![]() |
Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".. |
saolun arkadaşlar paylaşımınız için |
ben hala açamıyorum ne kötü :( |
Şu anda msnini açabilen varmı? |
Alıntı:
|
Evet öğlen çalışıyordu ama şu an çalışmıyor:S |
ben bunların hiçbirini anlamadım ki:D |
Bence bekleyin:hih!: |
Alıntı:
|
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu Msn Messenger 80048820 Hata Kodu sayfada vermiş oldugunuz şeçeneklerin hepsini yaptım fakat yinede açılmıyor bana yardımcı olursanıs sevinirim. |
Alıntı:
buradan geçici olarak idare edebilirsiniz??? |
ya olmuyor .. denedim, pc reset attım denedim kaç kere .. olmuyor.. Bu arada "internetiniz varmı kontrol edin" cümlesi çok saçma.. interneti olmayan bu kaynağa nasıl erişebilir :) |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar bu msn yeni bir sürüm çıkarmış ama çoklu msn yok devam edebilmek için yüklemek gerekiyo yoksa otomatik atıyor ne yapayım |
benimde şu anda şimdi hata vermeye başladı :D deneyelim :D |
SeLam Arkadaslar Bunu Deneyin Ben Yaptım Acıldı Hemen... altta Saatin Ordan Msn Messenger'i kaldırın Çıkış yapın Ve Sonra Başlat>Çalıştır'a girin ve bunları yazın... regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll Sonrasında Tekrar Msn Messenger veya Msn Live Messenger'i açın tekrar oturum açmayı Deneyin Oké....;) |
saol kardeşim benim |
msn de Hata kodu 80048820 Geliştirilmiş hata kodu 80048439 Uyarısı alıyorum blacwampire nin belirttiği regsvr32 Softpub.dll yazısını başlat çalıştıra yazdım RegSvr32 Dll RegisterServer/Softpub.dll başarıyla gerçekleştirildi Mesajını aldım Tekrar denediğimde aynı açılmadı ve Hata kodu 80048820 Geliştirilmiş hata kodu 80048439 Mesajını verdi Sayfanın üstünde Windows Live hizmetlerinde genel bir sorun yaşanmaktadır. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmayınız. Uyarısı var Biraz bekleyelim mi yoksa yapılacak başka işlem var mı acaba Tekrar denedim msn açıldı Blacwampire Teşekkür ederim |
Msn adresine hiç giremeyen arkadaslar www.ebuddy.com adresinden msn adresinizi açabilirsiniz .... |
Alıntı:
Gerçekten işe yaradıı saol ;) |
Arkadaslar hala bır gelısme yok mu Allah rızası için |
Alıntı:
|
evet de msn aciliyor ama hotmail acilmiyor ayni hata kotlari var ne yapmamiz lazim tesekurler |
evet hotmail e denedım kac kere olmuyor 5 yıllık msn adresım acılmıyor |
Bendede Aynı sorun vardı Çevrimiçi oturum açtım(normalde ç.dışı açardım)Düzeldi... |
arkadaşlar msnde bu sorun yaşandığından beri bilgisayarımda 3 adet virüs buluyor bu virüslerin hepside windows syestm32 dosyasında msni açmaya çalıştığımda virüs uyarlarını aldım kaspersky'in orjinal sürümü var ama halen virüsleri silemedim msni açmazsam uyarı yok açınca o malum sesle çığlıklar geliyor bir alakası olabilirmi şimdiden teşekkür ederim |
kardes dıger msnlerım acılıyo ama eskı ve en onemlı olan hotmail adresım acılmıyo |
Alıntı:
|
oh bee sonunda acıldı :D |
yaptım oldu kardeş tşkler saol ellerine salık :) |
arkadaşlar sorun msn den kaynaklanıyordu serverlarda olan bir problem yani bu ayarlarla olacak iş değil,fakat bu ayarlar son derece yararlı ve bugünkü server problemi ile alakası yok demek istedim yanlış anlaşılmasın. |
arkadaslar konuya bodoslamadan sunlari yazayim ben bu hatadan cok cektim ve soyle hallettim msn kendi hata duzeltme sitesindekileri yaparak ve modeme reset atarak deneyerek 3 uncu denemede oldu,,, |
Orea nın bildirdiği regsvr32 Softpub.dll İşleminden sonra msn düzeldi msn den yada bu işlemden Bilgi için teşekkür ederim |
ben yaptım msn cok kolay oleyse tabi ilk once bilgisayarınızın tarih ve saat ayarları düzeltin sonra makinaya rest atın ben bole yaptım oldu inşallah sizlerinkide olur |
Hata kodu 80048820 Dunden beri bu hata kodunu veriyor gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde verilen çözüm yollarını uyguladım ancak çözüm olmadı msn i tamamen kaldırıp yeniden kurdum gene olmadı..Yardım edin lütfen.. |
c ye gir...msn klasörünün adınının sonuna 2 ekle....o kadar.. |
Söylediğiniz hiçbirşey çözüm olmadı..Sorun kaspersky daymış devre dışı bırakıp girdim ve sorun çıkmadı hata alan arkadaslar birde bunu denesin :) |
Herkese selam, benim bir sorunum var,eğer yardımcı olursanız sevinirim.Windows live messenger kulanıyordum sonra ona plus live yamasını ekledim,bir kaç ay sonra masa üstündeki kısayola tıklayıp messenger i açtığımda ne saatin yanında simgesi gözüküyor, nede masa sütünde oturum açma ekranı geliyor. Ama "ctrl+alt+delete" tuşlarına bastığımda işlemlerde messengerin çalıştığını görüyorum,görevi sonlandır dediğimde sonlanıyor.Ama bir türlü messengere giremiyorum.6.0 ' ı ile 9 betasını bile indirip yükledim,hiçbiri çalışmadı.Yalnız XP kurulurken yüklenen eski messenger programı çalışıyor,internete girebiliyorum.İnternetle hiçbir sorunum yok,yalnız live messenger açılmıyor:Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
olmuyor hiçbiri sorunu çözmedi başka çözüm yolu yokmudur bilen yokmu ?? |
Alıntı:
|
kasper kullanıyorum işletim sürümü işte xp hala giremedim yaaaa 4 gün oldu :( |
Selam arkadaşlar. Daha 2 gün önce format attım bilgisayara ve Vista yükledim. Düne kadar bir sorun yoktu ama Msn'de bugünden itibaren 80048820 kodlu hatayı alıyorum. 8.5 sürümü yüklüydü, hatayı o sürümde verdi. Sonra 9.0 Beta'yı yükledim ama fayda etmedi. Ne yapmalıyım? Bu arada, Internet Explorer'da da sorun var. Internet Explorer'ı kullanarak sitelere giremiyorum ama Mozilla Firefox'ta bir sorun yok. Internet Explorer'da ve WLM'de var yani sorun. :( |
Alıntı:
Messenger Error Fixer Üstteki küçük programcığı indirerek karşılaşılan hatanın yanına tıklayın ve Fix butonuna basın veya Generic Fix butonuna da basabilirsiniz. Dediğim gibi eğer Kaspersky engellemiyorsa sorunun ortadan kalkması gerekir. Alıntı:
Windows Live Messenger Yardım BIOS'tan saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır. Sizde üstte verdiğim linkteki programcığı indirip hatanın çözümünü yapabilirsiniz. MSN Host |
torchbearer Öncelikle teşşekür ediyorum. Söylediklerini ve söylenenleri sırasıyla yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım. Yaptım diyemem çünkü tamamlayamadım. Windows Live Messenger Yardım'da anlatılanlarda şu komutlar başarılı olmadı:
|
Alıntı:
|
Windows Live messenger 8.5 yüklüydü ve yama yüklü değildi. Onu sildim, daha sonra 8.1'i yükledim ama yine olmadı. Messenger Error Fixer'i nereden indirebilirim? |
formunuzu dolşatım ama sanırım benim yasadığım sorunla ilgili bi bölüm yok yada ben bulamadım :( aslında benim sorunum daha farkı bende msnle ilgili reklamlar falan görünmediği için msni kaldırdım. windows live messengeri tekrar kurmak için dosyayı indirdim ama şimdide pcye kuramıorum :( yükleme başlıyo ama uzun bi süre sonra oturum açma yardımcısı ve messenger yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin yazıo..lütfen acil yardım edin şimdiden teşekkürler |
Arkadaşlar, Hide The IP adında bir program indirdim ve yükledim. Şu an onu kullanıyorum ve ne Msn'de sorun kaldı ne Internet Explorer'da. Çok şükür sorunumu çözdüm. Herkese tavsiye ediyorum: Hide The IP |
Alıntı:
Bikaç mesaj öncesinde verdiğim Messenger Error Fixer yazısı ayrıca linktir. Bu yazıya tıkladığınız an programı indirebilirsiniz. Alıntı:
Hata olarak yazılı değilse kendi sitesinden indirip kurmaya çalışın. Eğer oradan indirdiğinizde kurmada sorun oluyorsa Microsoft'un sitesinden indirip kurun. Windows Live Installer - Messenger'ın kendi sitesinden indirme Windows Live Installer - Microsoft sitesinin üzerinden indirme |
Alıntı:
hata göstermior sadece messenger ve oturum acma yardımcısı yüklenioo dio sonrada yüklü değil yazıo ve ardından daha sonra deneyi tıklayınız ve masa üstüne çıkan yükleyiciden kolaylıkla yükleyebilirsiniz dio sora deneyi tıklıorum masa üstüne çıkan windosw live yükleyicisini tıklıorum ama yine aynı sonuç :S szaten messengerin kendi sitesşnden indirdim az ölncede microsoft sitesinin üzerinden indirdim ama yok sorun hala devam edioo :'( iki gündür denemediğim kalmadı lütfen :( yardım sorun ne olabilir |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık