MsXLabs
Sayfa 2 / 8

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

ahmed 21 Temmuz 2007 22:22

Alıntı:

beno adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 587721)
ben o resım yonetıcısı kullan ıptal etme secenegını bulamıorummmmm:( nerde?
hem orda resımlerı surukleyıp bırakın dıo nerden suruklıcez anlamadım.ben bı resım tutup surukluorum oluo.

discovery/settings/windows live messenger; en alt secenek...

ozkanusta 21 Temmuz 2007 22:50

selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler

ahmetgns 21 Temmuz 2007 23:20

Alıntı:

ozkanusta adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 587983)
selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler

Biiiiiiiiiir bu soru bu konuda sorulmaz.
İkiiiiiiiiii şunu mu sormak istedin: Ben çevrimiçi iken başkaları çevrimiçi olmuş olsalar ama ben onları o an farketmesem, daha sonra bunlar ne zaman girmiş internete diye bakabileceğim birşey var mı? Eğer sorun buysa evet var. Windows Live Messenger kullanıyorsan Messenger Plus! Live MSN Messenger 4.7 ila 7.5 kullanıyorsan Messenger Plus! 3 indireceksin, yükleyeceksin, ve bu programların Olay Görüntüleyicisini kullanacaksın.

beno 22 Temmuz 2007 01:29

Alıntı:

death_machine adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 179533)
arkadaşlar,bi süre msn bloke 0.50 diye bi programcık vardı.çalışıyodu ama sonra virüs çıktı.evet trojen.mecbur sildim.nette aradım başka varmı diye var ama virüs içeriyo.yani doğal olarak yok artık böle bi program.ama discoveryi herkez bilir.ordan anlaşılıyo kimin sildiği engellediği.bende de var ve çok güzel.

ya bısı sorucam discovery ile engelleyen nasıl anlasılıo?sılenı kendı haber verıo da engelleyenı nasıl anlıoz?*-)

minervadionisos 22 Temmuz 2007 02:18

ben başka bişey sormak istiorum. yeni bi konu başlığı açtım sormak için ama bi de buraya yazim dedim. bi süre önce, bi arkadaşımla görüştüğümü zannederken onun msn şifresini alan kişiyle görüştüğümü farkettim. bunun ardından benim de şifremi alabilir diye engelleyip sildim. bu süre içinde de ondan herhangi bir dosya vs. almadım. 2 gün sonra, msnmi açtığımda engelleyip sildiğim başka bi arkadaşımın isminin yanında diğer arkadaşlarımın anlık iletilerinin çıktığını farkettim. iletiler sürekli değişiodu. bu nasıl oluyo? yani bunu yapmak için birinin benim msn kişi listemden haberdar olması gerekio dimi? ve acaba bu arkadaşımın şifresini kıran kişi olabilir mi? ya da engelleyip sildiğim diğer arkadaşım bunu yapabilir mi? çünkü ondan daha önce dosya almıştım. kafam çok karıştı. cevap bekliorum, çok önemli yaa...
bu arada iki ayrı arkadaştan bahsediorum:,
1- şifresi kırılan arkadaşım
2- engelleyip sildiğim arkadaşım...

bu arada discovery ile engelleyen anlaşılmıyo. dmsnde de çıkmıyo. ayrıca, ne blockstatus.com, ne kimengellemis.com ne de msngeeks.com gibi siteler işe yarıyo. bi kişi dikkatsiz ya da aptal değilse (ya da önemsemiorsa) , gizlilikteki, durumumu sadece izinli listemdekiler görebilir seçeneğini işaretliodur büyük ihtimalle...

ahmed 22 Temmuz 2007 08:56

Alıntı:

beno adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 588185)
ya bısı sorucam discovery ile engelleyen nasıl anlasılıo?sılenı kendı haber verıo da engelleyenı nasıl anlıoz?*-)

engelleyenleri hiç programla görmeniz mümkün değildir.

selhe47 2 Ağustos 2007 11:33

arkadaşlar kim beni engeliyorsa ben biliyorum

BuRaK74 2 Ağustos 2007 14:13

benmde dikkatimi çekti kesin ve net olarak söyleyen bi program yok tabikide ama olsaydı iyi olurdu :)

hellboy726 16 Ağustos 2007 11:59

Alıntı:

selhe47 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 605669)
arkadaşlar kim beni engeliyorsa ben biliyorum

Kahinmisiniz ? :bilmem:

Alıntı:

BuRaK74 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 605877)
benmde dikkatimi çekti kesin ve net olarak söyleyen bi program yok tabikide ama olsaydı iyi olurdu :)

O zaman nerede kaldı Messenger Gizlilik Bildirimi ? |-)

_blackman_ 18 Ağustos 2007 18:14

bence öle bişey war ama cok güclük ceker önu yapmak bence biemiorum

delimavi47 19 Ağustos 2007 23:21

arkadaşlar silenleri
araçlar>seçenekler>gizlilik
yolunda nasıl bulacagımız yazıldı zaten...
engelleyeni bulmak tamamen tahmine bağlı kesin sonuç veren bi yöntem yok ben anlamak için çevrim dışı ileti yolluyorum iletilemedi yazısı çıkarsa buyuk ihtimalle engellemiş yorumunu yapıyorum.........
ve genelde tahmin doğru oluyor :D

calm 20 Ağustos 2007 00:08

msn de kimlerin engellediğini yada sildiğini nasıl öğrenebilirim bir fikriniz varmı?GİZLİLİKDEN BELLİ OLMUYOR BAŞKA YOLU YADA PLUS GİBİ PROGRAMLARDAN YAPILABİLİYORMU!:)TŞKRLER

Kilyoslu1i 26 Ağustos 2007 09:26

Alıntı:

calm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 636465)
msn de kimlerin engellediğini yada sildiğini nasıl öğrenebilirim bir fikriniz varmı?GİZLİLİKDEN BELLİ OLMUYOR BAŞKA YOLU YADA PLUS GİBİ PROGRAMLARDAN YAPILABİLİYORMU!:)TŞKRLER

HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR! :@

Mikropçuk_11 26 Ağustos 2007 09:29

ya bende kuramadım yardım edin ya

hellboy726 26 Ağustos 2007 11:48

Alıntı:

_blackman_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 633522)
bence öle bişey war ama cok güclük ceker önu yapmak bence biemiorum

En azından şu anlık yok blackman :)

Alıntı:

calm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 636465)

Konunun başlığını eğer okursanız sorunuza kesin cevap alacaksınız. Bu başlık sizin gibi soru soran ve merak edenler için.

Alıntı:

Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 651625)
ya bende kuramadım yardım edin ya

Kuracağınız birşey bulunmadığından olabilirmi ?

malibu1619 17 Eylül 2007 03:36

merhaba güzel bi forum ellerinize emeğinize sağlık msn listemde benim 650 kısı vardı 350 sını sıldımbır zamanlar ama bunları sılıp engelledım fakat kısa sure once virus gırınce tekrar bu sıldıgım 350 kısı tekrar cıkıyor ekleme durumu seklınde tekrar sılıp engelleme yada grubu kapatmakla uzun uzun ugrasıyorum ve baglantım yavas oldugunda bılgısayarım sık sık donuyor msne adresımı acamıyorum ne yapmak lazım 3 4 kez msn sıfremı degıstım olmadı bır ara kurtulmustum ama tekrar cıktılar karsıma bilgisayarımda sık sık donuyor bu yuzden yardım edersenız cok mennun olurum

leventozkan 17 Eylül 2007 16:51

izinleri herkes yaptigindan dolayi silsede silmesede o isaret gorunur

ahmetgns 17 Eylül 2007 21:36

Alıntı:

malibu1619 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 703388)
merhaba güzel bi forum ellerinize emeğinize sağlık msn listemde benim 650 kısı vardı 350 sını sıldımbır zamanlar ama bunları sılıp engelledım fakat kısa sure once virus gırınce tekrar bu sıldıgım 350 kısı tekrar cıkıyor ekleme durumu seklınde tekrar sılıp engelleme yada grubu kapatmakla uzun uzun ugrasıyorum ve baglantım yavas oldugunda bılgısayarım sık sık donuyor msne adresımı acamıyorum ne yapmak lazım 3 4 kez msn sıfremı degıstım olmadı bır ara kurtulmustum ama tekrar cıktılar karsıma bilgisayarımda sık sık donuyor bu yuzden yardım edersenız cok mennun olurum

Engellenenler listenizin kapasitesi dolmuş olabilir, onun için belki engelleyemiyorsunuz. Engellenenler listenize gidip, silebildiğiniz bütün kişileri silin. Daha sonra bu 350 kişiyi tekrar engellemeyi deneyin.

En iyisi siz bu kişilere sizi silmeleri için birer e-posta gönderin, ve hepsi sizi silene kadar bir müddet -risk alıp- "Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar" seçeneğini devre dışı bırakın. Böylece en azından her oturum açtığınızda 350 tane uyarı penceresi çıkmasını önlersiniz.

malibu1619 18 Eylül 2007 03:05

engellenenler listesine nasıl giricem peki msn plus da yüklü bende ilginize çok minettarım fakat Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar secenegını devre dısı bırakırsam msn adresımı eklıyen ama yenı tanısacak oldugum kısılerın msn kişi ekleme uyarıları tekrar gelirmi peki eskilerden kurtulurken arkadaslık sıtesınde msnemı gorup eklıyenlerın uyarısından olmak kotu :(peki bu kişilere toplu email nasıl gönderirim hepsini yanyanamı yazıcam mailleri tek tek bi mail atıcam

berfin__ 18 Eylül 2007 08:49

dorusu ne peki ?

ahmetgns 18 Eylül 2007 11:04

Alıntı:

malibu1619 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 705347)
engellenenler listesine nasıl giricem peki msn plus da yüklü bende ilginize çok minettarım fakat Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar secenegını devre dısı bırakırsam msn adresımı eklıyen ama yenı tanısacak oldugum kısılerın msn kişi ekleme uyarıları tekrar gelirmi peki eskilerden kurtulurken arkadaslık sıtesınde msnemı gorup eklıyenlerın uyarısından olmak kotu :(peki bu kişilere toplu email nasıl gönderirim hepsini yanyanamı yazıcam mailleri tek tek bi mail atıcam

Messenger Seçenekleri > Gizlilik sekmesi > Engellenenler listesi. Burada kişilerin üzerine sağ tıkladığınızda Sil seçeneği çalışıyorsa silebilirsiniz.

Seçeneği devre dışı bırakırsanız yeni tanışacağınız kişileri de göremeyeceksiniz.

Evet aralarına virgül koyarak adresleri yanyana yazacaksınız. Hotmail kullanıcısıysanız, e-postayı gönderirken Kime kutucuğuna adresleri tek tek yazmaktansa Adres defterinden tek tıklamayla ekleyebilirsiniz.

Aslında benim kafama takılan, önceden engellemiş olduğunuz halde sonradan sonraya bu 350 kişi nasıl geri ortaya çıktı?

kirbasm 18 Eylül 2007 13:01

Alıntı:

xhakanx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 112503)
discowery programında dolaylı yollardan anlayabilirsiniz ben anlıyorum kesin ve net olarak söyleyen bi programda mevcut değildir bildiğim kadarıyla

evet arkadaşlar discovery programı sizin ç.içi olduğunuz anda sizi birisi silerse sizi uyarıyo buna ben şahit oldum ama engelleme konusunda bir şey söyliyemicem çünkü engellemeyle ilgili bi faydasını göremedim

eren_erdal 19 Eylül 2007 17:01

msn listesini komple silme

arkada$lar ben msn listesini komple silmek istıyorum bi seferde hem msn mesenger da kı listemı hemde hotmail kişiler listesndekileri silmenin bi yolu var mı

gönülçelen 22 Eylül 2007 15:33

selam arkadaşlar ; sizi engelleyeni görmenin çok kısa ve pratik bir yolu var,tesadüfen buldum bu yolu. Sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin üzerinde sağ tuş yapıp profil bilgilerine ulaşıyorsunuz, eğer görüntü resmi bir tane ve resmini göremiyorsunuz, eğer görüntü resmi iki tane çıkıyor ve görebiliyorsanız engel yoktur . Denemenizi tavsiye ederim, umarım yardımcı olmuşumdur.

eCeL 22 Eylül 2007 18:50

Alıntı:

gönülçelen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 717289)
eğer görüntü resmi bir tane ve resmini göremiyorsunuz, eğer görüntü resmi iki tane çıkıyor ve görebiliyorsanız engel yoktur .

Pardon, fakat su cumlenizden bir sey anlayamadim ben.

Engellerse nasil bir resim olusuyor?
Engelemezse nasil bir resim olusuyor?

Su sorulara cevap verirseniz daha detayli bi sekilde bilgilenicez.

Tesekkür ediyorum...

ahmetgns 22 Eylül 2007 18:56

Alıntı:

eren_erdal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 709519)
arkada$lar ben msn listesini komple silmek istıyorum bi seferde hem msn mesenger da kı listemı hemde hotmail kişiler listesndekileri silmenin bi yolu var mı

Hotmail kullanıcıysanız, yani hesabınızla ilişkilendirilmiş bir e-posta adresi de varsa, Windows Live Hotmail'i bir web tarayıcısında açın, orada Kişiler bölümüne gidin, orada da herkesi toptan yukarıdaki kutucuğu işaretleyerek işaretleyin ve Sil düğmesine basın. Eğer Microsoft olmayan bir e-posta adresi kullanıyorsanız, Messenger Plus!'ı yükleyin, Messenger'da oturum açın ve MsgPlus! programının Kişi Listesi Temizleyici özelliği ile en azından Anlık İleti kişilerinizi toptan seçerek silin (Hepsini seçmek için baştakini seçtikten sonra Shift tuşunu basılı tutarak en sondaki kişiye tıklayın.)

ahmetgns 22 Eylül 2007 23:26

Son not: Windows Live hizmetleri, arayüzünü ve çalışma prensiplerini değiştirdiği için aşağıda anlatılan yöntem artık çalışmayacak. Kısacası bu yöntem iptal olmuş durumda. 06/12/2008'de yazıldı.

Windows Live Spaces, arayüzünü değiştirdiği için yöntem tam aşağıda anlatıldığı gibi çalışmıyor. Bu sefer kişilerinizin Profil sayfasına girdiğinizde, soldaki sekmelerin arasında "Messenger görünümü" sekmesi yok ise engellenmişsiniz demektir. O sekme var ise engellenip engellenmediğiniz hakkında bir şey söylenemez.
Alıntı:

gönülçelen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 717289)
selam arkadaşlar ; sizi engelleyeni görmenin çok kısa ve pratik bir yolu var,tesadüfen buldum bu yolu. Sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin üzerinde sağ tuş yapıp profil bilgilerine ulaşıyorsunuz, eğer görüntü resmi bir tane ve resmini göremiyorsunuz, eğer görüntü resmi iki tane çıkıyor ve görebiliyorsanız engel yoktur . Denemenizi tavsiye ederim, umarım yardımcı olmuşumdur.

Tebrikler gönülçelen. Gerçekten dediğin yöntem çalışıyor. Ancak tam senin dediğin gibi değil. Şöyle ki:

http://img519.imageshack.us/img519/6236/ikiresimur3.png

Eğer kişinizin profilinde görünüm yukarıdaki gibiyse yani iki tane resim kutusu görünüyorsa, bu kişi sizi engelledi mi, engellemedi mi, belli değildir. Hiçbir şey söylenemez. Düzenleme: Bu durumda bir yöntemle İzinli olup olmadığınız anlamak bazen mümkün olabiliyor. Şöyle ki: Eğer arkadaşlar listenizde hiçbir arkadaşınız yoksa, ve kişinizin profil sayfasındaki oturumunuzu kapatmanız durumunda, kişinizin Messenger görünümü bilgisi ortadan kayboluyorsa, o zaman kişiniz size İzin veriyor demektir.

http://img519.imageshack.us/img519/6564/tekresimgc9.png

Eğer kişinizin profilinde durum bu şekildeyse yani sadece tek resim kutusu görünüyorsa, sizi engellemiş demektir. Büyük konuşmak istemiyorum ama sanki "Kesin" diyesim geliyor.

Bu hatayı Windows Live takımlarına ben rapor ediyorum. Aklıma gelen en basit çözüm, Profil sayfalarındaki Messenger görünümü İzinler'ine "Hiç kimse" seçeneğinin de eklenmesi. Böylelikle, kişilerin Messenger bilgilerini göremeyenler, engellendikleri konusunda emin olamayacaklar. Lütfen siz de hatayı bildirin.
https://feedback.live.com/eform.aspx?productkey=wlmessenger

Ayrıca bu yöntemi kullanacak başkalarına gizliliğinizi çiğnetmemek için şu adımları uygulamalısınız:

Messenger'da oturum açın > Seçenekler'e girin > Kişisel sekmesinde "Profil Düzenle"ye tıklayın. Açılan profilinizde Messenger görünümü izinlerini "Herkes" olarak belirleyin. Profilinizi ziyaret eden herkes Messenger görünüm bilgilerinizi görecek ancak en azından engelledikleriniz durumu çakmayacaklar.

gönülçelen 23 Eylül 2007 00:13

kusura bakmayın eksik cümle yazmışım
şöyleki profilde tek resim kutusu görünüyorsa engellenmişsinizdir büyük bir olasılıkla, iki resim kutusu görünüyorsa engel yok demektir.Bu benim deneyimlerim sonunda bulduğum bir olasılık...

birisi sizi engellemiş ise kesinlikle tek resim kutusu görünüyor.

destirosa 27 Eylül 2007 01:12

Alıntı:

gönülçelen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 717983)
kusura bakmayın eksik cümle yazmışım
şöyleki profilde tek resim kutusu görünüyorsa engellenmişsinizdir büyük bir olasılıkla, iki resim kutusu görünüyorsa engel yok demektir.Bu benim deneyimlerim sonunda bulduğum bir olasılık...

birisi sizi engellemiş ise kesinlikle tek resim kutusu görünüyor.

Sağolun
ama dün dediğiniz gibi bakabiliyordum bugün kimin profiline tıklasam hiç birşey çıkmıyor..:(

ahmetgns 27 Eylül 2007 11:21

Hiçbir şey çıkmıyor derken??? Sayfa mı açılmıyor, yoksa hiç bir resim kutusu mu çıkmıyor?

Misafir 27 Eylül 2007 11:38

bende bir yerde görmüştüm sizi silenlerin nick lerinn olduğu gizlilik yerine gelip ordan nick in üzerine sağ tıkladığınızda eyer sil yazısı aktifse silinmiş demek oluyor ARAÇLAR SEÇENEKLER GİZLİLİK<<<< eminimki çoğunuz biliyorsunuzdur zaten ben tekrar hatırlatıyım dedim bilemeyenlerde olabilir

gadget 27 Eylül 2007 12:05

Bu space üzerinden yapılacak iyi bir tespit olabilir ancak unutmayın ki tüm msn kullanıcıları space'e sahip degil.Space'e sahip olmayan kullanıcılarda elbette bos bir pencereyle karsılasırsınız...

Yine de güzel bi mantık...

Teşekkürler...

ahmetgns 27 Eylül 2007 12:27

Alıntı:

gadget adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 732284)
Bu space üzerinden yapılacak iyi bir tespit olabilir ancak unutmayın ki tüm msn kullanıcıları space'e sahip degil.Space'e sahip olmayan kullanıcılarda elbette bos bir pencereyle karsılasırsınız...

Yine de güzel bi mantık...

Teşekkürler...

Herkesin de hemen aklıma bu geliyor. Ancak ne yazık ki yanılıyorsunuz. Çünkü Space'i olmayanların bile her zaman bir Windows Live Profili olur. Bu profil kişi yeni bir Windows Live ID için kaydolduğunda hemen oluşturulur, içi boş olsa dahi. (yani profil resmi olmaz ve Genel ad kısmında da (adsız) yazar) ama profili olur. Hiç görmediniz mi, sizi birisi kişi listesine eklediğinde Messenger'ın açtığı uyarı penceresinde "Profili göster" diye bir bağlantı var. Bu herkeste böyledir. Ve kişiniz Messenger kullandığı için Profilindeki Messenger Görünümü bölümü de oluşturulur, (Windows Live ID si ile Messenger'da hiç oturum açmayanların durumu ne bilmiyorum, yani hiç yeni bir ID ile bunu denemedim) ama madem kişiniz Messenger kullanıyor, Windows Live Messenger 8.1 ve üstü kullanmıyorsa bile (biliyorsunuz bunlar da görüntü resmi ve kişisel ileti de sunuculara aktarılır), en azından görüntü adı profilinde gösterilmesi lazım (açıkçası bunu da denemedim, ama böyle olması lazım).

Space'i olan kullanıcılar Space'leri ile Profillerini birbirinden ayırabilir. Yani kişinin Space'ine girdiğinizde o kişinin Profil'ine o Space'den ulaşamayabilirsiniz. Eğer ikisini ayırmadıysa ulaşa dabilirsiniz. Mesela bir de şu var, kişi Space'ine erişebilecek kişileri sınırlayabilir. Ancak Space'e giremeyenler Profil'e de Space'den ulaşamayacaklar. Bunun için böyle diyoruz ya: Sağ tıkla > Görünüm > Profil. Dikkat ederseniz, önce Space'e girin, oradan Profile geçin demiyoruz. Kimse profil'e erişebilecek kişileri sınırlayamaz. Ancak ne yapar, profilindeki bilgileri kimlerin görebileceğini sınırlayabilir. Bu da zaten en baştan beri dediğim olay. Yani böyle bir tespit bu izinleri kişinin nasıl ayarladığına bağlı.

leventozkan 28 Eylül 2007 11:42

BEN BULDUM..
HERALDE HERKESIN BIRDEN FAZLA MSN HESABI VARDIR.BENDE BENI ARASIRA ENGELLEDIGINI DUSUNDUGUM BIRINE IKI ADRESIMIDE VERDIM.SONRA BIRINI KULLANMADIGIMI VE SILMESINI ISTEDIM,BOYLECE BIRINDE CEVRIMDISI GORUNDUGU HALDE DIGER ADRESIMDE (SILINEN) ONLINE OLARAK GORULUYORDU,VE BENI ENGELLEDIGINI ANLADIM,UZUN VADEDE ISE YARAYAN BI YONTEM BENCE.

Toprak_Nelly 1 Ekim 2007 19:04

Msnde sizi kim silmiş, kim engellemiş öğrenin

NOT:ALINTIDIR!

Araçlar Sekmesine Tıklıyoruz Daha Sonra Seçenekler'i Seçiyoruz,
Ondan Sonra da Gizlilik sekmesini Seçiyoruz.engellediğini düşündüğümüz kişinin üstüne farenin sağ tuşu ile tıklıyoruz.
eğer sil butonu işlerse sizi engellemiştir. (ahmetgns: alakası yok)

sizi kimin sildiğini öğrenmek içinde aynı pencerenin
altında kimlerin sizi listesine eklediği gösterilsin
var ona tıklayın ve listede kendi eklediklerinizi
bulamazsanız onlar hayin silenlerdir.

Not: Arkadaşlar, bunun için ek bir programa ihtiyacınız yok!, 100 kere sormayın nerden indirecez nerden download edecez diye!
Tüm bunları msn messenger'ın üzerinden yapıyoruz!!!!
http://www.fifacupsonline.com/Themes/ayisigi/images/icons/modify_inline.gif

tosuncuk 9 Ekim 2007 12:21

MSN BLock List

Selamlar.
Messenger 8.1 kullanıyorum Plus 4.23 kullanıyorum OfflineBlocker2 isimli script i yükledim. Bu script listenizdeki bir kişi offline göründüğünde (çevrimdışı göründüğünde) blokluyor çevrim içine girdiğinde tekrar bloğu kaldırıyor. Amaç kişilerin sizinle çevrimdışı iletişim kurmasını veya çevrimdışıyken sizi görmelerini engellemek. Ancak bu script i bilgisayarımdan kaldırdım. Hatta plus ı da kaldırdım. üstüne bi de format attım. şu an script de yok plus da yok. Ama ne zaman msn ye bağlansam bütün liste blocklanıyor. elle tek tek açıyorum bir müddet sonra kendisi otomatik blokluyor. Başka bilgisayarda hesabımdan bağlandım aynı sorun var. Sonuçta şunu gördüm. Özellikler de güvenlik bölümü var orada izinli listesi ile engelli listesi var. Benim listemdeki tüm kişiler her iki listedede var. yani hesap kararsız kalıyor engelleyecek mi açacak mı. Bütün kişiler hem orda hem orda var.

[WoL]bL 9 Ekim 2007 13:03

Alıntı:

tosuncuk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 755888)
Selamlar.
Messenger 8.1 kullanıyorum Plus 4.23 kullanıyorum OfflineBlocker2 isimli script i yükledim. Bu script listenizdeki bir kişi offline göründüğünde (çevrimdışı göründüğünde) blokluyor çevrim içine girdiğinde tekrar bloğu kaldırıyor. Amaç kişilerin sizinle çevrimdışı iletişim kurmasını veya çevrimdışıyken sizi görmelerini engellemek. Ancak bu script i bilgisayarımdan kaldırdım. Hatta plus ı da kaldırdım. üstüne bi de format attım. şu an script de yok plus da yok. Ama ne zaman msn ye bağlansam bütün liste blocklanıyor. elle tek tek açıyorum bir müddet sonra kendisi otomatik blokluyor. Başka bilgisayarda hesabımdan bağlandım aynı sorun var. Sonuçta şunu gördüm. Özellikler de güvenlik bölümü var orada izinli listesi ile engelli listesi var. Benim listemdeki tüm kişiler her iki listedede var. yani hesap kararsız kalıyor engelleyecek mi açacak mı. Bütün kişiler hem orda hem orda var.

Listenizi Her iki Bölümden de Kaldırmayı Deneyin.Sorun Ortadan Kalkacaktır.

tosuncuk 9 Ekim 2007 13:54

Denedim...Nafile...Aynı şeyi yine yaptı..

Alıntı:

[WoL]bL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 755986)
Listenizi Her iki Bölümden de Kaldırmayı Deneyin.Sorun Ortadan Kalkacaktır.

TuruncuA 9 Ekim 2007 14:22

HERKESE MERHABA..
ENGELLENENLERIN BUNU MERAK EDIP ARAŞTIRMASINI BIRAZ GARİPSİYORUM DOGRUSU...:??

BEN DE SEVMEDIGIM INSANLARI ENGELLİYORUM BUNU OGRENMESI BANA TEPKİ VERMESİNE NEDEN OLUR NİYE VAR OLAN ILETISIMIMIZI BOZALIM Kİ :)

BU BIRAZ DA DEDIKODUYA BENZİYOR...
AA BİLİYOR MUSUN O SENİN HAKKINDA BUNLARI SOYLEDİ ...

''TAMAM TAMAM O SOYLESIN SEN BANA SOYLEMEEE!!''... DEMEK ''YA DEMEK OYLE!!'' DEMEKTEN COK DAHA IYI BENCE.. NE DERSİNİZ?
:)

[WoL]bL 9 Ekim 2007 14:59

Alıntı:

TuruncuA adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 756083)
HERKESE MERHABA..
ENGELLENENLERIN BUNU MERAK EDIP ARAŞTIRMASINI BIRAZ GARİPSİYORUM DOGRUSU...:??

BEN DE SEVMEDIGIM INSANLARI ENGELLİYORUM BUNU OGRENMESI BANA TEPKİ VERMESİNE NEDEN OLUR NİYE VAR OLAN ILETISIMIMIZI BOZALIM Kİ :)

BU BIRAZ DA DEDIKODUYA BENZİYOR...
AA BİLİYOR MUSUN O SENİN HAKKINDA BUNLARI SOYLEDİ ...

''TAMAM TAMAM O SOYLESIN SEN BANA SOYLEMEEE!!''... DEMEK ''YA DEMEK OYLE!!'' DEMEKTEN COK DAHA IYI BENCE.. NE DERSİNİZ?
:)

Görüşünüz Doğru OLabilir Ama Başlıktanda Anlıyacağınız Gibi Msn Teknik Destek(Soru-Cevap) *-)

in_mystery_06 10 Ekim 2007 00:58

ya bu msn de çevrimdışı takılanları nasıl bula bılrız bılen varmı pekı veya bır yöntemı olan varmı

ahmetgns 10 Ekim 2007 01:08

Alıntı:

in_mystery_06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 757251)
ya bu msn de çevrimdışı takılanları nasıl bula bılrız bılen varmı pekı veya bır yöntemı olan varmı

Bağlantısını verdiğim mesajı ve ondan sonraki birkaç mesajı okuyunuz: MessengerDiscovery Live

ozby 12 Ekim 2007 03:10

ya beyler bu konuda bişe solicem
msn de engelleyenleri programla dilde bi siteden bakıyom
ve gosteriyo
site adresi bu xxx buraya msn adresinizi ve şifrenizi yazıyosunuz sizi engelleyenleri goruyosunuz ben denedim oldu
yeni uyeyim sitede verilkmişmi verilmemişmi bilmiyom ama yinede denemekte yarar var

ahmed 12 Ekim 2007 08:32

Alıntı:

ozby adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 761370)
ya beyler bu konuda bişe solicem
msn de engelleyenleri programla dilde bi siteden bakıyom
ve gosteriyo
site adresi bu xxx buraya msn adresinizi ve şifrenizi yazıyosunuz sizi engelleyenleri goruyosunuz ben denedim oldu
yeni uyeyim sitede verilkmişmi verilmemişmi bilmiyom ama yinede denemekte yarar var

hiç bir sekilde engelleyenler görünemes ve her web sitesine şifre yazılması güvenlik açısından iyi değildir...

Mikropçuk_11 12 Ekim 2007 08:37

ya engelleyenleri nasıl görcez bu konuda bana yardım edermisiniz

ahmetgns 12 Ekim 2007 11:50

Mikropçuk_11, bu mesajdan geriye doğru okumaya başla, gönülçelen adlı bir kullanıcının ve ardından benim mesajımı görünce dur, o mesajlar sana istediğin şeyi anlatacak.

asds 18 Ekim 2007 18:20

messenger discovery programı sayesinde sizi sileni otomatikman görebiliyoruz

ozmenbeti 20 Ekim 2007 13:38

peki daha önce ben sayfamı açankişileri görüyordum stuff programından programı kurdum live plus ama live göremiyorum 7.5 vardı nasıl yapacam yardımcı olurmuusnuz

ahmetgns 20 Ekim 2007 14:12

StuffPlug eskiden bir Messenger Plus! eklentisiydi, yani önce Plus!'ı yüklemeniz gerekirdi. Şimdi Windows Live Messenger sürümü Messenger Plus! Live'dan bağımsız olarak yüklenebiliyor. Ama bu yeni sürümünde bu özelliği sunmuyor. Dediğin özelliği sunan program MessengerDiscovery Live. Ama artık bu özellik kesin sonuç vermez. Zaten StuffPlug'ın özelliği kaldırmasının sebebi de bu.

Buzmavisi 20 Ekim 2007 16:12

ya arkadaşlar bırakın sizi eklemeyen kişlerin yada tanımadığınız tanıyıpta engelleyen tanımayıpta sizi ekleyip engelleyen sizi tanıyıpta engelleyen kişileri bunlar boş işler ama ben bunları boşuna yazıyorum sanki beni dinleyenmi var ?

Saat: 16:40
Sayfa 2 / 8

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık