![]() |
ben yükledim msn plus livem filan hep gitti yüklemeyin tavsiye etmem, |
Alıntı:
Buyrun: WLM 8.5 Türkçe Uyumlu yamalar: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Web tabanlı messpatch yaması Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch Alıntı:
Hayır kesinlikle size katılmıyorum A-patch çok kullanışlı vede zararsız bir yamadır eğer siz başka birşeyler yaptıysanız ve hatırlamıyorsanız kabahati A-patch'e bulmayın. İnanın ki MSN Messenger'la en iyi özdeşen yama budur diğerleri hiçte sağlıklı değil, Plus live ve A-patch bir birine uyuyor... |
kardeş saolda bu yazılar falan program yabancı yhaw |
Alıntı:
Seçenekleri tıklamadan evvel sağdaki önizleme resimine bakın ve tıkladıktan sonra yok olan özelliği bulun. böylece yabancılık çekmemiş olursunuz... |
A-Patch bende de sorun veriyor en son kısıma geliyorum yüklemiyor napmalıyım |
Alıntı:
|
a-patchı kurdum ve tümn söylenilenleri yaptım. fakat msn şu anda açılmıyor. hata kodu : 80048820 ve genişletilmiş hata kodu : 80048439 şeklinde bir yazı çıkıyor ve güvenlik duvarı ihtimalinden bahsediyor. bu yamayı kurana kadar msn açılıyordu. bana yardım eder misiniz? edit: son denememde şu hata kodunu verdi 81000306 |
Alıntı:
Yalnızda resimli anlatımda gösterilen seçenekleri aktif ederek yamayı uygulamayı deneyin. Sorun yaşamaya devam ederseniz değişiklikleri bir kez daha geri alın ve Mess Patch'i deneyin. |
arkadasım 8.5 kurulmuyor nasıl yapa bılırız |
bu a-patch zip dosyasını indiriyorum fakat içinden .exe çıkmıyor? |
Alıntı:
|
slm arkadaşlar, bu yamayıı yükledim.güzel özellikleri var fakat yükledikten sonra bende diğer kişilerin görüntü resimleri görünmüyor dosya aktarımlarındada gönderilen dosyaları göremiyorum aynı şekilde gönderdiğim dosyalarda görünmüyor karşı taraftan.. msn silip tekrardan yükledim ama yamayı yükleyince yine aynı sorunlar oluyor. ayarlarını iyice kontrol ettim ama bulamadım.sorunu çözmem için yardımcı olursanız sevinirim. |
slm arkadaşlar 8.5 için çoklu oturum açma varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
Bir diğer özellik ise MSN Live Plus'ta mevcut yapmanız gereken şey ise şu, MSN Messenger ana penceresi/Live Plus Terciheleri/Özelleştir!/Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver adlı kutucuğu işaretleyin ve tamam diyin... |
bu programı çalıştırdım sonra msni açtım ilk önce çoklu oturum açıyodu msn açılıken update etti şimdi çoklu oturum çalışmıyor açılıyor next tuşu kapalı yardım edebilir misnz? |
valla kimse adamların hakkını yemesin emeginize saglık mükemmel derece hatasız virüssüz kaliteli bi sekilde calısıyor ellerinize saglık olay budur... saygılar |
Türkçe dil desteği içeren A-Patch140rc2b17_WLM.exe sürümüne güncellenmiştir. Türkçe dil desteği MsXLabs.org tarafından sağlanmıştır. |
yamayı uyguladım herşey dediğin gibi.Harika bir görünümüm oldu .Paylaşım için sonsuz teşekürler |
aı bende bu surum için uygun değildir dedi.. 8.5 yuklu |
msnmsgr.exe yi mi yamaLıyor tam oLarak anLamadım? |
Peki BU programı Nasıl silicem?:) |
Alıntı:
İlk mesajdaki yama sürümü ek dillerin eklediği ve birkaç özelliğin düzeltildiği A-Patch140rc2b22_WLM.exe sürümüne güncellenmiştir. |
9.0 yok mu yha |
Alıntı:
|
bende niçin olmaz yau.. :@ |
kardeşim emeğine sağlık. TA ben yapamadım bunu indirdiğim exe dosyasını anlatılan şekilde kurdum ki resimde anlatılan dan farklı bi kurum şekli vardı tahmin ederek kurdum ama görev çubuğunda öle bi simge çıkmıyor maalesef ne yapabilirim.eğer olursa çok işimi görecek şimdiden teşekkürler bide mail olarak atabilirsen sevinirim değilse yaşlılık bulamıyorum bi daha hangi sayfaya girdiğimi teşekkürler. |
İlk mesajdaki resimli anlatım güncellenmiştir. |
kardeşim wlm 8.1 beta için uygun bende çalıştı valla :D |
Hiçbir hata mevcut değildir... NeutralizeR tarafından resimlerde işaretlenen özellikler bizzat tarafımdan test edilmiştir.. Hiçbir soruna rastlanmamıştır... |
bu yama gayet güzel ancak messenger penceresinde allta duyuru kısmını kaldıracak bir secenek göremedim,varmı yok mu?bilgilendiriseniz sevnirim...(altta web de ara kısmının üstündeki yeri diyorum..) resim de incelerseniz sevinirim... http://img229.imageshack.us/img229/3852/adszxu8.th.png |
|
a-patch ne işime yarar acaba bilgi verirmisiniz |
Alıntı:
|
Merhaba ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş kurdum gayet güzel çalışıyor fakat özelliklerinin içinde bulamadım iki adet messenger açıldığında bilgisayarın sağ alt köşesindeki ikon olması gerektiği gibi yeşil birden fazla açıldığında farklı renklerde ikon olamazmı teşekkürler. |
bu ymayı yükledim kurdum da fakat kullanımda bazı sorunlar var karşıdan bana dosya gönderdiklerinde gelmiyor aynı şekilde bende gönderdiğimde gitmiyor.yada başka bir çoklu msn yaması varsa onu deneyeyim..yardımcı olursanız sevinirimm. |
Alıntı:
http://img204.imageshack.us/img204/1263/apatch7vw6.jpg |
Alıntı:
http://img98.imageshack.us/img98/3378/54076759wd3.jpg |
Resimlere baktım da, sanırım sohbet penceresindeki tuşlara "gelen klasörünü ekle" diye bir seçenek yok. Doğruyum değil mi ? Eğer öyle ise messpatch kuracağım :) |
rar şifresi_? |
ALLAHINA KURBANYAA SENİN COKK SAOLL HELAL OLSUN COK LAZIMDI BİZİM KIZZ TUTTURDU YAPOCAKSİN DİYEE BUNU SAOLASIN YOKSA ANAMI AGLATIYODU :) |
http://img252.imageshack.us/img252/5264/123qw8.th.jpghttp://img252.imageshack.us/images/thpix.gif Yamayı uyguladıktan sonra böyle oldu :( Kullandığım msn 8.5 katılımsız kurulum :( |
:$benim sürüm bu en son beta 9.0 2 buna çoklu yamayı ve türkçe yamasının linklerini gönderirseniz sevinirim :$ |
herkez şikayetçi bendeee olmuyor.... |
Türkçe Deil :D |
Alıntı:
|
valla süper oldu.. Ram'dan tasarruf ettık boyle (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
web tabanlı patch deneyiniz: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) - Tekil Mesaj - MsXLabs |
Alıntı:
|
ya lütfen biri yardım etsin 2 gündür debeleniyorum yok yok olmuyor o koca reklam panosu :*( her yolu denedim A-Patch140rc1b8_WLM denedim A-Patch140rc2b22_WLM denedim messpatch-g5-8513021018 denedim WLMUniversalPatcherPlusPlus101 denedim olmuyor ne yaptıysam gitmiyor reklam :*( başka bildiğiniz bi yöntem var mı _? :( |
| Saat: 00:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık