![]() |
msn hakkinda ? Slm ben msn ile ilgili bir sorum olacak daha önce beni kendi msn adresine ekleyip benim kabul etmedigim kisileri göre bilirmiyim bilen varsa lütfen yardim etsin cok önemli . |
Alıntı:
Alıntı:
|
evet oyle bendede cok oldu hatta cok kısyıde kırdım buyuzden:) |
Saygı Değer ADmin. Benım msn de yaklısık 1000 Kişi var. Gecen yaz bu msn de yaklasık 180 onlıne kişi oluyodu onume gelenı eklıyodum :D ancak msn de Son aylarda Bu hatayı almaya basladım Kişi benım lıstemde Kapalı gorunuyo Fakat bana yazıyo ilk basda cevrım dısı sandım ama kişiye bakıyorum Yukarda <Bu kişiyi ekleyın diyor> Boyle oluncada Cevrım ıcı kişi sayısı Cok dusuyor. Saygılar... |
bu olay hala devam ediyor ekledğim herkesin listesinde ben yokmuşum gibi gözükmüyor sırf msn değil plus da öyle gösteriyor birşey sorucam eskiden silenleri anlıyorduk şimdi biri silse bu da belli olmuyor mu |
Eski sönük veya aktif delete butonuna göre silenleri anlama devri kapandı sanıyorum. |
selamın aleyküm, arkadaşlar, msnime eklediğim kişilerin hepsinde aynı sorunla karşılaştım bugün. zaten yeni msn almıştım, herkesi ekledim, fakat onlar bana yazıyor ben onlara yazabiliyorum ama kişi listemde olmalarına rağmen, konuşma penceresinde kişi listemde ekli olmadığını gösteriyor ve dosya vb. bir şey gönderemiyorum.. yarım eder misiniz |
biri yardım etsin lütfen.. |
Buğra Bey sanırım msn'i silmelisiniz. Tekrar yüklemelisiniz. Veya tekrar yüklediğinizde baska bir versiyonu yüklemelisiniz. |
merhabalar bu msnde eklediğimiz kişilerin bizi kabul ettiklerini yada kimlerin sildiklerini hala göremiyormuyuz bu sorunla ilgili bi açıklama gelmedimi hala microsofttan askere gittim geldim hiç bişey değişmemiş :) admin konu ne alemde bi bilgilendirsen bizi anladıgım kadarıyla hala böyle bi sorun mevcut ama en azından bi fikre sahipsindir heralde ne zaman nasıl bi sonuç elde edebilir diye saygılar.. |
Bu bir sorun değil, bundan sonra böyle olacak gibi. Silenler hakkında bilgi edinmek mümkün olmayacak. Yeni WLM çıktıktan sonra belki bir değişiklik yaparlar tekrardan. Beklemek gerek. |
yen wl çıktı Yeni Windows Live bu adresten indirebiliyorsunuz ama xp için uyumlu değil vista vee w 7 için uyumlu ayrıca birçok özelıgı mevcut ve hd kalıtesınde goruntulu sohbet mevcut... |
HD kalitesinde görüntülü sohbet.. Oh hayret verici gerçekten. İnternet bağlantısıyla olabileceğini düşünmezdim. Sanırım xp'leri artık kaldırmalı. |
Merhaba Ben de daha farklı bi problem yaşıyorum. Msn'de ilk kez eklediğim kişiler listemde "engelli" olarak görünüyor. Üzerine sağ tıklayıp "engelle" deyip tekrar "kişinin engellemesini kaldır" dediğim zaman normale dönüyor. Her eklediğim kişi de aynısı oluyor ve daha önce hiç eklemediğim kişiler bunlar. "MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu" başlıklı topic'i inceledim ama yanıt bulamadım. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bu sadece bende olan birşey mi, yoksa herkeste mi var? Yardımlarınız için teşekkürler. |
slm bi sorum olacak. visine isminde bir göz damlası var her gün kullanmak zorunda kalıyorum günde birer damla sürekli kulandığım için bi sorun olur mu acaba. iyi bi cvp. alırsam sevinirim şimdiden tşk.ler |
Msn Listem gözükmüyor arkadaşlar msn 8i kurdum kurduktan sonra yeni sürüm uyarısı verdi bende windows 2000 uyumluluğuyla açtım her zaman bu sorun karşıma çıktığında yaptığım gibi ama msn açılınca listem gözükmüyor sağdaki ok işaretlerinde gereken ayarlarıda yapıyorum hepsini göster vs ama yinede msn kişi listem yok? |
Alıntı:
|
beyler full orjınal Windows 7 Yükleyın ben windows 7 starter kullanıyorum sorunum hallettım bende. artık full performans aldım pc den w7 atınca . onlıne sayım 150 oldu geceb gunlerde. tıpkı 2008 yılında oldugu gibi... konus eskı ama hala tam cozum bulan yok ama ben buldum bu yuzden yazıyorum. "der.dimi@hotmail.com" Benden de bılgı alabılırsınız onlıne olarak. herkese iyi forumlar |
İngilizce MSN Yükleyin Çalışıyor |
MSN'de sizi kimin sildiğini öğrenmek istiyorsanız, ağınıza bakın.Kişi orda yoksa ve profiline baktığınız da MSN'de arkadaş değilsiniz, arkadaş olarak ekleyin uyarısı alıyorsanız, kişi sizi silmiştir. |
Bu live yerine çalışan adam gibi bir porogram yokmu ona geçsek |
bu sorun ben de dahil çoğu kişide var, bi kişiyle konuşurken bile o kişide sil butonu aktif duruyor özellikle yeni eklenen kişilerde bu durum söz konusu |
faceden birini engelledim ve şimdi engeli kaldırmak istiyorum ama engellenenler listesinde onun adı gözükmüyo neden ve engeli kaldırıp takrar eklemek için ne yapabilirim? |
evet bu sorunu bende yaşıyorum |
Gizlilik kısmındaki ''başkaları beni kişi listesine eklediği zaman beni uyar'' aktif değil ben de. Üzerine tıklayamıyorum. Anlayamıyorum |
Evet bende de oluyor |
merhaba benim bir sorum vardı, msnde zamanında sildiğimiz ve engellediğimiz birinin engelini kaldırıp kişi listesine tekrar eklediğimizde ona ekleme yazısı yani kabul teklifi gidiyor mu? Şimdiden teşekkürler... |
kim eklediyse karşısındaki kişi silebiliyor ama sen eklemişsen sil çıkmıyor. |
Arkadaşlar bu sorun bendede vardı ancak msn'den dolayı oluyor . Bir kaç gün sonra ve ya 1 hafta sürebiliyor kolay gelsin ! |
paylaşım için çok teşekkürler |
Ben windows xp li bir net cafede bir arkadaş eklemiştim. Daha sonra kendi bilgisayarımda (windows 7) açtığımda o kişi çevrimdışı gözüküyor ve arkadaş ekle diyor. Ama xp li bir bilgisayarda öyle birşey olmuyor. Nasıl çözülür????? |
| Saat: 18:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık