![]() |
arkadaşlar çok basitmiş ilk önce o kutudaki silmek istediğiniz e postanın üzerine gelin ama tıklatmayıj daha sonra sayıların üzerinde bulunan num lock tuşuna sonrada deleteye basın sırayla silebilirsiniz |
Facebook giriş ana sayfasındaki mail adresi nasıl silinir? |
Facebook giriş ana sayfasındaki mail adresi nasıl silinir? Cevabı kolay: Araçlar - İnternet Seçenekleri - Genel - Gözatma Geçmişi /Sil (hepsini işaretleyerel SİL tuşuna bas) Araçlar - İnternet Seçenekleri - İçerik - Otomatik tamamla - Ayarlar - Otomatik Tamamla Geçmişini Sil Operasyon tamamdır. detaylı yardım için msn adresim: bilvebil@hotmail.com |
deleteyi söleyleyen misafir allah raazı olsun allah ne muradınız varsa versin beni büyük sorunlardan kurtardınız |
e_posta adresi nasıl değişiir facebook |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ben bi arkadaşa mesaj atıyorum facebookta adım yazmıyor. aynen böyle ''....@facebook.com böyle bi msn çıkıyor karşıma bunu nasıl kaldıracağım ? |
arkadaşlar acill e posta yazıyoruz ya mesela (bfjdbjbd@hotmail.com) orası sarı gözüküyor şifre yeride öyle ama ben bu e postanın orda durmasını istemiyorum nolur yardım edin |
Merhaba,ben dilek.facebook ana e posta adresi silme anlatıyorum iyi dinleyin; ilk önce genel hesap ayarlarına giriyoruz.Orada e posta bölümünü düzenle ye giriyoruz. Bakıyoruz ki ana e posta kaldırılmıyor.O zaman kullanmak istediğimiz yeni e posta adresini ekliyoruz.Sonra bunu ana e posta olarak işaretleyip değişiklikleri kaydet diyoruz.Daha sonra tekrar düzenle diyoruz.Silmek istediğimiz e posta adresi artık ana e posta olmadığına göre kaldır linki bu sefer onun üzerine geliyor ve kaldırılıyor. |
Ben facemi arkadaşımın numarasıyla açtım daha sonra arkadaşımda numarayı kendi facesinin telofon bölgesine yazınca benim e postam silindi faceme giremiyorum |
çok teşekkür ederim e-postayı silebildim şu cevap sayesinde e-postanın üzerine basılır cevabıyla sikdiim |
msnden e posta msjlarından hesap ayarlarından e posta adresi siliniyor |
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAMAMDIR FACEBOOK GİRİŞİNDEKİ KAYITLI EMAİL ADRESLERİNİ SİLEBİLDİM :) ARKADAŞLAR İŞLEM ÇOK BASİT GİRİŞ BUTONUNDAKİ BOŞ YERE TIKLIYIP ÇIKAN KAYITLI ADRESLERİ DELETE TUŞUNA BASIP SİLEBİLİRSİNİZ .... |
mert_vural1990@hotmail.com facebook adresim acılmıyor tlf no istiyor bende tlf kulanmıyorum |
otomatikleşmiş e-posta adresi ve şifreyi nasıl silebilirim ? |
deletele yazınca geri geliyor acilll yardım nolur |
araçlar nerde çok ACİLLLLLLLLLL |
ya ben facebook sifremi biliyorum harseyin yapiyorum ama gene olmuyo bi yardimci olurmusunuz |
an e posta adresimi değiştiremiyorum üstüne tıklanmıyor |
nasıl kaldırabilirim yardım edin |
Shift + delete yapın gider |
ya arkadaşlar faceye girmeden önce e posta yazıp girdimiz e posta nasıl siliyoruz on u diyorum hadi çabuk cevap yollayın |
arkadaşlar delete yapıyorum ama bilgisayarı kapatıp açtığımda silinmemiş olarak görüyorum |
facebook facebooka giriş bölümünde e-posta adresi kutusuna girilen ve kayıtlı olan e- postaları nasıl silebilirim |
arkadaslar nişanlımın e posta adresını facebookda hesap ayarlarından degıstır dedım kendı adresımı yazdım aktarma basarılı oldu dedı ama kendı adresımı kullanamıyorum artık nasıl duzeltebılırım =((( |
Hesap ayarları genel e posta ayarları bir başka e posta adresi ekle onu onaylayacaksın sonra yine aynı yere gelip o eklediğin e postayı ana e posta adresi olarak seçeceksin diğerini sileceksin. |
Peki teldn nasil silecem lútfen acil |
ilk giriş yapmak ilk giriş yapıyoruz orda e posta kalıyor o nasıl silinir ya |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
deleteye basıyorm fakat olmuyr farklı bir yazı tipinde e postalar yazılmş.. :( |
Alıntı:
|
E-posta silmek derken demek istediğiniz nedir ben tam anlayamadım. Biri daha açık sorarsa.. |
facebook arkadaslar lutfen yardım edın bu facebooktakı adres yazdıgımız yerden gırılen e postaları nasıl sılerım sakın delete demeyın oncen evet oyle sılebılıyodum ama şu an ordakı yazı mavı degıl grı olmus we delete işlemıyo lutfen acılll |
Alıntı:
|
Get free Gems! google chromeyi silip tekrar yükleyin bu silicektir |
e postamı girişten nasıl silerim Alıntı:
|
ya delete çalışmıyorsa |
Alıntı:
|
-postaları yazdığınız yere tıkladığınızda adresler altta sıralanınca "delete" tuşuna Alıntı:
|
lütfen yardım ediniz Alıntı:
|
cevap hocam ben üstüne gelip delete yapınca silinmiyor. eskiden üstüne gelinca mavi renkteydi delete ile siliyodum şimdi gri delete ile gitmiyor. google chrome kullanıyorum |
adlmgdkh Alıntı:
|
selam arkdaşlar facebooka giriş yaparken eposta yazdıgımız yerde delete tuşuna bastığımda epostayı silmiyor neden olabılr yardm edermısınz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
afa Alıntı:
|
facebook başlangıçtakı hotmail adreslerını sılmekk Alıntı:
|
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık