![]() |
Alıntı:
|
neden face şifresi yazmıyosunuz |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşım merhaba kendi msn şifremi unuttum ya da değiştirdiler.. hiç bi şekilde msn adresime giremiyorum ya da şifremi değiştiremiyorum :((( bana yardım edebilirmisin acaba. ya da yardım edecek birine yönlendirebilirmisin. |
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıntılı bilgi için konuyu inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
insan facebbok şifresini unutuğu zaman nasıl bi tane daha kurabilir yada iptal edebilir? |
Alıntı:
Yeniden Kayıt Olabilirsin ( Alternatif E-Mail İle) Facebook Hesabı Dondurma > Deactivate | Facebook |
şifremi unuttm msnyide |
Alıntı:
Facebook Şifresi Unuttuysanız >> Şifreyi Yenile | Facebook |
arkadaşlar böyle bir program yok.. üretilsede mutlaka yöneticiler önlem alarmına geçer. kırmak imkansız. belki gizli sorudan olabilir. ama hackerlik unvanı gerekir |
şifremi bulamıyorum ne yapmalıyım???? |
Alıntı:
kızımın msn kullanılabiliyor fakat face girişi için şifre onayı yapamıyoruz |
Alıntı:
Alıntı:
|
ben facebook 2 tane açmışım birini bugün sildim diğerini de silmek istiyorum ama bilgileri hatırlıyamıyorum ikisininde üye ismi aynı diğerinide oğlumun fceden girince çıkıyo onu nasıl silebilirim yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
ya ben beşkesının şifresini kırmak istiom yardım lütfen |
Alıntı:
Bu tarz konularda bilgi paylaşımı yapmıyoruz. Yapmak istediğiniz şey yasal değildir. Cezaları vardır... |
bende ablam ile birlikte facebook u kullanıyodum ama şifresini değiştirmiş nasıl bulabilirim lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederimm |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şifre Yenile | Facebook Alıntı:
Şifre Yenile | Facebook |
facebook sifremi ögrenmek istiyorum Alıntı:
|
Alıntı:
Facebook'ta Kayıtlı Olduğunuz E-Mail Adresini Biliyorsanız Şifre Sıfırlama Yapabilirsiniz. Şifre Yenile | Facebook |
facebok adresimin tamamını unuttum fesbukta sadece adım var ama ben fesimi açamıyorum ne yapmalıyım. |
Alıntı:
Şifre Yenile | Facebook << Tıklayınız. |
face şifresini bilmiyorum söyleyin |
Alıntı:
şifremi unuttum lütfen yardımcı olun e mailime gelmıyor 2 gundur beklıyorum |
birinin face şifresini nasıl öğrenebilirm yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
Alıntı:
Doğrulama Kodu ? Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim hem face hem msn çalındı gizli sorumuda değiştirdi |
Alıntı:
Hotmail Kayıt Olurken Alternatif E-Posta Adresi Yazdınız mı ? Yazmadıysanız Bu Konuda Yapabileceğimiz Bişey Yok. Verdiğim Linki İnceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
facalı reis faceme hack girdi face ve msn mi aldı her şeyini değişmiş yardımcı olursanız sevınırım |
msn sıfresını bıldıgım bırınınm face sıfresını ogrenmek sıtıyorum |
şifremi alamıorm ben facemi başkası açmaya başladı ve şifremi geri almak istiormm ama face bana deiştrmem için mail gndermio başka bi yolla alabilrmiyim |
facebook şiremi unuttum nasıl öğrenebilirim |
ben dün facebook agiriyorum ama girmiyor şifrem çalınmış ne yapmalıyım |
Sifrenizi unuttuysanız BURAYA tıklayarak , e-postanıza gönderilen kod ile degistirebilirsiniz. |
mail adresi sizinse hala şifremi unuttum mailine tıklayıp parola hatırlatma mailini adresinize yollar. |
ya benim face ile msn şifreleri aldılar msn gizli yanıtını hatırlamıyorum ve resimlerim falan var benim adıma kullanıyorlar ne yapabilirim |
Alıntı:
MSN Şifresi Unutanlar >>> Hotmail Kayıt Olurken Alternatif E-Posta Adresi Yazdınız mı ? Gizli Sorunun Cevabı Bilmiyorsanız Bu Konuda Yapabileceğimiz Bişey Yok. Verdiğim Linki İnceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
sifrem sifremiunutmak |
şifremi unuttum yeni bi şifre alabilirmiyim ben sude sancak şifremi unuttum yeni şifre alabilirmiyim |
Şifre bnm Facemı Hackledıler ßnde facesını verıp hackleyın demıycem ama sadece bole bı program varmı varsa soleyebılırmısız Lutfen acıLLLL |
msn şifresimi bulmak ben eski şifremi bulmak istiyorum yardımcı olun? |
yardım fake facebook kullanan birinin ip numarasını bulmama yardımcı olurmusunuz? |
msn ve facebook şifremi unuttum napcam şimdi.bari facebook şifremi bulun. |
Alıntı:
Facebook Şifresi Unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> Hotmail Kayıt Olurken Alternatif E-Posta Adresi Yazdınız mı ? Gizli Sorunun Cevabı Bilmiyorsanız Bu Konuda Yapabileceğimiz Bişey Yok. Verdiğim Linki İnceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alttaki mesajlardan size lazım olanlarla sorununuzu çözebilirsiniz. MSN Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Kodu E-Mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. ______ |
lütfen bulun benim hem msn hemde facebook şifresi çalındı nsıl olduğunu bilmiyorum nsıl düzeltebilirim muhammed_471@hotmail.com |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık