MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1797-msn-messenger-kisi-listesi-yoneticisi.html)

rrhayabusa 7 Kasım 2007 19:18

Noroom's ListManager KULLANIMI BENDE hata veriyor plss

bu programı kuramadım bi türlü çalıştırdanda yaptım dediklerinizi ama nafile :(
ben msn yi temiz lemek istiyorum,geçmişten hiçbir iz kalmasın sıfır gibi yardım plss.

Seyreyledim 11 Kasım 2007 17:57

Aynı sorun maalesef bizde de oldu. Hotmail.com uzantılı adresim, Windows Live Messenger kullanmaktayım sanırım 8.1 versiyonu kullanıyorum. Gizli bölümündeki milleti alayını siliyorum ve arkadaşların dediği gibi her oturum açışımda maalesef seksen doksan tane adam tekrar karşıma çıkıyor ve tek tek, seni eklemeyecem, seni eklemeyecem, seni hiç eklemeyecem diyerek ''İPTAL'' e basıyorum ve kanser olursam sorumlusu sizsiniz:dontknow:

ahmetgns 11 Kasım 2007 18:04

Alıntı:

Seyreyledim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 809620)
Aynı sorun maalesef bizde de oldu. Hotmail.com uzantılı adresim, Windows Live Messenger kullanmaktayım sanırım 8.1 versiyonu kullanıyorum. Gizli bölümündeki milleti alayını siliyorum ve arkadaşların dediği gibi her oturum açışımda maalesef seksen doksan tane adam tekrar karşıma çıkıyor ve tek tek, seni eklemeyecem, seni eklemeyecem, seni hiç eklemeyecem diyerek ''İPTAL'' e basıyorum ve kanser olursam sorumlusu sizsiniz:dontknow:

Arkadaşım, zaten Messenger'ın açtığı pencerede seni o kişileri eklemeye zorlamıyor ki. Orada diyor ki: Bu kişiye ya İzin ver, ya da bu kişiyi Engelle. Bu ikisinden birini seçmek zorundasın. Aşağıdaysa başka bir seçenek var: "Bu kişiyi kişi listeme ekle" diye. Onu seçmezsen senin kişi listene eklenmez zaten. Zaten bu Kişi Listesi Yöneticisi programı sen o kişileri Engelli ya da İzinli listelerinden silerken seni şu şekilde uyarıyor: "Bu kişi sizi kendi Kişi Listesine eklemişse Messenger'da oturum açtığınızda Messenger bir uyarı penceresi çıkartacak, yine de devam etmek istiyor musunuz? diye. Bunu bile bile, sen de ne diye silersin ki...

Seyreyledim 11 Kasım 2007 21:43

Zaten biz de bunu diyoruz. O zaman bu programın bir anlam ve önemi kalmıyor.

Seyreyledim 13 Kasım 2007 01:26

Arkadaşlar başka bir çözüm önerisi olan var mı? Hatun bu gizlilik işini öğrense, bu adam kimleri eklemiş dese boşayacak belki de bizi ya:S Msn değişsek yine eskisini ister bunlar, bunlara belli mi olur...

ersinim55 14 Kasım 2007 17:15

slm forum aranıza yeni katıldım saygılaar herkeze.....bu listmaneger ock dosyasını system32 kopyalayım basarılı ile etkınlestırıldi diyor..programı calıştırmak istediğimizde ise aynı hatayı yine veriyor..

yok mu yardımcı olan plsssssssss

ahmetgns 14 Kasım 2007 18:09

Alıntı:

ersinim55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 814320)
slm forum aranıza yeni katıldım saygılaar herkeze.....bu listmaneger ock dosyasını system32 kopyalayım basarılı ile etkınlestırıldi diyor..programı calıştırmak istediğimizde ise aynı hatayı yine veriyor..

yok mu yardımcı olan plsssssssss

İşletim sisteminiz ne? Vista ise, ListManager üzerinde sağ tıklayın ve Administrator olarak çalıştır veya buna benzer bir maddeye tıklayın ve öyle çalıştırmayı deneyin. Olmazsa işletim sisteminizi belirtin.

rrhayabusa 16 Kasım 2007 19:17

selam bende msn de kişi listesini temizlemek istedim ama aklıma birşey geldi;
kişi listesini temizlemek istediğimiz msn adresinin komple hesabını kapatsak 120 gün süre veriyor temizlemek için içeriği acaba diyorum kapasam hesabı nasıl olur temizlenir sıfır duruma gelirmi acaba limstem hayli kabarık istemediğim insanlar var :S:P adresim xxxxxxxxxx@hotmail.com
gerekli bilgi için

bende hiç açılmıo diğer adresimin hesabını kapatıp 120 gün bekleyip tekrar acıcam ozaman mail listesi zateleniyormuş belkide hesap sıfır olduguna göre kişi listeside temizlenir nedersiniz olurmu acaba çözüm üreten kendi yapan listeyi temizleyen varsa xxxxxxxxxxx@hotmail.com bana ulaşın

ahmetgns 16 Kasım 2007 20:00

Alıntı:

rrhayabusa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 818451)
selam ben de msnde kişi listesini temizlemek istedim ama aklıma birşey geldi;
kişi listesini temizlemek istediğimiz msn adresinin komple hesabını kapatsak 120 gün süre veriyor temizlemek için içeriği acaba diyorum kapasam hesabı nasıl olur temizlenir sıfır duruma gelirmi acaba limstem hayli kabarık istemediğim insanlar var :S:P adresim xxxxxxxxx@hotmail.com
gerekli bilgi için

Adresiniz Microsoft bir adres ise, yani o adresle Hotmail e-posta hizmeti de alıyorsanız, Hotmail hesabınızdaki kişilere erişip herkesi tek bir tıkla silebilirsiniz. Hotmail 'i Sign In adresinden açtığınızda Kişiler'e gidip, herkesi toptan seçip silebilirsiniz.

Yok eğer adresiniz Microsoft değilse, başka bir adres ise, o zaman bu konuda anlatılan programla (ya da Messenger Plus! eklentisi ile) kişi listenizi tamamen temizlemenizi rica ediyorum. Çünkü dediğiniz yöntem ile hesabı 120 gün terkettiğinizde kişileriniz silinmez. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Sizin eklediğiniz kişiler, siz hesabı kapatsanız bile, sizi sürekli o kişileri eklemiş olarak gösterir ve bu sefer de onlar sizi İzinli ya da Engelli listelerinden silemezler. Yani şahsen beni ekleyen adamlar 2 yıldan beri oturum açmadıkları yani hesapları büyük bir ihtimalle kapatıldığı halde, hala beni eklemişler gibi görünüyorlar ve ben onları İzinli&Engelli listelerimden kaldıramıyorum.Bu yüzden hesapları kapatmadan önce, Kişi Listenizi temizlemenizi öneririm.

hesabınız 120 günlük pasif süreden sonra kapandığında, yeniden o adresi kaydettirseniz, Kişi Listeniz boş olarak açılır ama bu, dediğim gibi, tavsiye ettiğim bir yöntem değil. Lütfen bir şekilde listenizi elle boşaltmaya çalışın.

derya5354 26 Kasım 2007 23:23

hepsini yaptım silindi fakat msn açtığımda hepsi beni tekrar eklemiş gibi uyarı geldi:( lütfen yardımcı olun

chief 30 Kasım 2007 20:50

ya müdür programı acıyorum dıng diye bi ses geliyo ne iş:@

akademi1 12 Ocak 2008 10:56

silinen msn listemi tekrar bu prphgramla getirdim süper bişey tşkler

LockMan 27 Ocak 2008 01:21

MSN Listesini toplu şekilde silmenin yolunu arıyorum

Selam arkadarşar

Listemede 1400 kişi var msn'yi açınca makinam aşırı kasma yapıyor
listemi komple silmek istiyorum
Bu arada homail hesabı değildir bilginiz olsun

Saatlerce net'te araştırdım hep aynı yazılar var herkez alıntı yapmış
Fakat eski sürümler için geçerli olsa gerek, hatta eski sürüm kurayım dedim oda kurulmuyor, yeni sürüm cıktı yükleyin diyor hayır diyorum MSN açmıyor kendini illa yeni sürüm olacak :(

Neyse anlatılanlar şu şekilde

"Kişiler" "Kişi Ekle" "Adres defterime git " deniliy, iyi ama adres defteri çıkmıyor ki :)
Oradaki listeyi komple seçin ve silin deniliyor fakat dediğim gibi kullanmış olmuğumuz 8.1 de geçerli değil :(

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum
Şimdiden herkeze teşekkür ederim

Fırtına 27 Ocak 2008 09:21

Alıntı:

LockMan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 913011)
Selam arkadarşar

Listemede 1400 kişi var msn'yi açınca makinam aşırı kasma yapıyor
listemi komple silmek istiyorum
Bu arada homail hesabı değildir bilginiz olsun

Saatlerce net'te araştırdım hep aynı yazılar var herkez alıntı yapmış
Fakat eski sürümler için geçerli olsa gerek, hatta eski sürüm kurayım dedim oda kurulmuyor, yeni sürüm cıktı yükleyin diyor hayır diyorum MSN açmıyor kendini illa yeni sürüm olacak :(

Neyse anlatılanlar şu şekilde

"Kişiler" "Kişi Ekle" "Adres defterime git " deniliy, iyi ama adres defteri çıkmıyor ki :)
Oradaki listeyi komple seçin ve silin deniliyor fakat dediğim gibi kullanmış olmuğumuz 8.1 de geçerli değil :(

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum
Şimdiden herkeze teşekkür ederim

Hotmail derken kastınız neydi onu anlıyamadım ama size Plus live yüklemenizi öneriyorum onda da toplu şekilde silebilmeniz var eğer Plus live yüklerseniz MSN Messenger'ınızda bir simge belirecek o simgeye tıkladığınızda karşınıza sarkan ekranda ''Kişi listesi temizleyici'' var onu tıklatıp isterseniz tek tek seçerek yada bir defada herkesi silebilirsiniz yapmanız gereken sadece CTRL tuşuna basılı tutup sileceğiniz kişilere mouse'la bir defa tıklatmanız eğer silinecek kişileri işaretleme işleminiz bittiyse yukarıdaki ''Sil'' yazan butona basın ve çıkacak olan uyarıyı kabul edin...

-

Yada daha kolay bir yöntem var hiçbiriyle uğraşmak istemiyorsanız posta kutunuza gidin ve soldaki ''Kişiler'' yazan yeri tıklatın orada açılan sayfada tüm listeniz bir sayfada çıkar ve en üstteki kutucuğu bir defa tıklatıp tüm kutucukları işaretledikten sonra ''Sil'' demeniz yeterlidir...

NeutralizeR 17 Şubat 2008 10:14

Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

ugurl 19 Şubat 2008 17:15

selm ya ben programı indirdimde hıc bir hata ve ya sayafa acılmadıııııııı

Fırtına 19 Şubat 2008 19:00

Alıntı:

ugurl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 944266)
selm ya ben programı indirdimde hıc bir hata ve ya sayafa acılmadıııııııı

Buraya bakın birde...
Alıntı:

Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

by_nazif 19 Şubat 2008 22:10

bende yükledim de hani türkçe falan bişe göremedim ben

birde ana sayfadaki resim ile :S anlatım olan program aynı deil :S sanqi yada ben anamadım

yucelozpolat 25 Şubat 2008 14:45

Teşekkürler...ellerinize sağlık..hotmail'i destekliyor fakat gmail'i desteklemiyor..çünkü gmail de hiçbir liste çıkmıyor ve hata mesajı veriyor..

NeutralizeR 25 Şubat 2008 14:54

İki farklı Kişi Listesi Yöneticisi program mevcut. Birincisi ilk mesajdaki. Diğeri de bu MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

__cRiMiNaL__ 26 Şubat 2008 18:12

benim messenger adresimin sonu com deil co.uk peki ben nasıl kullanabilirim bunu

NeutralizeR 26 Şubat 2008 18:15

Alıntı:

__cRiMiNaL__ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 954435)
benim messenger adresimin sonu com deil co.uk peki ben nasıl kullanabilirim bunu

Fark etmez, uzantısını elle yazabilirsiniz.

bluehot 11 Mart 2008 17:02

bu program hiç bişiye yaramıyor.bu programla engellenenler listesini siliyosunuz fakat ondan sonra msn ye hr giriş yaptıgınızda sizin engellnen listenizdeki kişiler size sizi su kişi ekledi kabul edıyomusunuz diye uyarı verıyo hani msn e biri ekledıgınde uyarı gelıyorya kabul edıyormusunuz dıye ole bır uyarı.uyuz bi psorgram işte ugrasmayın bence.

ahmetgns 11 Mart 2008 17:55

Alıntı:

bluehot adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 971067)
bu program hiç bişiye yaramıyor.bu programla engellenenler listesini siliyosunuz fakat ondan sonra msn ye hr giriş yaptıgınızda sizin engellnen listenizdeki kişiler size sizi su kişi ekledi kabul edıyomusunuz diye uyarı verıyo hani msn e biri ekledıgınde uyarı gelıyorya kabul edıyormusunuz dıye ole bır uyarı.uyuz bi psorgram işte ugrasmayın bence.

Kesinlikle işe yarıyor.

Siz Engelli listenizdeki insanları onlar sizi silmeden silmezseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Kaldı ki bazen o kişileri de bazı nedenlerden ötürü silme ihtiyacı hissedebiliyoruz. Ama o kişileri silerken her seferinde ingilizce olarak "Bu kişiyi silerseniz Messenger'da oturum açtığınızda tekrar bu kişinin sizi eklediği ile ilgili bir uyarı alırsınız, devam etmek istiyor musunuz?" diye soruyor. Siz o yazıyı okumadan geçerseniz olacağı bu.

Programın en yararlı kısmına Menüsündeki "Clean lists"ten ulaşılıyor. Sizin gittiğiniz "Manually configure lists" kısmı özel durumlarda kullanılacak bir özellik.

ZakroZ 15 Mart 2008 19:31

BU MANYAK BİŞİ YAAA

NeutralizeR 18 Mart 2008 06:10

Alıntı:

dryucu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 978265)
merhabalar,
msn listemdeki kişileri ne zaman eklediğimi öğrenmek istiyorum. C:\Documents and Settings\xxx\Contacts\xxx@hotmail.com yolu altında kişi sayım kadar dosya var. hepsi sayılardan ve harflerden oluşuyor. notepadle falan da okunmuyor. ama hepsinin oluşturma tarihleri olduğu için benim için baya kullanışlı olduklarını tahmin ediyorum fakat sorun bu dosyaların hangisinin hangi kişime ait olduğunu anlayamıamda. anlayabilmenin bir yolu var mı? ya da birini ne zaman eklediğimi anlayabilmenin bir yolu var mı?

Bu program sayesinde hangi dosyanın/klasörün hangi hesaba ait olduğunu öğrenebilirsiniz: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

Ancak kimin sizi ne zaman eklediğini öğrenebileceğinizi sanmıyorum.

aliyuksel 24 Mart 2008 13:00

yha nerden indirecem ben bunu

ahmetgns 24 Mart 2008 16:05

Alıntı:

aliyuksel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 986489)
yha nerden indirecem ben bunu

Bu konunun ilk iletisine iliştirilen ekten indireceksiniz.

torchbearer 28 Mart 2008 21:41

Alıntı:

ruveyde adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 993864)
msn mi masa üstüne taşıyıp anlık ileti gönderemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim hata kodu 81000378 ne yapaçağımı şaşırdım bana cevap lütfen

Aşağıdaki linki tıklayın ve sorunun sebeplerini iyice inceleyin.

81000378 Hata Kodu

canercoo 14 Nisan 2008 23:09

:smiley32: vallah harika bir program tebrik ederim bizleri böyle güzel bilgilerle aydınlattığınız için teşekkürler saolun elleriniz dert görmesin;ayrıca bu sitede mükemmel çok beğeniyorum bu siteyi ve en sevdiğim sitelerden bitanesidir gerçekten :tender:

elvisend 15 Haziran 2008 22:36

Arkadaşlar tam bir saati aşkın bi süredir bu konuyu izlemekteyim... ADI geçen list manager programı bi halt yapmıyor daha fazla yorulmayın yaaaa.. bu konuda kesin çözümleri olmayanlarda lütfen insanları meşgul etmeyin boş şeylerle...:@:@:@

ahmetgns 16 Haziran 2008 16:26

Alıntı:

elvisend adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1092411)
Arkadaşlar tam bir saati aşkın bi süredir bu konuyu izlemekteyim... ADI geçen list manager programı bi halt yapmıyor daha fazla yorulmayın yaaaa.. bu konuda kesin çözümleri olmayanlarda lütfen insanları meşgul etmeyin boş şeylerle...:@:@:@

Yapmak istediğiniz şey neydi *-) ?

davil 20 Haziran 2008 13:34

bende live var sıfremı maılımı yazdım ama ıslemedı nedense

ahmetgns 20 Haziran 2008 16:39

Alıntı:

davil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1099207)
bende live var sıfremı maılımı yazdım ama ıslemedı nedense

Aşağıdaki yazı, benim alternatif kişi listesi yönetici programı ile ilgili konuda aynı sorunları yaşayan arkadaşlara verdiğim cevaptı. Alıntının ilk satırındaki küçük mavi düğmeye basıp ilgili yazının geçtiği konuya gidebilirsiniz.
Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1068557)
Yukarıdaki sorunların Windows Live parolalarındaki desteklenmeyen karakterlerden kaynaklandığını farkettim. Eğer yukarıdaki gibi şikayetiniz varsa, http://account.live.com adresinden parolanızı değiştirdikten sonra bu programlarda (ilk yazıda verilen alternatif kişi listesi yöneticisi programında da durum aynı) oturum açmayı deneyin. Ben öyle yaptım, sadece rakamlardan oluşan bir parola belirledim, oturum açılabildi. Ancak bu programla işinizi bitirdikten sonra tekrar noktalama işaretleri de kullanarak kuvvetli bir parola seçmeyi unutmayın.

the_lazor 5 Temmuz 2008 13:39

benim msn uzantisi @fenerbahce.com.tr nasıl yapcağım bursa sadece msn hotmail ve passport uznatıları var :S

ahmetgns 5 Temmuz 2008 14:35

Alıntı:

the_lazor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116160)
benim msn uzantisi @fenerbahce.com.tr nasıl yapcağım bursa sadece msn hotmail ve passport uznatıları var :S

İlla onlardan seçmek zorunda değilsiniz. Uzantı kısmına tıkladıktan sonra herhangi bir uzantıyı da yazabiliyorsunuz.

kullanici004 11 Temmuz 2008 23:43

arkadaşlar ben programı indirdim ama kurarken ya da çalıştırırken .ocx hatası veriyo. ikinci mesajda da ocx dosyasını indirin filan diyo ama orda dosya yok. metin görüntüleyicisiyle açıyor dosyayı. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

ahmetgns 12 Temmuz 2008 00:33

Alıntı:

kullanici004 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1122144)
arkadaşlar ben programı indirdim ama kurarken ya da çalıştırırken .ocx hatası veriyo. ikinci mesajda da ocx dosyasını indirin filan diyo ama orda dosya yok. metin görüntüleyicisiyle açıyor dosyayı. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Şunu dener misiniz:

O bağlantının üzerinde sağ tıklayın, "Bağlantı konumunu kopyala (Firefox'ta)" ya da "Kısayolu kopyala (Internet Explorer'da)" seçin. O bağlantıyı tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın. Adresin başındaki, forumumuza ait olan başvuru URL'sini, http://'ye kadar silin (yani ref='e kadar). Sonra o kalan adrese gidin. Yine düz metin gibi bir sayfa görmelisiniz. Onu görünce tarayıcınızın Dosya menüsünden "Farklı kaydet"i seçin. Kaydederken dosya türü olarak Tüm dosyaları, dosya adı olarak sizden istenen dosyanın adını girin ve kaydedin. Şimdi dosyayı edinmiş oldunuz, gereken adımları tamamlayın (dosya 106 KB boyutunda olmalı).

Düzenleme: Bağlantıya gidin, yukarıda MsXLabs'ın üst çerçevesini göreceksiniz. Orada " "falanca" adresine yönlendirildiniz" yazar. Orada gördüğünüz adresin üzerinde sağ tıklayın ve Farklı kaydet seçeneğini kullanarak dosyayı o şekilde bilgisayarınıza kaydedin. Ayrıca Google'da da ararsanız muhtemelen bulabilirsiniz.

kullanici004 12 Temmuz 2008 13:26

tamam teşekkürler google da buldum gerek kalmadı bunları yapmaya :)

GRAND_HUSTLER 17 Temmuz 2008 13:26

işe yaramaz bir pro...engellediğim kişileri görmüyor bile....

ahmetgns 17 Temmuz 2008 17:29

Alıntı:

GRAND_HUSTLER adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1125891)
işe yaramaz bir pro...engellediğim kişileri görmüyor bile....

Şimdi tekrar denedim, bende gördü.

catswomen 27 Temmuz 2008 12:19

açılmıyor kii

blueasky 29 Temmuz 2008 10:30

http://www.ascentive.com/support/new...b/MSWINSCK.OCX dosyası inmiyorrrrr

NeutralizeR 29 Temmuz 2008 10:35

Alıntı:

blueasky adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1133540)

Sağ tıklayıp "Farklı Kaydet" seçeneği ile indirin.

ahmetgns 29 Temmuz 2008 12:20

Alıntı:

blueasky adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1133540)

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1133549)
Sağ tıklayıp "Farklı Kaydet" seçeneği ile indirin.

blueasky, MsXLabs forumu, kendi başlığını URL'nin başına eklediğinden bu forumda sağ tıklayarak "Farklı Kaydet" ile sonuç açmak mümkün değil maalesef. 4-5 ileti yukarıda anlattığım karman çorman yöntemi deneyebilir ya da dosyayı Google'da arayabilirsiniz.

NeutralizeR, bu gibi sıkıntılı durumlar için forum başlığını yoksaydırabilecek bir etiketleme filan eklersen seviniriz.

Aksiyon 31 Ağustos 2008 23:41

Akadaşlar ben tarifle denedim ama cok hata verdi
http://www.afreeocx.com/ocx/get/3326/mswinsck.ocx adresinden mswinsck.ocx dosyasını indirebilirsiniz. digerinde inmiyor.

doritos 9 Eylül 2008 11:41

slmprogramı indirmeye çalıştım ama not ped olarak attı. ne yapmalıyım

Cennet 22 Eylül 2008 00:25

walla kişi listesini komple silmek için ben bi çözüm buldum:)bir gurup oluşturdum kişi listemdekileri attım o guruba sonra gurubu sildim:):) deneyin alıntı deil zekamla yaptım hihi:P

ahmetgns 22 Eylül 2008 14:24

Alıntı:

Cennet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1183543)
walla kişi listesini komple silmek için ben bi çözüm buldum:)bir gurup oluşturdum kişi listemdekileri attım o guruba sonra gurubu sildim:):) deneyin alıntı deil zekamla yaptım hihi:P

Grubu silerken şöyle bir uyarı almadınız mı: "Seçilen grup adres defterinizden silinecek ve gruptaki kişiler "Diğer Kişiler" grubuna taşınacak. Seçilen grubu silmek istediğinizden emin misiniz?"? Çünkü bu uyarıyı aldıysanız ki muhtemelen aldınız, bu yazıyı buraya yazmamalıydınız.

Kişileri toptan silmek için şurada anlatılan yöntemleri denemek isteyebilirsiniz: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Tekil Me

qurshatcan 1 Ekim 2008 02:12

s.a. ben windows vista kullanıyorum. bu program tam aradığım bir program. ama mswinsck.ocx doğrulamasını yapamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. acaba vistada mı çalışmıyor?

Saat: 16:40
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık