağladık eşimle ama dönüş sevincinden.neyse istanbula döndük ve TUR19 'un ana yerini bulup gittik gayet pişkin bir tavırla karşılaştık şikayet için yalnız olduğumuz için birşey yapamayacağımızı onların ancak bizi 3 gün başka otelde kaldığımız için aradaki fiyat farkını bize ödeyebileceklerini söylediler .
size anlatmak istediğim lütfen özellikle TUR19 adlı firma yoluyla tatil yapmayın ve tatil için seçkin firmaları seçin.

RuffRyders 16 Haziran 2008 17:35

Gereksiz hareketinden dolayı Volkanı protesto ediyorum... :kart:

dinazor1962 18 Haziran 2008 18:14

ben futboldan fazla hoslanmam ama sadece Milli maclari izlerim.atvnin uydudan yayinlarini sifreli verdigi icin, evimde rahatca Milli maclari izleyemedigim icin atvyi protesto ediyorum

RoSSoRoSe 18 Haziran 2008 18:34

seni seviyorum diyemeyip platonik takılanları ...... gereksiz yere trip atıp daha sonra yola gelenleri .... milli takımımıza turnuvada gol atmıs oyuncuları + bide kalecimiz volkana kırmızı kart gösteren hakemi :D .... yan komşusunu rahatsız etmek içn müziğin sesini açanları ve son olarak ülkemiz sahillerinde üstsüz güneşlenenleri :D protesto ediyorum duyun sesimi :cl:

MYDMR 18 Haziran 2008 18:36

İzmir'e:inlove: gitmem için ÖSS ve YDS gibi bi engel koyanları protesto ediyorum:hih2:

kakarotto 18 Haziran 2008 18:37

protesto ediyorum sevipte inkar edenleri....

Misafir 27 Haziran 2008 20:50

Protesto ediyorum işini zamanında yapmayanları:kart:

livemaster 28 Haziran 2008 13:49

saçlarımı kesen kuaföre protesto ediyorum

volture 28 Haziran 2008 14:00

protesto ediyorum! türklere hakettiği değeri vermeyenleri!!!

arrjin 28 Haziran 2008 14:04

protesto ediyorum EGİTİMİ

MYDMR 28 Haziran 2008 14:28

Parazit insanları protesto ediyorum:hih2:(o kendini gayet iyi biliyor;))..Ve ona fırsat veren birisi olursa onu protesto etmekle kalmıcam bu sefer:))))))

Misafir 2 Temmuz 2008 00:22

Protesto ediyorum bu telaşı gerginliği:S:S:kart:

Biraz rahat olsalar her şey daha kolay olcak

:moo::moo:

king nothing 2 Temmuz 2008 09:14

protesto edıyorum ozde degıl sozde cevreye sahıp cıkanları protesto edıyorum durumu olmayan ınanları ezenlerı protesto edıyorum terk edıp gıdenlerı ve yıne protesto edıyorum gokkusagını solduranları..?

fadedliver 2 Temmuz 2008 09:55

tüm olumsuz duyguları protestoediyorum....nefret öfke mutszluk kin vs....

RuffRyders 5 Temmuz 2008 02:26

MsXLabs topraklarında;
*Herzaman olay çıkartan...

*Forumun düzenini bozan...

*Banlanıp banlanıp geri dönen...

*Argo konuşup, karşısındakine laf atan...

*Olayı çıkartıp(ilk önce sataşır) yetkilinin hem kendisini hemde sataştığı kişiyi banlatmasını sağlayan(yetkili arşive bakmaz yada olaya zamanında müdahale etmez)...

*Foruma 0(sıfır) katkısı olup sadece Chatlerde periyodik zamanlarda olay çıkarttığı halde yöneticilerin yinede bağrına bastığı veya göz yumduğu...

Bir veya Birkaç(fazla değil) sabıkalı üyeyi protesto ediyorum...

volture 5 Temmuz 2008 02:29

aşk ı protesto ediyorum! masumları kandırıp kandırıp üsüyor şu meret!!! birinin buna dur demesi lazım!!!

drzombie 5 Temmuz 2008 02:29

kendi işini yapmayıp başkasının işlerine karışanları protesto ediyorum...

Bia 5 Temmuz 2008 02:45

Tatil beldesinde oturan arkadaslarini , hic onlarin tatil yapmaya hakkı yokmus ve kendilerini onlari eglendirmeye mecburmus gibi goren insanlari ..

Yine tatil beldesinde oturan arkadaslarini , akrabalarini yaz aylarinda hatirlayan ve sanki sadece kendileri tatile cikiyormus gibi goren ..

İnsanlari protesto ediyorum ..

Ozetle : Aman senede bir tatile cikiyorum agirlasinlar diye dusunen insanlarin , onlar gibi kac kisinin daha ayni zihniyetle tatile ciktiklarini ve onlari agirlama durumunda olan insanlarin daha kacccccccccccccccc esi, dostu , akrabayı agirladiklarini dusunmedikleri icin hepsini protesto ediyorum =]

unread 5 Temmuz 2008 03:00

kendimi protesto ediyorum civdanımdan kurtulmam lazım

metglass 5 Temmuz 2008 03:17

protesto ediyorum sorularımı cevaplamıolar.

link

https://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/189492-wep-alani-kayit-odalari-varmi.html#post1115864

Misafir 7 Temmuz 2008 22:15

Alayınızı Protesto ediyorum :D

volture 7 Temmuz 2008 22:22

üstteki üyeyi protesto ediyorum!!! angel...sonuna kadar...:D

odrii 7 Temmuz 2008 22:43

Hayatın kendisini protesto ediyorum. Ölmek varken Yaşamyı protesto ediyorum. :

MYDMR 8 Temmuz 2008 09:13

İşine gelince su gibi akan ama şimdi bi türlü geçmek bilmeyen zamanı protesto ediyorum hatta alkışlıyorum:smiley32:..Nasılsa geçicen biliyorum nasılsa hiç bişi gibi engel olamıcan aşkımla vuslatıma:inlove:

DIRDIR07 8 Temmuz 2008 11:18

AKBANK mağdur adayları buraya "ÖNEMLİ"

Arkadaşlar bende ankbank mağdurlarından sadece biriyim benim gibi mağdur olan varsa gelin sesimizi birlikte duyuralım benimde hesabımdan bilgim dahilinde olmadan 4000 ytl para kartım yanımda olmasına rağmen atm yoluyla çekildi ve gerekli başvuruları yaptığım halde 15 günü geçti akbank tarafından hala inceleniyor deniliyo neyseki yanlız değilmişim benim gibi yüzlerce vatandaşın hesap ve kart bilgileri ele geçirilerek hesabı boşaltılmış dikkatli olalım başına gelmeyen bilmez herhangi bir arama motoruna "akbank mağdur" diye yazarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

MeLL 8 Temmuz 2008 12:27

Türkiyede adaletsizlik üzerine geliştirilen tüm davranışları protesto ediyorum...

volture 8 Temmuz 2008 19:06

protesto ediyorum! varlık içinde yokluk çekenleri!

RuffRyders 9 Temmuz 2008 00:45

3 Temmuz 2000'de hayata gözlerini yuman ve aramızdan ayrılan büyük usta Kemal Sunal'ı ölüm yıldönümünde hatırlamayan bizleri ve hatırlatmayan(yeterince) medya mensuplarını protesto ediyorum...

Geç de olsa saygıyla anıyorum...
Bizi güldürdüğün için teşekkürler :)

Misafir 9 Temmuz 2008 00:47

Düşmanlardan daha kötü hamlelerle beni yıkmayı başaran DOSTLARIMI protesto ediyorum
...

Saat: 21:20
Sayfa 2 / 10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık