![]() |
Microsoft.VC90.CRT.version="0.0.21022.8" .publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processor Arcitecture="x86"type=win32" derlemesinin yüklemesi sırasında bir hata oluştu. daha fazla bilgi için lütfen yardım ve destek sitesine bakın yukarıdaki tüm işlemleri yaptım ancak en son messenger.msi dosyasını yüklerken bu hata çıkıyor ne yapmalıyım ?? |
Alıntı:
|
beyler eger pcnız servıs pack 3 ıse sadece bilgisayarım a girin yerel disk C ye girin program files dan Windows Live içinde Contacts klasoru var onun ıcınde abbss.dll gbi bir dosya var onu silin tüm sorun bitiyor ;) |
slm bende herşeyi yaptım ama wllogin de hata kodu 2753 veriyor =S ne yapmalıyım ?? herşeyi adımlardaki gibi yaptım ama wllogin hata kodu 2753 veriyor =S ne yapmalıyım ?? |
Yeni surumde 81000306 hata kodu sorunu alıyorum. Bu ilk mesajdaki işlemi XP'de nasıl yapacağız acaba? Ya da başka bir çozum var mı? Acil çözmem lazım bu problemi. Ek olarak, 4 tane adresten denedim hiç birinde giriş yapılmıyor. Ayrıca başka bilgisayardan da denedim orda çok rahat girdim. |
wllogin de hata kodu 2753 alıyorum ne yapmalıyım ltfn yardım edin |
Once Live messenger dan gelen guncelleme uyarısı ile yeni surumu yukledim,sonra acılmadıgı icin silip 8.1 yukledim yine acılmayınca forumlardaki uyarılar nedeniyle uyumlulugu 2000 yapmaktan tutunda her yolu denedim ve hersey karman corman oldu:) Suan bilgisayarımdakı messenger a ait herseyden kurtulup nasıl yeniden calısır bir programa sahip olabilirim? |
msnde nette bulamadıgım görüntülü konusma ve ses sorunu arkadasar msn yi güncellemek zorunda kaldım ama bu yeni sürümde ne görüntülü arama yapabiliyorum nede sesli arama yapabiliyorum hiç birine izin vermiyor hata bildiriyor. karsı tarafla sadece cam oluyor. normal olarak cam ve ses sorunum yok hepsi calısıyor eksiksiz denedim. ama biriyle konusurken malesef hiç biri calısmıyor.karsı tarafta bana sesli ve görüntülü arama yapamıyor .bu sorunun cözümünü nedenini bilen varmı yardım lütfen acilen. |
aynısı bizimde öle bazen çalışıo bazen çalışmıo..nettede yok dediğin gibi bilgisayardaki ayarları kontrol ediyorum hiç bi sorun yok...yeni sürüm den galiba...sinir edio insanı.. |
Ilk sayfada belirtilen adımlara uygun olarak once temizledim sonra yukledim. Hala hata vererek kapaniyor, hata detaylari asagidaki gibi. Ne yapmam gerekiyor ? AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8050.1202 ModName: cvasds1.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000205a8 Simdiden tesekkurler , Iyi bayramlar.. |
aynen sinir ediyor insana zorla bişey yaptırıyorlar nefret ediyorum bu yüzden insallah caresi olur bunun |
Aynı sorun bu sekilde bendede yer alıyor bnde herseyi denedim fakat oturum acıldıktan snra hata veriyo hata detayları asagıdaki gbi ; AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8098.930 ModName: cvasds0.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0002055e |
Alıntı:
Alıntı:
Remove CVASDS0.DLL ( Removal Process ) | SpywareRemovalBlog.com |
msxlabs da parola ıstıytor yardımcı olurmusunuz |
windows 7 64bit kullanıyorum aynı sorunu bende yaşıyorum. 1 saat önce format attım bilgisayarı güncelledim msn kurayım dedim sürekli güncel msn ile ilgili herşeyi buradan takip ediyorum girdim ana sayfadakini indirip kurdum haydaaa açılmıyor! İlk sayfada belirttiğiniz tüm işlemleri yaptım ama sonuç yine aynı... Ne yapmam gerek ? |
Alıntı:
|
emeğine saglık dostum |
ilk sayfada belirttiklerinizi yapıordum.wllogin de hata kodu 2753 alıyorum ne yapmalıyım. |
Alıntı:
|
80070057 hata koduna çözüm bulabilen yok mu ? 1 ay olacak hala uğraşıyorum . |
anlatılanları 2 kez yapmama rağmen hala anahtar bağlantı noktaları hatası alıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
aynı sorun bende de var üstelik SPK 3 gene olmadı napıcazzzz.. |
çok teşekkürler mavi karanlık. 2 gündür uğraşıyordum yapamıyordum. harikaaaaaa...... |
arkadaslar bn bır konuda bılqi almak istıyorum ben Windows Live Messenger 2009 Yukledim Calısıyo fakat nickim kutucuk kare seklinde görunuyo Yardımcı ola bılırmısınız ? |
yav abi bu msn acılıyor 3 saniye sonra otomatik kapatıyor..lütfen yardımcı ol.. |
bende oldu fakat şimdide açıldıktan sonra hata vermeye başladı ve yine kapandı resimler aşağıda Imageshack - adsztw Imageshack - adszmbz |
Alıntı:
2. Resimdeki hata ile ilgili bu konuyu inceleyiniz > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Tüm soylediklerinizi yaptım ama bir soruna karşılaştı kapatılması gerekiyor diye uyarı var ayrıntılar şu şekilde AppName: wlcomm.exe App Ver: 14.0.8098.930 Mod Name: cvasds1.dll Mod Ver:0.0.0.0 Offseet:00022578 Lütfen bir yardım eder misiniz? |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar, servis pact 3 indirdim fakat kurulmuyor diğer bilgisayarlarımdada servis pack 3 istiyor ne yapmalıyım. |
kırk yılda bir katkı yapmak istedik onuda kompetankedi sildi, kendisinden rica ediyorum benim üyeliğimi de silsin, bu sitenin amacı insanlara yararlı olmak değil mi? benim yardımcı olmama izin verilmiyor |
MSN E-Fix, un programma pensato per aiutare a risolvere gli errori più comuni che possono capitare utilizzando Windows Live Messenger, il numero di errori riparabili aumenterà man mano che farò uscire nuove versioni, attendo i vostri commenti. P.S. Se si preme su “Ripara” senza selezionare nessun’errore dalla lista, verranno corrette alcune impostazioni di sistema o di Internet Explorer che in genere causano problemi a MSN Messenger. Errori corretti attualmente in Live Messenger: 80072ee6 80048820 80048416 81000314 81000301 81000306 81000344 80048412 80004005 800401f3 81000378 81000370 800b0001 80040111 80048869 81000362 80040154 8004840a 80072ee7 Lingue supportate: Italiano – Inglese – Francese – Spagnolo – Tedesco – Turco programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, tıkladığınızda evet -hayır yazan bir pencere çıkarsa hayır yazısına basınız program o zaman çalışacaktır.Kurulum gerektirmez.MSN nin bir numaralı sorun gidericisi. Son bir uyarı programı çalıştırmadan pc nizin sağ alt köşesinden msn programını kapatınız, yani çıkış yapınız. Risolvi gli errori di MSN Messenger con MSN E-Fix - www.altroblog.com |
Güncellemeleri kontrol edin sorun çözülecektir. |
Beni daha önceden silenleri görüyordum fakat şimdi göremiyorum. Beni silip tekrardan ekleyenler yinede silmiş görünüyor.. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz... ? Bilgisi olan var mı ? |
Alıntı:
|
AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8098.930 ModName: cvasds1.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00022599 hatası alıyorum yardım edermisiniz? |
iyi aksamlar bnimde wlm 2009 kişi listem boş görünüyor yardım ederseniz sewinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Mrhblr MSN yeni sürüm yükledim açılıyor kapanıyor sonrada hata veriyor ıp adresi geçersiz msjı veriyor internetim var yeni sürümden kaynaklanıyor heralde sorunu nasıl çözebilirim acilen msj gönderirseniz sevinirim saygılar |
slm MSN yeni sürüm yükledim fakat açılıyor hemen kapanıyor ip adresi geçersiz msjı veriyor daha sonra hata raporu sorunu cevaplarsanız sevinirim acilen msj |
Uninstaller ile messengerı ve benzer tüm dosyaları kaldırdım sonra bu sayfada ki ek dosyalarla birlikte messengerı da yükledim. şifremi yazdım oturum acılıyor dedi 5 10 sn sonra programı kapat yazısı cıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürşer |
yardık ltf internetim var ama msnel açılmıyor yeni sürümden sonra ip adresi geçersiz diyor ltf cvp yazarmısınız acil yardımmmmmmmmmmm |
|
arkadaşlar benim e posta adresim açılıyor fakat resimleri açılmıyor ve site bir garip haller alıp yazılar alt alta sağ tarafa sıralanıyor ? ne yapmalıyım? |
yeni sürümde oturum açamıom hataları düzelltim arkilerın kı açılıo bnımkı açılmıo xp kullanıom hotmailden iletilerımı okuyabılıom pc de en eskı surumle açıodum oda bozuldu ay oldu açmadıgım msni yardım edin |
ben günlerderdir deniyorum malesef bi sonuç alamadım. herşeyi yapmama rağmen hep bi hata veriyor. 1 gece once oh tamam kurdum rahatladım demiştim ama sabahı internet bağlantısı sorunu verdi. yok saatmiş oymuş buymuş neyse onu hallettim şimdi de live communication sorunu veriyor. Niye bizi kendi halimize bırakmadılar da güncellicez diye mahvettilerse.. yardım edin msne giremiyorum bile :( |
Alıntı:
Konuyu incelerseniz yardımcı olacaktır > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Tüm anlatılanları yaptım fakat yine açılmıyor ve hiçbir hata kodu vermiyor bağlantı yok gösteriyor yani net messenger hizmeti ile baplantı yok diyor yenile yapıyorum yine yok bağlantı sorun gidericisine tıklıyorum sistem dosyalarında hata msjı var onar dediğimde ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN le ilgili girdiler var diyor ne yapmalıyım arkadaslar, formatsız bu durumu nasıl çözeceğim bu sorunu tek yaşayan benmiyim ?? |
| Saat: 02:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık