MsXLabs
Sayfa 2 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

ghost_man 14 Eylül 2007 02:03

kardeş ben yaptımdaa şimdi çoklu msn açamıyorum aynı hatayı ötekinde veriyoo çoklu msn açabilmem için neyapıcam?

spadina 14 Eylül 2007 02:05

tesekkür ederim ilgilendigin icin.

Dediklerini yaptim ztn plusu kapattim tamamen sonra degistirdim dosyayi gene ayni sekilde oldu.plus 3.63 yükledim bide acaba sorun ondami ? 2 saattir silip bastan yüklüyorum plus'u ama bir türlü beceremedim :S

NeutralizeR 14 Eylül 2007 02:05

Alıntı:

_GULGUZELi_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696148)
sakin yazdiklarimi ourmsunuz demeyin lütfen yaklasik 10 dk yazdiklarinizi okuyorumm ^o) ^o)
yazdiklarinizz cok uzun bilgisayadan okadr cok anlamyiorumm ... :hysteric:

Düşüncelerimi hissedin o halde... :noangel:

NeutralizeR 14 Eylül 2007 02:07

Alıntı:

ghost_man adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696151)
kardeş ben yaptımdaa şimdi çoklu msn açamıyorum aynı hatayı ötekinde veriyoo çoklu msn açabilmem için neyapıcam?

Çoklu oturum için StuffPlug-NG'yi kullanınız:
https://www.msxlabs.org/forum/

Alıntı:

spadina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696154)
tesekkür ederim ilgilendigin icin.

Dediklerini yaptim ztn plusu kapattim tamamen sonra degistirdim dosyayi gene ayni sekilde oldu.plus 3.63 yükledim bide acaba sorun ondami ? 2 saattir silip bastan yüklüyorum plus'u ama bir türlü beceremedim :S

Silip tekrar yüklemeyeceksiniz Messenger Plus!'ı. Eğer tekrar yüklerseniz yapmış olduğunuz dosya değişikliği geçersiz olur. Adım adım nasıl yapmanız gerektiğini birkaç mesaj yukarıda yazdım...

_GULGUZELi_ 14 Eylül 2007 02:12

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696156)
Düşüncelerimi hissedin o halde... :noangel:

Iste bak benim kimin nedüsündüügnü cok iyi bilirim simdi senin dpsüncen bana yardim etmek istiyorsun oyle degilmi ;)

blacklotus 14 Eylül 2007 02:14

31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
diyip duruo.

_GULGUZELi_ 14 Eylül 2007 02:16

Alıntı:

only_1907 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696163)
ben yaptımmmmmmm nihahooo
tesekkurler

bişey daha sorabılırmıyım
valla billa son
sonra tıp

aaaaaaaaaa sira bende...:inlove:

NeutralizeR 14 Eylül 2007 02:16

Sorun yaşayan herkesi Flash Chat -1- sistemi teknik destek odasındaa bekliyorum:
https://www.msxlabs.org/forum/msxchat.php

Başka yolu kalmadı...

only_1907 14 Eylül 2007 02:19

hadi koşun o dediği yere:naughty:
hurrraaaaaaaaa

blacklotus 14 Eylül 2007 02:23

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696170)
Sorun yaşayan herkesi Flash Chat -1- sistemi teknik destek odasındaa bekliyorum:

Başka yolu kalmadı...

burayada girmiyo.erişim iznin yok dio.anlaşılan bugün bende bi gariplik var.

NeutralizeR 14 Eylül 2007 02:24

Alıntı:

blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696176)
burayada girmiyo.erişim iznin yok dio.anlaşılan bugün bende bi gariplik var.

Kullanıcı hesabınız 24 saatten eski olmalı. Ama sizin için bu kısıtlandırmayı kaldırdım. Tekrar deneyin...

NeutralizeR 14 Eylül 2007 03:02

Alıntı:

_GULGUZELi_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696188)
:*(:*(:*(

asi_mawi 14 Eylül 2007 03:05

öncelikle teşekkür ediyorum live kullanmaktan nefret eden biri olarak

ikinci olarak msidcrl.dll hatası alan arkadaşlar ilk sayfada verilen messengeri kurarak denerlerse sorunları ortadan kalkar çoklu msn ye kadar problem yok kavuştum messengerima

NeutralizeR 14 Eylül 2007 04:55

Hala Messenger Plus! uyumsuzluk sorunu yaşayan varsa, lütfen ilk mesajdan MsgPlusH.zip dosyasını tekrar indirsin... Yenilendi...

CaLvin 14 Eylül 2007 05:00

Ya kusura bakma baya ugraştirdik seni ama bu ekteki .dll'i dediğin yere atiyorum değiştiriyor 2 dosyayi birbiri ile sonra MSN e dönüyorum bu sefer Yardim in yanındaki Plus felan hiç biri cıkmıyor :(

NeutralizeR 14 Eylül 2007 05:07

Alıntı:

CaLvin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696309)
Ya kusura bakma baya ugraştirdik seni ama bu ekteki .dll'i dediğin yere atiyorum değiştiriyor 2 dosyayi birbiri ile sonra MSN e dönüyorum bu sefer Yardim in yanındaki Plus felan hiç biri cıkmıyor :(

Bir üstteki mesajımda dosyayı yeniden indirmeniz gerektiğini belirtmişim. Lütfen şimdi tekrar indirin ve bir kez daha deneyin :)

emrEvo8 14 Eylül 2007 06:19

Valla çok sağolun bende sevmiyordum live ı.

yapamayan arkadaş için
ilk sayfada verilen msn 7.5 türkçe yi indirip sendekini silip onu yükle sonra düzenlenmiş exe dosyasını c/program files / msn messenger klasörüne atıp msidcrl.dll yi de sadece system32 ye at ve çalıştır ben aynen böyle yaptım şu an 7.5 kullanıyorum :)

CaLvin 14 Eylül 2007 06:21

tamam sorun bende imiş hem W2000 de çaliştirmaya ayarlamiştim hemde dll i atinca bir sorun olusuyormus herhalde W2000 i inaktif kıldım eski haline getirdim düzeldi :p

Peçito 14 Eylül 2007 06:46

Denemedim şey kalmadı abi !!!

17 sayfayıda tek tek okudum. 31 .dll sorunu var. Çözemedim :(:(

erhanbay 14 Eylül 2007 09:26

msn sürümleri arasında geçiş yaptığımızda eski ikonlar smile göz kırpmaları v.s. değişiyor bunları nasıl değiştirmeden sürüm güncellemesi yapabiliriz

phyxsius 14 Eylül 2007 10:01

31 sıra sayısı msşdcrl.dll baglantı kitaplıgında bulunamadı dio:(

phyxsius 14 Eylül 2007 10:09

31 sıra sayısı msşdcrl.dll baglantı kitaplıgında bulunamadı sorununu yaşayan arkadaşlar ilk sayfada verilen messenger sürümünü indirip yüklediniz zaman bu patch işe yarıo.hazırlayan arkadaşlar teşekkürler

karizmaco 14 Eylül 2007 10:13

kaç gündür 7.5 sorunu yaşıyordum. 8.1 i kurup sinir olup sonrada 7.5 i tekrar kuruyor ve 1 gün idare ediyordum. sizden allah razı olsun. ne kadar teşekkür etsem azdır. msn7.5+plus3+stuffplug kullanıcısıyım. :) sanki bi başarı ama olsun. tekrar tekrar teşekkürler.

Misafir 14 Eylül 2007 11:10

Niye Live Messenger'a bu kadar karşısınız ki? :bilmem:
7.5 çıktığında da 6.2 sürümü için böyle deniyordu. Halbuki Live Messenger kullanım kolaylıkları, arayüz tasarımı ve sunduğu bazı seçenekler açısından oldukça rahat ve şık. Eklentileri de geliştirildiğinde mükemmel bir hale geleceğinden eminim.
Bu kadar önyargılı olmayın lütfen :wiggle:

[WoL]bL 14 Eylül 2007 11:33

Bende Begenmiyorum Live Messengeri Aslında 7.5 daha Guzel Geliyor Daha Iyi benim icin

Y U S U F 14 Eylül 2007 12:03

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696575)
7.5 çıktığında da 6.2 sürümü için böyle deniyordu. Halbuki Live Messenger kullanım kolaylıkları, arayüz tasarımı ve sunduğu bazı seçenekler açısından oldukça rahat ve şık. Eklentileri de geliştirildiğinde mükemmel bir hale geleceğinden eminim.

seninde dediğin gibi eklentiler gelişirse güzel olcak.sadece stuff u eski haline getirseler bende düşünmeden geçerim.

ufuqs 14 Eylül 2007 12:11

dayı bunu vermişsinde çalışmıyo bu yaaaa uyuz oldum sabahtan beriisizin uyumsuzmu acaba yardım cı olun

Misafir 14 Eylül 2007 12:43

Alıntı:

ufuqs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696684)
dayı bunu vermişsinde çalışmıyo bu yaaaa uyuz oldum sabahtan beriisizin uyumsuzmu acaba yardım cı olun

Yaşadığınız sorun tam olarak nedir?
Konu mesajındaki tüm adımları takip etmenize rağmen mi sorun yaşamaktasınız?
Ayrıntıları verebilir misiniz?

lovely_yagmur 14 Eylül 2007 12:51

ya bn anlamadım 7.5 i kullanırken hata werio yeni sürümü yüklemek zorundasın fln filan bnde 8.0 yükledim ama memnun deilim 7.5 i kullanmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

herdem82 14 Eylül 2007 12:55

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696575)

Alıntı:

Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696674)
seninde dediğin gibi eklentiler gelişirse güzel olcak.sadece stuff u eski haline getirseler bende düşünmeden geçerim.

Yusuf'unda dediği gibi, eklentilerin herkesin isteklerini kaşılaması gerekiyor, bence senin dediğin Live daki bazı iyi olan seçenekler benim gibi birçok kişinin isteklerimi karşılamıyor, düzelene kadar 7,5tan vazgeçmem...

depresif 14 Eylül 2007 13:12

Bende denedim ama olmuor :( live msn için stuff plug var yüklüorm ama 7.5 deki gibi deil yada ben ayarlayamıorm,7.5 te olduğu gibi konuşma penceresi açıldığında uyarı vermior...Yardımcı olursanız sevinirim,tşkler...

danqerboy 14 Eylül 2007 13:31

msnmsgr.exe bu dosyayı neren bulcam kanka :$ bi yardım edebilirmisin forumda yeniyimide :)

bymarduk 14 Eylül 2007 13:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 695057)
Windows Live Messenger 8.1 sürümüne yükseltmenizi öneririm. Zaten çok fark yok.

Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz.

ya ben heryerde bunu arıyorum lütfen 8.0 için yapabilirseniz minnettar kalıcam gerçekten

depresif 14 Eylül 2007 14:03

Alıntı:

danqerboy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696813)
msnmsgr.exe bu dosyayı neren bulcam kanka :$ bi yardım edebilirmisin forumda yeniyimide :)

Sayfa 1 de zipli olarak verilmiş oraya bak

serkanbabax 14 Eylül 2007 15:14

Arkadaşlar denilenleri yaptım fakat msn simgesine çıkış yapıp girdiğimde tekrar msn ikonuna tıklattıgımda onarılıyor diyo sonra girmeye çalısıyorum yine aynı hatayı veriyo sorun nedir sizce

NeutralizeR 14 Eylül 2007 15:22

Alıntı:

erhanbay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696431)
msn sürümleri arasında geçiş yaptığımızda eski ikonlar smile göz kırpmaları v.s. değişiyor bunları nasıl değiştirmeden sürüm güncellemesi yapabiliriz

Yedekleme/Geri Yükleme işlemi için bu programı kullanınız:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html

Alıntı:

Peçito adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696374)
Denemedim şey kalmadı abi !!!

17 sayfayıda tek tek okudum. 31 .dll sorunu var. Çözemedim :(:(

Bana neden Windows Live Messenger 8.1 yerine Windows Live Messenger 8.0 kullanmak istediğinizi açıklarsanız daha bir ikna olurum ve bu motivasyonla 8.0 için de bir exe ekleyebilirim ilk mesaja :) Yani 8.1'e güncellemek en pratik yolu, üstelik ciddi hiçbir farkı yok bu iki sürümün.

Alıntı:

ufuqs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696684)

Alıntı:

lovely_yagmur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696751)
ya bn anlamadım 7.5 i kullanırken hata werio yeni sürümü yüklemek zorundasın fln filan bnde 8.0 yükledim ama memnun deilim 7.5 i kullanmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

Alıntı:

danqerboy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696813)

Alıntı:

bymarduk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696848)
ya ben heryerde bunu arıyorum lütfen 8.0 için yapabilirseniz minnettar kalıcam gerçekten

Alıntı:

serkanbabax adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696962)
Arkadaşlar denilenleri yaptım fakat msn simgesine çıkış yapıp girdiğimde tekrar msn ikonuna tıklattıgımda onarılıyor diyo sonra girmeye çalısıyorum yine aynı hatayı veriyo sorun nedir sizce

Windows 2000 uyumluluğunu kapatın.

Alıntı:

Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.
YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPMAYACAKSINIZ, EĞER UYUMLULUĞU AÇTIYSANIZ BUNU KAPATACAKSINIZ. BÜYÜK YAZIYORUM, DİKKAT ÇEKİCİ OLSUN DİYE :)

-MSN Messenger 7.5 Çözümü: Bu konunun ilk sayfasında bulunan ekteki msnmsgr.zip dosyasını indirip içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine kopyalamalısınız. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.

-Messenger Plus! v3 Çözümü: msnmsgr.exe dosyasını değiştirdikten sonra Messenger Plus! v3 ve dolayısıyla StuffPlug-NG, uyumsuzluk sorunu yüzünden çalışmayacaklardır. Fakat bu çalıştıramayacağınız anlamına gelmiyor :) İlk sayfanın ilk mesajında bulunan ekteki MsgPlusH.zip dosyasını indirin ve içinden çıkan MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! 3 klasörünün içine kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın. Eğer yazma işlemi başarısız olursa CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın ve İşlemler listesinden MsgPlus.exe'yi bulup sonlandırın, kopyalama işlemini tekrar deneyin.

Adım adım yapmanız gerekenler:

-Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın.
-İşlemler sekmesine gelin.
-Listeden msnmsgr.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın.
-Listeden MsgPlus.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın.
-İndirmiş olduğunuz MsgPlusH.zip dosyasının içindeki MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! v3 klasörünün içine kopyalayın.
-Mevcut dosyanın üzerine yazmak isteyip istemediğinizi soracak, onaylayın.
-MsgPlus.exe dosyasına çift tıklayın.
-Başlat > Programlar > MSN Messenger 7.5 kısayoluna tıklayın.
-Sonuç olumsuz olursa ilk maddeye dönün ve yavaş yavaş aşağı doğru gelin.

serkanbabax 14 Eylül 2007 16:03

windows 2000 uyumluluğunu kapattım hoca ama yinede girmiyor daha dogrusu şöle giriyor gibi oluyo biraz bekliyo sonra bi hata veriyo tekrar deniyoruz yine aynı hata heralde çaresi yok gibi bişi çözemedim sanahtan beri ugrasıyom olmadı bi türlü :(

NeutralizeR 14 Eylül 2007 16:39

Alıntı:

serkanbabax adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697058)
windows 2000 uyumluluğunu kapattım hoca ama yinede girmiyor daha dogrusu şöle giriyor gibi oluyo biraz bekliyo sonra bi hata veriyo tekrar deniyoruz yine aynı hata heralde çaresi yok gibi bişi çözemedim sanahtan beri ugrasıyom olmadı bi türlü :(

MSN Messenger'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Sonra bir önceki mesajımda anlattığım şekilde gerekli değişiklikleri yapın.

HcPsi 14 Eylül 2007 17:44

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 695057)
Windows Live Messenger 8.1 sürümüne yükseltmenizi öneririm. Zaten çok fark yok.

Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz.

Live kullanmak istiyorum ama 8.1 kullanmak istemiyorum.
8.0 var şuan ve güncelleme istiyor. Aynı şeyi 8.0 içinde yapabilirmisiniz.

Buda 8.0'ın msnmsgr.exe dosyası şimdiden teşekkürler.
http://rapidshare.com/files/55700568/msnmsgr.exe.html

hami52 14 Eylül 2007 17:47

abi 1 baksanız ßende ßöyle diyor '' 31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. '' Ne yapmalıyım ?

dead24 14 Eylül 2007 17:47

arkadaşım ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız. demişsin anlamadım neyin zip dosyası??

StubB arkadaşım sana katlıyorum bnde nefret ediyorum

Ghostlover 14 Eylül 2007 17:54

NeutralizeR 14 Eylül 2007 17:55

Alıntı:

HcPsi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697272)
Live kullanmak istiyorum ama 8.1 kullanmak istemiyorum.
8.0 var şuan ve güncelleme istiyor. Aynı şeyi 8.0 içinde yapabilirmisiniz.

Buda 8.0'ın msnmsgr.exe dosyası şimdiden teşekkürler.
http://rapidshare.com/files/55700568/msnmsgr.exe.html

Birazdan hazır olur.

Alıntı:

hami52 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697281)
abi 1 baksanız ßende ßöyle diyor '' 31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. '' Ne yapmalıyım ?

Lütfen konunun ilk sayfasındaki iki mesajıma bakınız.

Alıntı:

dead24 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697283)
arkadaşım ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız. demişsin anlamadım neyin zip dosyası??

StubB arkadaşım sana katlıyorum bnde nefret ediyorum

Tıklayın:
https://www.msxlabs.org/forum/694981-mesaj1.html

Mesajın sonunda...

HcPsi 14 Eylül 2007 17:58

8.0 için beklemedeyiz.

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:01

1 ek
Windows Live Messenger 8.0 için zorunlu güncelleştirmeyi engelleyen .exe dosyası ektedir.

Kurulum > Windows Live Messenger'ı kapatın > C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne indirdiğiniz zip dosyası içindeki msnmsgr.exe dosyasını yazın.

dead24 14 Eylül 2007 18:02

2 dosyayı birdenmi yüklicem yoksa sadece birisinimi? (senide uğraştırıom kusura bakma bilmiomda )

Mesajın altında Zip olarak linkler verilmiş

[/quote]

ikisinidemi yükleyeceğim arkadaşım

HcPsi 14 Eylül 2007 18:04

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697319)
Windows Live Messenger 8.0 için zorunlu güncelleştirmeyi engelleyen .exe dosyası ektedir.

Kurulum > Windows Live Messenger'ı kapatın > C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne indirdiğiniz zip dosyası içindeki msnmsgr.exe dosyasını yazın.

Teşekkürler. Ama ekteki dosyayı yükleyemiyorum. Beyaz bir sayfa çıkıyor kalıyor.

Ghostlover 14 Eylül 2007 18:04

Alıntı:

dead24 adlı kullanıcıdan alıntı
2 dosyayı birdenmi yüklicem yoksa sadece birisinimi?

Yüklemeniz yeterli

https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif msnmsgr.zip (3.53 MB,)

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:09

Alıntı:

HcPsi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697338)
Teşekkürler. Ama ekteki dosyayı yükleyemiyorum. Beyaz bir sayfa çıkıyor kalıyor.

Kullandığınız tarayıcı güvenlik uyarısı veriyor olabilir. İndirme işlemini onaylayın.

HcPsi 14 Eylül 2007 18:11

Firefox açtı sağol

Saat: 21:19
Sayfa 2 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık