MsXLabs
Sayfa 2 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

iyoki 16 Eylül 2009 14:25

FLASHOMER:) Dediklerini yaptım ama yine olmadı bende 8.5 i kaldırıp 8.1 yükledim uyumluluguda windows 2000 yaptım ve çalışıyo ama msn plus kullanamyıroum eski süürmünü bile yükledim olmadı:s yardımların için saol

simsar 16 Eylül 2009 14:27

Alıntı:

simsar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490707)
denilenleri yaptım 8.5i baştan kurdum. zip dosyasını indirdim ve kaydettim.
sonra messengeri başlatmak istediğimde.
'CTicketmanagerWnd: msnmsgr.exe - bileşeninin konumu bulunamıyor' başlıklı
'sirenacm.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'
içerikli hatasıyla karşılaşıyorum tamam dediğimde mesenger hata raporu çıkarıyor.
ne yapmam gerekiyor acaba?

hala aynı hatayı alıyorum :S

stradale 16 Eylül 2009 14:29

Alıntı:

iyoki adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491259)
FLASHOMER:) Dediklerini yaptım ama yine olmadı bende 8.5 i kaldırıp 8.1 yükledim uyumluluguda windows 2000 yaptım ve çalışıyo ama msn plus kullanamyıroum eski süürmünü bile yükledim olmadı:s yardımların için saol

bu dosyaları msn messenger klasörüne kopyaladıysan, msnmsgr.exe yi yine eskisi gibi yapıcaksın yani uyumluluk sekmesinde işletim sistemi seçtiğin satırın üstündeki kutucuğu kaldır

attractiveChar 16 Eylül 2009 14:49

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yardımlar için şimdiden teşekkürler. Benim problemim şu. Dün gece MsxlLabs'ın aşağıdaki resimde görünen dosyasını indirerek WLM 2009'u kurdum:

http://img170.imageshack.us/img170/8846/3rwe54.jpg

Önce Messenger.msi ardından WLXSuite.msi kurdum. Fakat messenger açılmadı. Ardından önce Microsoftun sitesinden Windows Installer 3.1 kurdum ve kendi sitesinden WLM 2009 indirip kurdum. Bu sefer msn açıldı. Ancak şimdi bu exeleri gördükten sonra 8.5'e geri dönmek istedim. Fakat sorun şu ki WLM 2009'u kaldıramıyorum. Çünkü Program listesinde yok aşağıda görüldüğü gibi.

http://img232.imageshack.us/img232/3997/123pi.jpg

Çalıştır > Regedit kısmından girip WLM'yi siliyorum. Herşeyi sildikten sonra tekrar 8.5 yüklemeyi deniyorum fakat yine aşağıdaki resimde görülen hatayı alıyorum:

http://img197.imageshack.us/img197/3071/321412.jpg

Bu durum elimi kolumu bağladı. Önemle yardımlarınızı bekliyorum. Fikir üreten, öneride bulunan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

Umarım sorunumu açıklayıcı anlatabilmişimdir...

Saygılarımla

zuzum 16 Eylül 2009 14:51

8.1 kullanıyorum açabilmem için yeni sürüm yüklememi istiyo. yeni sürüm 80040154 hata kodunu veriyo ve çözemiyorum. zorunlu msn güncellemeleriyle ilgili dediklerinizi yaptım ama yine açamıyorum...

iyoki 16 Eylül 2009 15:08

ben o dosyaları 8.5 yüklü iken aynen yaptım ama msn açılmadı sonra silip birdaha yüklemeye kalktıgımda mscore.dll hatası aldım dll dosyasınıda buldum ama sorun çözülmedi bende 8.1 yükledim uyumlulugu windows 2000 yaptım msn açılıyo sorunum sadece msn plus..:S yardımlarınız için saolun

dJ Samet 16 Eylül 2009 15:14

allah razı olsun arkdslar ....

hellstar71 16 Eylül 2009 15:23

merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim ,kullandığım sürüm 8.5 1288.816 msxlabs sürümüdür,plus+discovery+ apatch yapılmıştır.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Misafir 16 Eylül 2009 15:47

bilgisayar masa üzerimden silidi hem masa üzerine görülsün hemde eski sürüm olsun messenger zorunlu yeni sürüme geçince
Alıntı:

msn messenger 8 1 kullanmak istiyorum

Sir Valek 16 Eylül 2009 15:57

Sağolasın hacım allah senden razı olsun :) Sabahtan beri dilerecektim bu topic'i buldum :)

TwinN 16 Eylül 2009 15:58

Mukemmel Paylaşım Respect!

Absurdissimum 16 Eylül 2009 16:20

Helal be oldu gercekten eyvallah ...

exoz 16 Eylül 2009 16:37

ya çok büyüksünüz... sağolun var olun
sizde olmasanız inanın msn'siz kalacaz :)
ne kadar teşekkür etsem azdır...
İyiki varsınız Msxlabs !

Misafir 16 Eylül 2009 17:10

pLUS çalşmıyor lütfen acil yardım

ercan2044 16 Eylül 2009 17:16

Herşey okey fakat 8.1 sürümünde Plus calısmıyor.Kurdugum halde ne sekmelerde görebiliyorum plusu nede özelliklerini kullanabiliyorum.

prometer 16 Eylül 2009 17:23

sadece 8.1 değil 8.5 tede çalışmıyor sadece yeni versiyonda çalışıyor şu an

brşbzn 16 Eylül 2009 17:26

plus çalışmıyor 8.1

Shikaneru 16 Eylül 2009 17:58

http://i360.photobucket.com/albums/oo48/Shikaneru/21.jpg http://i360.photobucket.com/albums/oo48/Shikaneru/adsz.jpg Açılışta ve ikonlarda boyle igrenç goruntuler oldu. Ayrıca plus kullanamıyorum gormuyor pc. Bu sorunları çozebilirsek sorun yok. Çozemezsek yandık :) En kısa sürede yardım lütfen.:(

Dj_LiSeLi 16 Eylül 2009 18:09

Alıntı:

flashomer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490740)
linki düzenledim klasörü rar yaptım.
rpidden de indirip test ettim şimdi sorun yok :)

EywaLLah Sorunsuz Çalışıyor Tşk eDerim.. :)

ID Reaper 16 Eylül 2009 18:51

Çok teşekkürler bu cok gerekli bir konu eski sürümlerden vazçemeyenler için her zaman kontrol etmenizi tavsiye ederim ;)

Shikaneru 16 Eylül 2009 18:53

Değiştirdigimiz msnmsgr dosyasına sag tıklayıp uyumlulugunu 2000 yaptım.Daha sonra onarma işlemi başladı ve şuan plus sorunsuz şekilde 8.1'de çalışmakta.

Bu sorunu yaşayan bütün arkadaşlara müjde olsun ;)

never86 16 Eylül 2009 18:57

mükemmelsiniz siz ya
çok teşekkür ediyorum
bende nasıl çözüm bulcam diyodum birden siz geldiniz aklıma

hellstar71 16 Eylül 2009 19:09

resourcehacker programı indirin, kurulumsuzdur, programı açın ve FILE > OPEN komutu ile C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe dosyasını açın

soldaki klasör ağacından VERSION INFO>1>1033 değerine ulaşın, sağ panelde Product Info yazan kısım önünde bulunan 8.0.xxx yazan değeri 14.0.8064 olarak değiştirin. üstten compile scripte tıklayın, sonra file save tıkla tamamdır. artık msn 8 sürümünü 9 gibi algılayacak

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation"
VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger"
VALUE "FileVersion", "8.5.1288.0816"
VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe"
VALUE "LegalCopyright", "Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved."
VALUE "OriginalFilename", "msnmsgr.exe"
VALUE "ProductName", "Messenger"
VALUE "ProductVersion", "14.0.8064" bu satırı yapmanız yeterlidir.

ya hu arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum nesi yasak bunun ,zaten yaptığınız şey msn i modlamak değil mi ?

mderin1 16 Eylül 2009 19:25

msnmsgr 14.0.8089.726 çoklu oturum açma yamasını bulamadım yardımcı olurmusunuz?

NeutralizeR 16 Eylül 2009 19:44

Alıntı:

simsar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491263)
hala aynı hatayı alıyorum :S

MSN Messenger - Windows Live Messenger açılırken hata ile karşılaşanlar;

C:\Program Files\MSN Messenger ya da C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidip msnmsgr.exe ve msgres.dll dosyalarını siliniz.

Ardından Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger 7.5 ya da Windows Live Messenger'ı bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın.

Bu konunun ilk mesajında yer alan ilgili ZIP dosyasını indirin. Bu kez yalnızca msnmsgr.exe dosyasını kopyalayıp Program Files içindeki Messenger klasörüne kopyalayın. (Dll dosyasını kopyalamayın)

Hata devam ederse ilk mesajda bulunan MSN Messenger ya da Windows Live Messenger başlıklarına tıklayın, kurulum paketini indirip Messenger'ı kurun. Ara sürüm kullandığınız için çözüm sağlayan EXE'ler uyumsuz olabilirler.

Alıntı:

iyoki adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491259)

Uyumluluk değişikliğini geri alın. İlk mesajda verilen ek dosyalarından faydalanın. Messenger Plus! yeniden çalışacaktır.

Alıntı:

attractiveChar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491305)
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yardımlar için şimdiden teşekkürler. Benim problemim şu. Dün gece MsxlLabs'ın aşağıdaki resimde görünen dosyasını indirerek WLM 2009'u kurdum:

Önce Messenger.msi ardından WLXSuite.msi kurdum. Fakat messenger açılmadı. Ardından önce Microsoftun sitesinden Windows Installer 3.1 kurdum ve kendi sitesinden WLM 2009 indirip kurdum. Bu sefer msn açıldı. Ancak şimdi bu exeleri gördükten sonra 8.5'e geri dönmek istedim. Fakat sorun şu ki WLM 2009'u kaldıramıyorum. Çünkü Program listesinde yok aşağıda görüldüğü gibi.

Çalıştır > Regedit kısmından girip WLM'yi siliyorum. Herşeyi sildikten sonra tekrar 8.5 yüklemeyi deniyorum fakat yine aşağıdaki resimde görülen hatayı alıyorum:

http://img197.imageshack.us/img197/3071/321412.jpg

Bu durum elimi kolumu bağladı. Önemle yardımlarınızı bekliyorum. Fikir üreten, öneride bulunan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

Umarım sorunumu açıklayıcı anlatabilmişimdir...

Saygılarımla

Bu konudaki ( Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) ) WLM_Extra_MSI.zip dosyasını da indirip içindeki kurulumları gerçekleştirin.

Kaldırmak için Windows Installer CleanUp Utility bu aracı kullanın. Ardından dilediğiniz sürümü kurabilirsiniz.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491397)
bilgisayar masa üzerimden silidi hem masa üzerine görülsün hemde eski sürüm olsun messenger zorunlu yeni sürüme geçince

Başlat > Programlar > MSN Messenger 7.5 kısayoluna sağ tıklayın Gönder > Masaüstü (Kısayol oluştur)

Başlat > Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger kısayoluna sağ tıklayın Gönder > Masaüstü (Kısayol oluştur)

Alıntı:

Shikaneru adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491654)
http://i360.photobucket.com/albums/oo48/Shikaneru/21.jpg http://i360.photobucket.com/albums/oo48/Shikaneru/adsz.jpg Açılışta ve ikonlarda boyle igrenç goruntuler oldu. Ayrıca plus kullanamıyorum gormuyor pc. Bu sorunları çozebilirsek sorun yok. Çozemezsek yandık :) En kısa sürede yardım lütfen.:(

Alıntı:

C:\Program Files\MSN Messenger ya da C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidip msnmsgr.exe ve msgres.dll dosyalarını siliniz.

Ardından Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger 7.5 ya da Windows Live Messenger'ı bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın.

Bu konunun ilk mesajında yer alan ilgili ZIP dosyasını indirin. Bu kez yalnızca msnmsgr.exe dosyasını kopyalayıp Program Files içindeki Messenger klasörüne kopyalayın. (Dll dosyasını kopyalamayın)
Üstte anlatılanları uygulayın.

Alıntı:

mderin1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491766)
msnmsgr 14.0.8089.726 çoklu oturum açma yamasını bulamadım yardımcı olurmusunuz?

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/219600-wlm-2009-icin-yamasiz-coklu-oturum-acma-yontemi.html

NeutralizeR 16 Eylül 2009 19:47

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490856)
Arkadaşım çok sağol fakat 8.1 sürümünün exe'sinde web cameram takılı olmadığı halde hem karşı tarafta hem bende camera war gösteriyor bi yardımcı olursan sewinirim.

Alıntı:

^ Bunu deneyin.

Misafir 16 Eylül 2009 19:54

hellstar71,dediğin gibi yaptım ama save'e tıkladığımda sorun veriyor,kaydetmiyor..:(

NeutralizeR 16 Eylül 2009 20:02

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491803)
hellstar71,dediğin gibi yaptım ama save'e tıkladığımda sorun veriyor,kaydetmiyor..:(

O esnada Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olun.

hellstar71 16 Eylül 2009 20:21

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491803)

sadece bu satırı yapacaksınız
VALUE "ProductVersion", "14.0.8064" bu satırı yapmanız yeterlidir.

bende olduysa herkesde olur :)

Misafir 16 Eylül 2009 20:56

Zorunlu yükseltmeyi yaptım sistemin xp, lakin oturum açmak istediğimde, adamlar dönüyorlar hiç birşey olmamış gibi duruyorlar oturum da açılmıyor. onar dedğimde ise; sistem dosyası hatası alıyorum.

flashomer 16 Eylül 2009 21:08

Arkadaşlar uyumu 2000 yapmayı filan unutun onları bi düzeltin her şey eski düzen olsun yeni ayara gerek yok. Ayrıca msp Plus a hiç dokunmayın herşey aynı kalsın!

Bu arada belki Forumda vardır ama ben genede bendeki msn 8.1.178.0 kurulumunu upload ettim.
Eğer dll dosya hataları filan veriyorsa bilgisayarınızdaki msn i komple kaldırın
sonra
C:\Program Files\ 'ın içindeki MSN Messenger klasörünü komple silin ve aşağıdaki linkdeki sürümü kurun - sonra güncellemeli dosyayı yükleyin sorun çözülecektir.

Msn 8.1.178.0 Kurulum;
http://rapidshare.com/files/280975556/Install_Messenger.exe.html

Msn 8.1.178.0 - 19.0 güncellemeli dosya;
http://rapidshare.com/files/280775510/msnmsgr.exe.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sürüm farklı olan arkadaşlar için:

Sadece Yapılacak 2 işlem var;

1- Msn Tam Sürümünü Bulmak:
C:\Program Files\MSN Messenger\
msnmsgr.exe dosyasını seçip, sağ tıklıyoruz - özellikler - Sürüm
Resimde kırmızı ile çizilen alanda msn sürümünüz yazıyor.
http://www.hizliupload.com//img/694209surum.JPG

2-Aynı Sürüm de değişmiş dosyayı indirip buraya kopyalıyorsunuz, tümüyle değiştirilsinmi yazısına evet diyin. (not: bu sırada msn açık ise hata verir, msn i kaptıpda kopyalama yapın.)

Test Sonuçları;
İlk Yüklemedeki Msn penceresi, yeni sürüm uyarısı;
http://www.hizliupload.com//img/835650ilk.JPG

Güncelleme İçeriği Değiştirilmiş hali
(not:msn plus ayarlarında bi değişiklik yapmadım, her şey normal ve çalışıyor.):
http://www.hizliupload.com//img/527748son.JPG
kolay gelsin.

Misafir 16 Eylül 2009 21:37

64bit vista için en sorunsuz msn sürümü hangisidir hangisini kursam acaba karar veremedim?

by_sonkez 16 Eylül 2009 22:21

güncellemeli dosya için böyle diyor arkadasım bir baksana :S

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

brşbzn 16 Eylül 2009 22:25

arkaşalar herşeyi sorunsuz halletim de kişilerin yanında yanyan sönen yıldızlar ve altaki duyuru ekranı cıkmıo yardımcı olursanız sevinirim hemde cok :D:D

system007 16 Eylül 2009 22:35

tek dileğim 8.1 de msn plus live çalışşın bu konuyu genişletelim lütfen...

NeutralizeR 16 Eylül 2009 22:43

Alıntı:

brşbzn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492064)
arkaşalar herşeyi sorunsuz halletim de kişilerin yanında yanyan sönen yıldızlar ve altaki duyuru ekranı cıkmıo yardımcı olursanız sevinirim hemde cok :D:D

msgres.dll dosyasını silin. Program Ekle veya Kaldır'dan Messenger'ı onarın.

Alıntı:

by_sonkez adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492058)
güncellemeli dosya için böyle diyor arkadasım bir baksana :S

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

İlk mesajdaki ek dosyasından indirebilirsiniz.

Alıntı:

system007 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492086)
tek dileğim 8.1 de msn plus live çalışşın bu konuyu genişletelim lütfen...

Messenger Plus! sorunsuz çalışmaktadır.

Misafir 16 Eylül 2009 22:44

ben yeni üye oldum ama yinede bu sürümlerin exe lerine erişemiorum hesabınız aktifleştirilmemiş olabilir diyo.bii ilqilenirmisinizz msnyi kullanamıorum

NeutralizeR 16 Eylül 2009 22:48

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492094)
ben yeni üye oldum ama yinede bu sürümlerin exe lerine erişemiorum hesabınız aktifleştirilmemiş olabilir diyo.bii ilqilenirmisinizz msnyi kullanamıorum

Üye girişi yapmış görünmüyorsunuz. Hesabınızın aktifleştirilmesi gerekmiyor, üye olmanız yeterli.

system007 16 Eylül 2009 23:06

8.1 sürümü için arkadaşlar 8.1 kurulu olduğu c/program files /msn messenger/ dizinine atmanız yeterli.sorunsuz ve %100 başarı Msxlabs a tşkler.. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

işlem yaparken msn sağda çalışır durumda olmamalı .. çıkıs yapınız..

Hamlet 16 Eylül 2009 23:24

xoruncu versiyon yükseltme yaptım 81000306 hatası alıyorum. Bi bulduruverin arkadaşlar neden bu hatayı alıyorum?

Hope401 16 Eylül 2009 23:26

8.0 kullanıyorum ne olacak :)

flashomer 16 Eylül 2009 23:50

Admin konun perti çıkmış yaw, herşey birbirine girdi.
giren kimse pek bi şey anlayamayacak bence, istersen ben daha düzgün bir şekilde yeni konu açayım, msn in bütün sürümlerindeki msnger.exe leri toplayalım çevirelim ve konuyu öle açalım herkes kendi sürümün ordan indirsin. hem herkesin işine yarar hemde konu dağılmamış olur derim ben ??

NeutralizeR 17 Eylül 2009 00:52

Alıntı:

flashomer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492218)
Admin konun perti çıkmış yaw, herşey birbirine girdi.
giren kimse pek bi şey anlayamayacak bence, istersen ben daha düzgün bir şekilde yeni konu açayım, msn in bütün sürümlerindeki msnger.exe leri toplayalım çevirelim ve konuyu öle açalım herkes kendi sürümün ordan indirsin. hem herkesin işine yarar hemde konu dağılmamış olur derim ben ??

Konunun ilk mesajında bilinmesi gereken tüm bilgiler ve indirilmesi gereken tüm dosyalar mevcut.

NeutralizeR 17 Eylül 2009 00:53

Alıntı:

Hamlet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492177)
xoruncu versiyon yükseltme yaptım 81000306 hatası alıyorum. Bi bulduruverin arkadaşlar neden bu hatayı alıyorum?

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/43791-msn-hata-kodu-81000306-windows-live-messenger-hatasi.html

Alıntı:

Hope401 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492179)
8.0 kullanıyorum ne olacak :)

Windows Live Messenger 8.1'e güncellemenizi öneririm.

hebele 17 Eylül 2009 00:54

bende de aynı sorun oldu, msni kaldırdım fakat şimdi indiremiyorum da. sizin eklediğiniz dosyalarda full msn var mı?

NeutralizeR 17 Eylül 2009 00:58

Alıntı:

hebele adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492328)
bende de aynı sorun oldu, msni kaldırdım fakat şimdi indiremiyorum da. sizin eklediğiniz dosyalarda full msn var mı?

İlk mesajda mevcut.

iyoki 17 Eylül 2009 01:22

ya ben ilk başta 8.5 yüklü iken uyumlulugu 2000 yaptım ve msne girdim ama msn plus çalışmıyodu sonra Neutlarizer'in dediklerini yaptım o iki rardaki dosyaları msn klasorunun içine attım msn açılmadı sonra başka bi 8.5 indirdim onu tıkladım ve o hiç yüklenmedi yüklenmek için tıkladıgımda msncore.dll hatası verdi tekrar yükleyin diyodu tekrar denedim ama olmadı bi türlü o dll dosyasınıda buldum msn klasörüne attım yine olmadı en sonun da 8.1 yükledim bıktım usandım artık :S msn sorunsuz çalılıyo şimdi 8.1 ama tek sorunum msn plus olmuyooooo yardımlarınız için saolun

mc_burax 17 Eylül 2009 01:27

Size nasıl teşekkür etsem azdır..Dün geceden beri uğraşıyordum yapamadım..Çok çok teşekkürler size ;)

ercan2044 17 Eylül 2009 01:30

Plus sorunsuz calışıyo diyosunuzda bende ve konuya yazan cogu arkadaşta çalışmıyo

by_sonkez 17 Eylül 2009 01:34

Alıntı:

ercan2044 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492379)
Plus sorunsuz calışıyo diyosunuzda bende ve konuya yazan cogu arkadaşta çalışmıyo

aynen kardeşim öglenin 12sinden beri ugrasıyorum bizde neden calısmıyor acaba ? ha pcden anlamayan adamda degilim orda yazanları harfi harfine uyguluyorum msn e giriyor 8.1 ile ama plusta tık yok...plus haricinde discovery de olması lazım bu ikisi benim herşeyimdi :|

Saat: 00:34
Sayfa 2 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık