![]() |
İyiki varsınız MsXLabs sizler bir tanesiniz.İstediğimiz , istemediğimiz herşeyi çabuk ve kaliteli sunuyorsunuz. Yaptıklarınız,yaptıklarımız,yapacaklarınız,yapacaklarımız ve herşey için Teşekkürler. |
siteni dmoz.org'a eklersen önümüzdeki güncellemede pr 7 bile olabilirsin büyük fırsatı tepmemek lazım |
Msxlabs.org türkiye de geniş kapsamlı ve ziyaret bakımından çok üyesi bulunan bi site olduğuna eminim.. |
|
aynennn bende ironix ee katılıyormm:bow::hey: |
bende bir webmasterim ve abartısız belki 10 bin sitede üyeliğim vardır ama gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum msxlabs bambaşka buranın yeri havası üyeleri herşeyi farklı bence hiç bir site msxlabsla kıyaslanamaz , msxlabdan özenilerek yapılan bir kaç siteye rastladım biraz takılayım dedim sırf msxlabsı anımsattığı için takıldım fakat çok geçmeden ordaki adminlerin moderatörlerin ve görevlilerin msxlabstakilerin eline su dökemeyeceğini anladım ve bir dahada uğramadım. pek atikf olmasamda takılmasamda msxlabsın benim için çok özel bir yeri var emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler eminim çok daha iyi yerlere gelinecektir. |
millet alexayı boşverinde msxlabs dünyanın en büyük 7. forumu Forums Rankings - vBulletin forums, all languages language, website ranking by daily :moo: |
http://rankings.big-boards.com/?sort=traffic&filter=vBulletin,all&p=1 İnanılmaz.. Burda 7. gözüküyoruz.. :D:D |
Msx'in daha üst sıralara yerleşeceğini düşünüyorum.Çünkü gerçekten çok eğlenceli,sürekli aktif ve paylaşımları güncel olan bir site.Burayı seviyorum:):) |
Buraya girip de sevmeyen olacağını pek düşünemeyiz zaten... |
Alıntı:
|
Muhteşem(Y) emeği geçen herkese teşekkür ederim. Saygılar.. |
Arkadaşlar Türkiye ' nin en çok ziyaret edilen 63. sitesiyiz... Bknz : Turkey - Alexa Top 100Sites |
Evet 63.sıradayız.Dahada üst sıralara çıkması hiç te sürpriz olmaz hani:) |
Emeğinize sağlık. Hep birlikte daha da ileriye... |
Evet dahada başarılı olmamız için çalışmak şart MsxLabS ın başarısı bizim başarımızdır (Y) |
62. Sıraya Geldik :skull: |
İNŞALLAH hep yükseliriz :) |
57. sıradayız.. Yükselişimizin hiçbir zaman durmaması için çalışmalıyız.. The Unique ' nin de dediği gibi MsxLabS ın başarısı bizim başarımızdır ... |
54. Sıradayız :skull: |
O kadar hızlı yükseliyoruz ki.. Google bile bunu yapamazdı :P Emeği bulunan herkese , NeutralizeR , ThinkerBeLL ve MsxTeam ' a sonsuz teşekkürler.. |
Çoğu forumun 100.000'leri aşan konusu var.Ama bizden daha da aşağıdalar.Kalite budur diye düşünüyorum.İnşallah daha da ilerilere geliriz.Geleceğimizede eminim:) |
52. Sıradayız :skull: |
50 olmuş |
80 küsürlerde olduğumuz zamanları bilirim ben :P |
peki para nerden geliyor? |
Alıntı:
Bu Arada 49. Sıra'ya Yükseldik :skull: |
Süpermyz neyz yhaa :P:P:D :inlove:MsX :inlove: ....:) |
Alıntı:
Kumbara zor günler içindi , uygulama sona erdi.. Sanırsam Reklamlardan gelen gelirlerle dönüyor bu değirmen.... |
Bence de çok izleniyor, kime söylesem "o ne" demediler. Hatta çok zaman faydalandıklarını söylediler. Emeği geçenlere teşekkürler. Teşekkürler MsXLabs |
Evet, katılıyorum, dolaştığım sitelere göre çok başarılı ve kapsamlı. |
Turkey - Alexa Top 100Sites bu sayfa ' dan Türkiye sıralamasını takip edebilirsiniz.Şu anda 48. sıradayız. |
|
46. Sıraya Yükseldik :noangel: |
|
Evet, 44. siradayiz ve hatta benzer kategoridekiler arasinda Birinciyiz :) En Buyuk MsXLabs :) |
Alıntı:
|
Baktım ilk 15'in çoğu yabancı siteler :S Ama zoruma gıden frmtr nın MsX'ı Gecmesı :S |
Sıralamadaki yerimizi yükseltmek için ne yapmalıyız ? |
Aslında benim aklımda bişey var da yöneticiler kabul edermi bilmiyorum...:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Bundan sonra özen göstereceğim :) |
çok güzel :) |
Alıntı:
Alıntı:
(Son Sürat Hızlı İlerlememektedir, Günlük Ortalama 6-8 Saat Site'de Gezmek Fayda Var.) Eğer Kurulu Değilse Aşağıdaki Linkten İndirip Kurun Ve İnternet Tarayıcınız Kapatıp Açın. >>>İnternet Explorer İçin Tıklayın<<< >>>Mozilla Firefox İçin Tıklayın<<< OPERA Bulunmamaktadır. İndirdikten Sonra Rank Butonu Ayarlayabilirsiniz. "Sağ Alt" "Sol Alt" "Yardım Sekmesi Yanına" Vb Sana Kalmış. Ekran Görüntüsü; http://img19.imageshack.us/img19/8404/alexarank.png Alıntı:
|
Başka forumdan bahsetmeye ne gerek varki,boşverin Hepsinin beğeneni başkadır.Bana kalsa burası güzel. Reklamlar çekilmez o dediğiniz yerde mesela. Çoğunlukta yaş olarak küçük kesim. neyse bizi ilgilendirmez gerisi. Üye değilken az ziyaret etmedim burayı misafir olarakta . sonra üye olmuştum.Nicki hatırlasanda şifreyi hatırlayamayınca gerii misafir olarak takılıyosun,bi süre öyle devam ettim yine. dün dayanamayıp yeniden üye oldum:D Emeğinize sağlık. Devamının gelmesi dileğiyle;) Güzel bi yer,paylaşımlar harika. |
Çok güzel ve yararlı bir bilgi paylaşım sitesi, ne arasanız bulursunuz.Muhabbeti de çok iyidir.Üyelere çok değer verilir.Hedef 1.'lik. |
Cok kotu dosduk ama ... INSALLAH yine iyi bir yerlerde oluruz... http://img21.imageshack.us/img21/950/56466113.png |
Gün Günden İrelliyoruz... |
101. Sırdayız :) |
Maalesef 114'e düşmüş.Ama ben tekrar yükseleceğimize inanıyorum.:) |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık