![]() |
ben kuramadım bile :) msvbvm60.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyor . yinede teşekkür :) |
peki bekleyen kişileri nasıl silcem ,silmeme ragmen silinmiyor hata verip duyur birde sildigim kişileri goruntulerken hata mesajı veriyor ve hemen kapanıyor neden kaynaklanır ne yapmam lazım .yardımcı olanlara teşk. |
msn i kapattım açtım tekrar bende bişe olmadı malesef :( |
bende yükledim bi problem yok güsel program |
ben bu programcığı arıyordum buldum sandım ama rabid'den silinmiş bi daha gönderir misiniz? edit: pardon son sayfaya kadar bakınca buldum teşekkürler;) ;) |
slm arkadas bu programi bayadir ariyorum burda buldum, yanliz gec kalmisim link silinmis tekrar konulabilinirmi ltf tskler |
Alıntı:
|
sey windows live messenger'de oluyomu bu?? |
Alıntı:
|
yahu indirdim bu programı ama hiç işaret vermıyor bu. |
Gerçekten çok güzel paylaşim yapmişsın tşk ederım..Program güzel bir şekılde çalişiyor sorun cıkmadı bende. |
plus yüklü olunca çalışır mı? |
çalışmıyo bu program sadece saatin yanında simge çıkıyor |
Alıntı:
Alıntı:
|
plus a bağlı olsa windows msn de calısmaz sesli uyarı vermiyor sadece üstte resimle oldugu gibi bir uyarı cıkıyor. yanlız pencere simge kücültülse bile konustugunuz kisi tarafından yine pencere kapandı uyarısı veriyor. aydınlatabildiysem sevinirim.. |
Ben yukledim su anda calısmadı plus da var nedendir acaba ? |
slm kardes ben yukledım programı bende plus ta var ama yıne bı ıse yaramıo bub yardımcı olursan sevınırım |
doğru diyolarr ben bu sitedenn ne kadar program indirdiysem bi işe yaramıyoo |
bu program çalışıyor fakat bazılarının pencereyi açtığını bildiğim halde göremiyorum bu nasıl yapılıyor ya da bunu görmenin de bir yolu varmı |
bende de aynısı oldu sağ alt köşede simge var ama bir işe yaramıyor.Çalışmayan programları neden buraya koyarsınız ki?? |
ALDIM ÇOK HOŞ YA AÇIP PENCEREYİ RESMİME KİM BAKIYO GÖRÜYORUM TŞK TEKRAR BUNU ÖĞRENİNCE AÇAMADILAR:) |
iyi programlar var ama içlerinden bazıları çalışmıyo........................................... |
VALLAHA JHİÇ BİŞEY OLMADI KENARDA Bİ SİMGE GELDİ KABARCIK BİÇİMLİ OKADAR |
arkadaslar bu programı kullandım cok iyi calısıyor.ya bunu denemek lagzım.msn de o an cevirim içi olan bir arkadasınıza soyleyip deneyebilirsiniz.ben denedim ve calıstı.fakat gelelim asıl meseleye arkadasın bilgisayarına biseyler oldu.hiçbir klasore giremediğini ve simgelerin kayboldugunu virus programlarının kapandıgını falan filan dedi... dikkat edin derim..kullanmayın ....saygılar.... |
çalışıyo beyler eline sağlık |
sıkıstırılmıs olark cıktı nasıl kurucaz bunu makınaya |
Bnde oldu Çok saol:) |
bu program süperr yaa paylaşım için gerçekten teşekkürler:banana::banana: |
bnm plus'mda var altta baloncukta açılıo ama haber vermiyo genede!!dahaönceden oluyordu aslında format attıktan sonra olmamaya başladı nedendir acabaa??? |
iyide nerden yuklicez linkini yollarmisiniz bana lutfen |
amann yaa bende yukledim sadece asagıda bir simge cıktı sıkıştırılmış bir programdı zaten sıkıştırılmış programdan cıkarttım programı sonrada tıkladım sadce simge cıktı.sizin dedğiniz gibi kod falan yazılcak yer cıkmadı.lütfen yardım edinn |
güzel bi program bazı zaman yanlıs bilgi versede çoğu zaman doğru calısıyor şahsen tsk ederim.. |
8.1 yani windows live msn için olanı da varmıdır ? arrkadaslar oncekı mesajlara gıttım de bu program 7.5 ve altında calısıyor live msn de yok calısmaz. yenı surumu cıktı mı acaba ? |
nerden indircem,downloadı göremiorum :( |
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=8782&d=1162298508 |
yükledim sadece simge var diyor. |
çalışmıyor ama |
çalışmıyor :( yardım edinya |
program problemsiz çalışıyor ve hala kullanmaktayım. Deneyen arkadaşlar konuştuğu pencerede karşıdaki kapatınca çalışmıyor demek geçmek yerine iyice test etsinler. Gerekirse messenger 'ı kapatın programı açın tekrar login olun. Program "çalışıyor" |
paylaşım için sağol bunlar discowey dede zaten var ama bu ayrı bi program |
burdaki program ların için en sewgiğim bu bazen baş agrıtıyo ama ben yinede bunu sewiyorum :) |
bende bu siteyi begendim ancak nasıl kullanacagimi bilmiyorum bir saatten fazladir dokunmadıgım buton kalmadi en sonunda yazı yazacak bir yer buldum.asimdi kimse yokmu |
arkadaşlar bu programı bende kullanıyorum bunun sadece kötü bir tarafı var programı her bilgisayarı açmada çalıştırmanız lazım onunda bir kolayı var başlangıca kopyalayın böylece otomatik olarak çalışmaya başlıyacaktır |
Alıntı:
Anlatım Ilk Sayfada Mevcut Sayfa 1 |
Merhaba,bu programı msn yi her açışımızda kurmamızmı gerekiyor cevap verirseniz sevinirim. |
Alıntı:
eğer her bilgisayarınızı açtığınızda bununla uğraşmak istemiyorsanız, Başlat> programlar> başlangıç bölümüne dosyayı kopyalayın. |
ya evet açıorum saatin olduğu yerde bi simge çıkıo ama çalışmıo gözden geçirseniz ii olur:) |
Alıntı:
|
selam bende plus yukle ve acılmıyor sadece sag alt köşede simgesi cıkıyo okadar başkada işe olmuyorr sorun nerde acaba.. biş yardım be he emege saygı.. yinede cvp beklıyomm |
ya süper bir program bu ya bende plus yuklu hemende 1 dk da oluverdi.manyaakmışş... |
| Saat: 01:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık