![]() |
soruuu bana can ve cant ile trafik işaretlrının ingilizcesını yazıp yanına anlamlarını yazabılırmısınz ? |
can , can't ile ilgili cümleler çokk acill trafik işaretleriyle ilgili..mesela.... you can ride a bike.. |
Bir şeyin eğer yapılma zorunluluğu varsa, gereklilik söz konusu ise "must" kullanılır. Burda önemli olan bir diğer nokta ise, zorunluluk durumu "kişisel" dir. Yani zorunluluk kişinin kendi özel durumundan kaynaklanmaktadır. I must study hard because I have an exam tomorrow Sıkı ders çalışmalıyım. Çünkü yarın sınavım var. You must get up early if you want to catch the bus tomorrow. Eğer yarın otobüsü yakalamak istiyorsan erken kalkmalısın. I have told the children that they must come home before ten on Saturday nights. Çocuklara Cumartesi geceleri eve 10'dan önce gelmelerini söyledim You must see the film if you get the chence. Fırsatını bulursan filmi izlemelisin. Mustn't ile insanlara ne yapmamaları gerektiğini söyleriz. - You mustn't tell lies. (Yalan söylememelisin.) - You mustn't be late for school. (Okula geç kalmamalısın.) - You mustn't eat food in class. (Sınıfta yiyecek yememelisin) *Şimdiki ve gelecekteki ifadeler için kullanırız. - You must take your umbrella tomorrow. (Yarın şemsiyeni almalısın.) - We must go on holiday next month. (Gelecek ay tatile çıkmalıyız.) Kaynak: İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlatılır? |
Bana must musten't ile ilgili örnekler lazım hemen lütfen ! |
must mustntla ilgili cümleler |
yarına ödevim var must ve mustn't lı ve trafik işaretleriyle ilgili cümleler bulcaz.getirmessem öğretmen beni domaltıcak ve sikicekmiş.off ağlıyorum :'( |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat ingiliz ce mus musn't cümle acil lütfen <3 keten prenses |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat ya ing performansım var acıl ıngılızce must musnt ıle 8 tane şu orneklerı vermsenınz sevınırım ne olurusnuz zatı bunlarıda burdan aldım :you must stop and wait at the red light you must slow down and be careful you mustn't enter you must stop at the stop sign you mustn't turn left you mustn't turn right you mustn't park here there is a crosswalk (zebra crossing) be careful. you must stop for the pedestrion. you can turn right you can turn left cyclists mustn't enter |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat you must stop. you mustn't enter.you mustn't park here. you mustn't make 'U' turn. you mustn't turn right. yıu mustn't turn left. YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat Acil trafik kurallarıyla ilgili you mustla başlayan soru ve cevap 10 tane proje ödevim .(( |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat You mustla ilgili 10 tane soru ve cevap trafik kurallarıyla ilgili olucak proje ödevim lütfen yardım edin .(((( |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat Must ve musntla cümleler yazar mısınız? |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat Lütfen acil 20 cümle yarın performansım varrrr |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat arkadaşlar benim 10 tane trafik işaretleriyle must must'nt cümleleri bulurmusunuz ? :)pazartesiye kadar bulana öyle dua adecemki lütfen:) |
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlat lütfen trafik işaretli olsunn |
Bari türkçesinide yazsaydın |
you must stop and wait at the red light you must slow down and be careful you mustn't enter you must stop at the stop sign you mustn't turn left you mustn't turn right you mustn't park here there is a crosswalk (zebra crossing) be careful. you must stop for the pedestrion. you can turn right you can turn left cyclists mustn't enter must we mustn'tla ilgili cümleler Buyur kardeş umarım bu cümleler işine yararlar you musnt't cross the street you mustn't turn right you must be careful! dikkatli olmalısın you mustn't park here you must turn left must ve mustn't ile ilgili trafik cümleleri you must stop and wait at the red light you must slow down and be careful you mustn't enter you must stop at the stop sign you mustn't turn left you mustn't turn right you mustn't park here there is a crosswalk (zebra crossing) be careful you must stop for the pedestrion you can turn right you can turn left cyclists mustn't enter :) :) ;) |
cümle Alıntı:
|
iggggggggggggg Alıntı:
|
traffic rules you mustn't u turn=u dönüşü yapmamalısın you must stop at the stop sing=stop işaretini görünce durmalısın you mustn't turn left=sola dönmemelisin |
lütfen ama yaaaaaa sınav için konu anlatımı videolu olsa sevinirim:) |
yeşil ışıkta geçmeliyiz ne demek ? |
lütfen hangi işaretin must musnt le cümleler bulun |
ben leyla cümle vercem.the windows very dirty.must clean them.ANLAMI:pencereler çok kirli. Onları temizlemeliyim |
lütfen birazdahabilgi |
Alıntı:
you must stop and wait kıemızı ışıkta durmalaıyız sen yanlış cümle kurmuşsun |
Danger : Dikkat Turn Right : Sağa dön Turn Left : Sola Dön Traffic Police : Trafik Polisi Traffic Lights : Trafik Işıkları Maximum Speed Limit 60 : Azami hız sınırı 60 One-way : Tek yol Hidden icing : Gizli buzlanma Bisiklet Geçebilir : Cyclist can Sağa mecburi yön : Mandatory right direction Sola mecburi yön : Mandatory left direction Douane : Gümrük Pedestrian crossing : Yaya yolu Way to school : okul yolu Domesticated animals can pass : Ehli hayvan geçebilir Wild animals can pass : Vahşi hayvan geçebilir Uncontrolled railway crossing : Kontrolsüz demiryolu geçidi Controlled railway crossing : Kontrollü demiryolu geçidi Danger : Dikkat Turn Right : Sağa dön Turn Left : Sola Dön Traffic Police : Trafik Polisi Traffic Lights : Trafik Işıkları Maximum Speed Limit 60 : Azami hız sınırı 60 One-way : Tek yol Hidden icing : Gizli buzlanma Bisiklet Geçebilir : Cyclist can Sağa mecburi yön : Mandatory right direction Sola mecburi yön : Mandatory left direction Douane : Gümrük Pedestrian crossing : Yaya yolu Way to school : okul yolu Domesticated animals can pass : Ehli hayvan geçebilir Wild animals can pass : Vahşi hayvan geçebilir Uncontrolled railway crossing : Kontrolsüz demiryolu geçidi Controlled railway crossing : Kontrollü demiryolu geçidi Danger : Dikkat Turn Right : Sağa dön Turn Left : Sola Dön Traffic Police : Trafik Polisi Traffic Lights : Trafik Işıkları Maximum Speed Limit 60 : Azami hız sınırı 60 One-way : Tek yol Hidden icing : Gizli buzlanma Bisiklet Geçebilir : Cyclist can Sağa mecburi yön : Mandatory right direction Sola mecburi yön : Mandatory left direction Douane : Gümrük Pedestrian crossing : Yaya yolu Way to school : okul yolu Domesticated animals can pass : Ehli hayvan geçebilir Wild animals can pass : Vahşi hayvan geçebilir Uncontrolled railway crossing : Kontrolsüz demiryolu geçidi Controlled railway crossing : Kontrollü demiryolu geçidi |
must ve mustn't ile ilgili cümleler sola dönüş |
trafik işaretleri ile ilgil must mustn't ile ilgili 10 cümle acil |
trafik trafik işaretleri hakkında 30 tane olumlu olumsuz must mustn la cümle ltfn yarın ödv teslimim var |
| Saat: 23:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık