MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/215988-msnde-sohbet-gunluklerinin-kayitlari-nerede-tutuluyor.html)

Misafir 17 Eylül 2010 18:16

bendede aynı sorun var :(

Misafir 22 Eylül 2010 09:28

sohbet geçmişlerim

msn plus kullanıyorum sohbet geçmişlerime şifre koymusdum uzun zamandır girmiyordum şifrelerimi unutmusum onları tekrar açma sansım varmıdır.. şifrelerimi nasıl bulabilirim :s ne yaptıysam olmadı ??

Misafir 26 Eylül 2010 22:23

plus

bilgisayrdan plusı sildikten sonra eskiden silinmiş konusmalar geri getirilirmi

Misafir 26 Eylül 2010 22:29

bilgisayardan plusı sildilten sonra silinen eski yazışmalar geri getirilirmi? inş gelmiyodur

Misafir 26 Eylül 2010 23:08

yardıım

bilgisayardan plusi sildikten sonra eskiden silinmiş konuşmalar geri getirilirmi? inş getirilmiyodur

Misafir 12 Ekim 2010 13:11

selam mesne sohbet gunluklrıme kaydolduktan sonra sılıyorum tekrar cıkartma olasılı varmı nasıl cıkrtılır

NeutralizeR 12 Ekim 2010 13:23

Messenger Plus!'ı ve daha önce kaydedilmiş olan konuşma geçmişlerini sildiyseniz, tekrar geri getirilemezler.

Not: Emin olmak için; silinmiş dosyaları kurtarmak için kullanılan programlardan birini kurup tarama yaptırabilirsiniz. Disk birleştiricisini çalıştırmak, kurtarma işleminin başarılı olmasını engelleyebilir.

Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Geçmiş bölümünde "Konuşma geçmişimi kaydet" seçeneği işaretli değilse, konuşma geçmişleri kaydedilmez.

Misafir 15 Ekim 2010 00:08

Msn - Araçlar - İletiler Orada Msn İletilerini Kaybet Butonun Tıklıysa Kaldır Tıklı değilse kaydetmez zAten .

Misafir 30 Ocak 2011 19:24

ben sohbet günlüklerimin nerde olduğunu biliyorum ama belgelerımde sohbet günlüklerim yok neden ?

Misafir 13 Şubat 2011 12:21

masanger

sohbet kayıtları nerede tutulur söylermisiniz? şimdiden teşekkürler

Misafir 4 Mart 2011 18:51

msn plus

msn plus live yükledim sohbet günlüklerim vardı silindi daha sonra tekrar programı kaldırıp yükledim ama ne yaptıysam sohbet günlüklerim yüklenmio ne yapmam gerekio acele cvp

Misafir 24 Mart 2011 20:42

bütün yazdıklarınız malesef yanlış.pc ye format bile attırsanız malesef girdiğiniz bütün web siteler,msn sohbet günlükleri vs.fotolarınız silseniz dahi hard disk herşeyi pc de tutuyor.yani yaptığınız herşeyin bir kopyasını harddiskte buluyorsunuz.programı indirin ve aramaya başlayın.sildiğiniz birçok şeyi kurtarabilirsiniz.ücretsiz olan en iyi program bu bence.
DiskDigger 1.0.5.612 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com

Misafir 14 Nisan 2011 14:56

ya ben msn eden yazdiklarim pc den nasil gorcem nereye kayit oluyo ama turkce degil benim pc almanca ayarlari var nasil bula bilirim tum konusduklarimi bana bi link yolasanizda daha kolay bulsam

me_myself 14 Nisan 2011 15:29

Kişinin üstüne gel ve sağ tuşa tıkla.Orada ''Konuşma geçmişi'' yazıyor (bendeki türkçe sen Almanca'sını bulabilirsin sanırım).Eğer tıklanmıyorsa kaydetmemişsindir.Tıklayınca zaten görünüyor.

Misafir 12 Mayıs 2011 20:29

Xp kullanıyorum. Ama belgelerimin içinde sohbet günlükleri yok. Messenger Plus kurulunca sohbet günlükleri klasörünün geldiğini öğrendim. Defalarca kez indirmeme rağmen bilgisayarımda yok. Yardımcı olursanız sewinirm. Şimdiden teşekkürler.

Misafir 24 Haziran 2011 17:11

mrhaba bnm sohbet günlükleri diye bi dosyam yok nasıl oluşturabilirm ?

Misafir 24 Temmuz 2011 17:01

msnde konuştuğum görüşmeleri nerde bulucmmm

nisagül2008 27 Temmuz 2011 19:31

ben nisagül msnde konuştuklarımı nasıl sile bilirim geçmişimi nerden bula bilirim

Misafir 27 Temmuz 2011 19:38

acele yardım edin ben msnde konuştuklarımı nasıl sile bilirim

Misafir 4 Ağustos 2011 23:03

sohbet günlükleri şurada saklanıyor arkadaşlar...

Bilgisayarını açıyorsun.Çalıştır komutunu açıyorsun ve oraya Sohbet Günlükleri yazıyorsun.Sonra entera basıyorsun.2 ila 5 saniye arasında çıkacaktır.

Misafir 14 Aralık 2011 09:47

arkadaşlar ben başka başka pc'lerden girdiğim için msn sohbet günlüklerimi,girdiğim pc ye kaydetmiyorum. bu sohpetleri başka bir pc ye kaydetme şansım var mı? yani başka bir pc den yazıştığım konuşmaların mail üzerinden benim e posta adresime gelmesini istiyorum bu mümkün mü?

Misafir 24 Mart 2012 04:06

....

mrb mesela msn yı baska pcden de actığımızda ıletı gecmısını okuyabılır mıyız kendı pc den konusuo dıyelm bnde de sohbet gecmısı kaytlı olarak ayarlı o zamn da görebılır mıyım ılla kendı bılgısayarndan konusuncamı oluo

Misafir 26 Mart 2012 13:07

merhaba msn görüşmelerimi çıkartmak istiyorum fakat bilgisayarımı kırıp attım .harddisk yok sadece msn adresimden silinen görüşmelerimi nasıl çıkartabilirim

Misafir 28 Mart 2012 12:59

buldum :D :D

Arkadaşlar.! Ben Biliyorum :)

İlk Önce Msn Acın Araclar > İletşim > İleti Geçmişi 2 Sinede Tik Koyun.! Uygulayıp Cıkın.!

Sonra Bilgisayardan Begelerim>Alınana Dosyalar > Örnk:Ertugrul_alfonnzoqhotmail.com Epostanız Yazar O Klasöre Girin
Tüm Geçmişiniz Yazar..! :)

Misafir 29 Nisan 2012 16:50

merhabalar ben şu araçlar/iletiler seçeneğine kadar geldim ama ileti geçmişi yazan yer etkin değil o yüzden bende msn konuşmalarını kaydedemiyorum lütfen yardımcı olun çok acilllllllllllllllll ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun nolur

Misafir 11 Temmuz 2012 00:50

süpriz

bir arkadaşımla msnde yazıştığım yazıları görmek istiyorum nasıl örürüm

Misafir 11 Ağustos 2012 03:23

sohpet günlüklerini açmak için olan programın adı ne we mümkünse link olarak falan gönderebilir misinz ((((((ACİL)))))))

Misafir 20 Nisan 2015 15:11

gmail de arama geçmişimi görebiliyorum msn.com da nasıl bulurum linkler bana lazım yani sayfama ne aradım ne konuştum gömek istiyorum

Saat: 21:19
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık