![]() |
Noroom's ListManager KULLANIMI BENDE hata veriyor plss bu programı kuramadım bi türlü çalıştırdanda yaptım dediklerinizi ama nafile :( ben msn yi temiz lemek istiyorum,geçmişten hiçbir iz kalmasın sıfır gibi yardım plss. |
Aynı sorun maalesef bizde de oldu. Hotmail.com uzantılı adresim, Windows Live Messenger kullanmaktayım sanırım 8.1 versiyonu kullanıyorum. Gizli bölümündeki milleti alayını siliyorum ve arkadaşların dediği gibi her oturum açışımda maalesef seksen doksan tane adam tekrar karşıma çıkıyor ve tek tek, seni eklemeyecem, seni eklemeyecem, seni hiç eklemeyecem diyerek ''İPTAL'' e basıyorum ve kanser olursam sorumlusu sizsiniz:dontknow: |
Alıntı:
|
Zaten biz de bunu diyoruz. O zaman bu programın bir anlam ve önemi kalmıyor. |
Arkadaşlar başka bir çözüm önerisi olan var mı? Hatun bu gizlilik işini öğrense, bu adam kimleri eklemiş dese boşayacak belki de bizi ya:S Msn değişsek yine eskisini ister bunlar, bunlara belli mi olur... |
slm forum aranıza yeni katıldım saygılaar herkeze.....bu listmaneger ock dosyasını system32 kopyalayım basarılı ile etkınlestırıldi diyor..programı calıştırmak istediğimizde ise aynı hatayı yine veriyor.. yok mu yardımcı olan plsssssssss |
Alıntı:
|
selam bende msn de kişi listesini temizlemek istedim ama aklıma birşey geldi; kişi listesini temizlemek istediğimiz msn adresinin komple hesabını kapatsak 120 gün süre veriyor temizlemek için içeriği acaba diyorum kapasam hesabı nasıl olur temizlenir sıfır duruma gelirmi acaba limstem hayli kabarık istemediğim insanlar var :S:P adresim xxxxxxxxxx@hotmail.com gerekli bilgi için bende hiç açılmıo diğer adresimin hesabını kapatıp 120 gün bekleyip tekrar acıcam ozaman mail listesi zateleniyormuş belkide hesap sıfır olduguna göre kişi listeside temizlenir nedersiniz olurmu acaba çözüm üreten kendi yapan listeyi temizleyen varsa xxxxxxxxxxx@hotmail.com bana ulaşın |
Alıntı:
Yok eğer adresiniz Microsoft değilse, başka bir adres ise, o zaman bu konuda anlatılan programla (ya da Messenger Plus! eklentisi ile) kişi listenizi tamamen temizlemenizi rica ediyorum. Çünkü dediğiniz yöntem ile hesabı 120 gün terkettiğinizde kişileriniz silinmez. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Sizin eklediğiniz kişiler, siz hesabı kapatsanız bile, sizi sürekli o kişileri eklemiş olarak gösterir ve bu sefer de onlar sizi İzinli ya da Engelli listelerinden silemezler. Yani şahsen beni ekleyen adamlar 2 yıldan beri oturum açmadıkları yani hesapları büyük bir ihtimalle kapatıldığı halde, hala beni eklemişler gibi görünüyorlar ve ben onları İzinli&Engelli listelerimden kaldıramıyorum.Bu yüzden hesapları kapatmadan önce, Kişi Listenizi temizlemenizi öneririm. hesabınız 120 günlük pasif süreden sonra kapandığında, yeniden o adresi kaydettirseniz, Kişi Listeniz boş olarak açılır ama bu, dediğim gibi, tavsiye ettiğim bir yöntem değil. Lütfen bir şekilde listenizi elle boşaltmaya çalışın. |
hepsini yaptım silindi fakat msn açtığımda hepsi beni tekrar eklemiş gibi uyarı geldi:( lütfen yardımcı olun |
ya müdür programı acıyorum dıng diye bi ses geliyo ne iş:@ |
silinen msn listemi tekrar bu prphgramla getirdim süper bişey tşkler |
MSN Listesini toplu şekilde silmenin yolunu arıyorum Selam arkadarşar Listemede 1400 kişi var msn'yi açınca makinam aşırı kasma yapıyor listemi komple silmek istiyorum Bu arada homail hesabı değildir bilginiz olsun Saatlerce net'te araştırdım hep aynı yazılar var herkez alıntı yapmış Fakat eski sürümler için geçerli olsa gerek, hatta eski sürüm kurayım dedim oda kurulmuyor, yeni sürüm cıktı yükleyin diyor hayır diyorum MSN açmıyor kendini illa yeni sürüm olacak :( Neyse anlatılanlar şu şekilde "Kişiler" "Kişi Ekle" "Adres defterime git " deniliy, iyi ama adres defteri çıkmıyor ki :) Oradaki listeyi komple seçin ve silin deniliyor fakat dediğim gibi kullanmış olmuğumuz 8.1 de geçerli değil :( Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum Şimdiden herkeze teşekkür ederim |
Alıntı:
- Yada daha kolay bir yöntem var hiçbiriyle uğraşmak istemiyorsanız posta kutunuza gidin ve soldaki ''Kişiler'' yazan yeri tıklatın orada açılan sayfada tüm listeniz bir sayfada çıkar ve en üstteki kutucuğu bir defa tıklatıp tüm kutucukları işaretledikten sonra ''Sil'' demeniz yeterlidir... |
Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
selm ya ben programı indirdimde hıc bir hata ve ya sayafa acılmadıııııııı |
Alıntı:
Alıntı:
|
bende yükledim de hani türkçe falan bişe göremedim ben birde ana sayfadaki resim ile :S anlatım olan program aynı deil :S sanqi yada ben anamadım |
Teşekkürler...ellerinize sağlık..hotmail'i destekliyor fakat gmail'i desteklemiyor..çünkü gmail de hiçbir liste çıkmıyor ve hata mesajı veriyor.. |
İki farklı Kişi Listesi Yöneticisi program mevcut. Birincisi ilk mesajdaki. Diğeri de bu MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
benim messenger adresimin sonu com deil co.uk peki ben nasıl kullanabilirim bunu |
Alıntı:
|
bu program hiç bişiye yaramıyor.bu programla engellenenler listesini siliyosunuz fakat ondan sonra msn ye hr giriş yaptıgınızda sizin engellnen listenizdeki kişiler size sizi su kişi ekledi kabul edıyomusunuz diye uyarı verıyo hani msn e biri ekledıgınde uyarı gelıyorya kabul edıyormusunuz dıye ole bır uyarı.uyuz bi psorgram işte ugrasmayın bence. |
Alıntı:
Siz Engelli listenizdeki insanları onlar sizi silmeden silmezseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Kaldı ki bazen o kişileri de bazı nedenlerden ötürü silme ihtiyacı hissedebiliyoruz. Ama o kişileri silerken her seferinde ingilizce olarak "Bu kişiyi silerseniz Messenger'da oturum açtığınızda tekrar bu kişinin sizi eklediği ile ilgili bir uyarı alırsınız, devam etmek istiyor musunuz?" diye soruyor. Siz o yazıyı okumadan geçerseniz olacağı bu. Programın en yararlı kısmına Menüsündeki "Clean lists"ten ulaşılıyor. Sizin gittiğiniz "Manually configure lists" kısmı özel durumlarda kullanılacak bir özellik. |
BU MANYAK BİŞİ YAAA |
Alıntı:
Ancak kimin sizi ne zaman eklediğini öğrenebileceğinizi sanmıyorum. |
yha nerden indirecem ben bunu |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aşağıdaki linki tıklayın ve sorunun sebeplerini iyice inceleyin. 81000378 Hata Kodu |
:smiley32: vallah harika bir program tebrik ederim bizleri böyle güzel bilgilerle aydınlattığınız için teşekkürler saolun elleriniz dert görmesin;ayrıca bu sitede mükemmel çok beğeniyorum bu siteyi ve en sevdiğim sitelerden bitanesidir gerçekten :tender: |
Arkadaşlar tam bir saati aşkın bi süredir bu konuyu izlemekteyim... ADI geçen list manager programı bi halt yapmıyor daha fazla yorulmayın yaaaa.. bu konuda kesin çözümleri olmayanlarda lütfen insanları meşgul etmeyin boş şeylerle...:@:@:@ |
Alıntı:
|
bende live var sıfremı maılımı yazdım ama ıslemedı nedense |
Alıntı:
Alıntı:
|
benim msn uzantisi @fenerbahce.com.tr nasıl yapcağım bursa sadece msn hotmail ve passport uznatıları var :S |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben programı indirdim ama kurarken ya da çalıştırırken .ocx hatası veriyo. ikinci mesajda da ocx dosyasını indirin filan diyo ama orda dosya yok. metin görüntüleyicisiyle açıyor dosyayı. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :) |
Alıntı:
O bağlantının üzerinde sağ tıklayın, "Bağlantı konumunu kopyala (Firefox'ta)" ya da "Kısayolu kopyala (Internet Explorer'da)" seçin. O bağlantıyı tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın. Adresin başındaki, forumumuza ait olan başvuru URL'sini, http://'ye kadar silin (yani ref='e kadar). Sonra o kalan adrese gidin. Yine düz metin gibi bir sayfa görmelisiniz. Onu görünce tarayıcınızın Dosya menüsünden "Farklı kaydet"i seçin. Kaydederken dosya türü olarak Tüm dosyaları, dosya adı olarak sizden istenen dosyanın adını girin ve kaydedin. Şimdi dosyayı edinmiş oldunuz, gereken adımları tamamlayın (dosya 106 KB boyutunda olmalı). Düzenleme: Bağlantıya gidin, yukarıda MsXLabs'ın üst çerçevesini göreceksiniz. Orada " "falanca" adresine yönlendirildiniz" yazar. Orada gördüğünüz adresin üzerinde sağ tıklayın ve Farklı kaydet seçeneğini kullanarak dosyayı o şekilde bilgisayarınıza kaydedin. Ayrıca Google'da da ararsanız muhtemelen bulabilirsiniz. |
tamam teşekkürler google da buldum gerek kalmadı bunları yapmaya :) |
işe yaramaz bir pro...engellediğim kişileri görmüyor bile.... |
Alıntı:
|
açılmıyor kii |
http://www.ascentive.com/support/new...b/MSWINSCK.OCX dosyası inmiyorrrrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
NeutralizeR, bu gibi sıkıntılı durumlar için forum başlığını yoksaydırabilecek bir etiketleme filan eklersen seviniriz. |
Akadaşlar ben tarifle denedim ama cok hata verdi http://www.afreeocx.com/ocx/get/3326/mswinsck.ocx adresinden mswinsck.ocx dosyasını indirebilirsiniz. digerinde inmiyor. |
slmprogramı indirmeye çalıştım ama not ped olarak attı. ne yapmalıyım |
walla kişi listesini komple silmek için ben bi çözüm buldum:)bir gurup oluşturdum kişi listemdekileri attım o guruba sonra gurubu sildim:):) deneyin alıntı deil zekamla yaptım hihi:P |
Alıntı:
Kişileri toptan silmek için şurada anlatılan yöntemleri denemek isteyebilirsiniz: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Tekil Me |
s.a. ben windows vista kullanıyorum. bu program tam aradığım bir program. ama mswinsck.ocx doğrulamasını yapamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. acaba vistada mı çalışmıyor? |
| Saat: 16:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık