![]() |
TSKLER ELINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS |
valla billa olmazsa olmaz bişey saygılar kardeş |
İlk olarak teşekkür ederim.sizlerden şunu öğrenmek istiyorum birden fazla kişi ile yazışırken 2-3 / fazlasını tek tahtada topluyorduk bunun için bir yama var mı bu sürüme uygun... |
en başta patch messenger seçeneğini seçiyorum fakat next seçilmio check for uptade seçildiği zaman nezt diyebiliyorum sadece neden böyle?check for seçiliykende zaten next e bassamda ilerlenmiyo! |
http://img141.imageshack.us/img141/5822/adszqs2.png SOrun Boyle Cıkıyr. Bu msnide Mesennger uyarı TaBLOSUNDA Guncellestrdım yanı Beta Değil Full |
Alıntı:
Yamanın başarıyla uygulandığı belirtiliyor... |
Bu güzel paylaşım için çok tşk ederim (: |
Alıntı:
İyide Yama Daha Taak Yuklenmedki Hatayı Yuklemenın Ortalarında VEryr.Yukleme Tam %100 Olmadan Once Veryr. |
Alıntı:
|
süper süper süper başka ne diyebilirimkim msn ile ilgili sorunlarda çözüm msxlabs.com başka site tanımam :) |
ellerine salık |
süperrrrrrrr |
ellerine saglik guzel paylasim! |
ellerine saglık cok tesekkurler |
arkadaşlar ben yamayı yükledim ama görüntülü konuşma olmuyor 0x8ac70202 şu hatayı veriyo biri beni aydınlatırsa sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Diğer önemli husus bu patch i hiç modifiye edilmemiş sürümlerde uyguladığınızdan emin olun .. |
arkadaşlar aynen yazıldıghı gibi aktarıyorum ( Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70202) ) bide burdan indirdim eger sorunu çözemessem 7.5 geri döncem |
Bende Türkçe olmadı..Ne yapabilirim? |
teşekkür edrim çok işime yaradı ellerin dert görmesin |
Ellerinize Sağlık |
wlm 9,0 versiyonunda çoklu oturum açma işini beceremedim... yanlış yaptığım bişey mi var acaba |
ya indirdim hiç bişey seçmeden olduğu gibi ileri yani next yaptım hep en sona kadar geldim ama ne yükleniyor ne yüklenmiyor ne programdan çıkıyor ne programı yüklüyor anlamadım yardımcı olursanız iyi olur... tmm oldu abiler saolun... |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar .. ben bu 9,0 kurdum sonra pachinide kurdum bi kereye mahsus çoklu açıldı ama sonra açılmıyo ne yapcam ben şimdi bendede yukarıdaki arkadaşın sorunu gibi oluyo |
ellerinize sağlık teşekkürler;) |
ellerine saglik |
bendede işlem sonunda apply yaptıktan bi süre sonra error verio..msnden çıkş ypıp denedm fakat yinede olmuyo...ne yapmamız gerekio...????? |
teşekkürler güzel bir çalışma olmuş |
tesekkürler |
İlk mesaja Windows Live Messenger 9.0 14.0.3921.0717 uyumlu A-Patch sürümü eklenmiştir. (A-Patch141rc1b3_WLM.exe) |
peki bu sürümde msn plus nasıl oluyo bilgilendirirmisiniz... |
Alıntı:
|
biraz daha beklicez yani :) |
A-patch aşağı yukarı Plus özelliklerini taşımıyormuydu?? |
Alıntı:
Plus ve A-Patch'in bakış açısı biraz daha farklı birbirlerine göre; İkisinde de çoklu oturum desteği var diyebiliriz ancak A-patch de reklamları kaldırma, buton kombinasyonları kaldırma, dosya gönderme engellemelerini kaldırma gibi söyleyeceğim Plus dan çok farklı yama özellikleri bulunmaktadır. Windows Live Messenger ile birlikte değil, Messenger'ın kurulum ve bikaç .dll ine yama yapıp bu halde çalışmasını sağlamaktadır. Plus ise başta görünüm değişimi, günlük tutma ve kişiye özel ses atayabilme gibi özelliklerle Windows Live Messenger ile birlikte çalışan eklentidir. Messenger Plus Live! tam bir entegre programdır. |
bi kaç yerde msn 9,0 için plus gördüm denedim ama olmuyor bi türlü..peki bunun tam uyumlu plus ne zaman çıkar ki |
ee dil secenegi yokki burda ikon acilmiyo:S |
teşekkürler arkadaşlarrrr |
SLM ARKADAŞLAR BEN O KADAR A-PATCH İDNDİRDİM OLMADI AMA BURDAN İNDİRDİM BU OLDU SEN HARİKASIN KARDEŞ ALLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK |
Windows Live Messenger 9.0 14.0.5027.0908 (Wave 3) uyumlu A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir. (A-Patch142b3_WLM9.exe) |
Yoq Be Kardeşim Bu Msn 2009 Beta için DeğiL....! |
indirdiğimiz yama patch Messenger seçeneğinde ileri aktif değil update dediğimiz zamanda hata veriyor napılabilir acaba ? |
Alıntı:
|
versiyon hatası verdi ama bende ki 9.0 türkçe beta hata verdi kurmadı yani ne yapıcam acaba |
ya bende 9 beta tr var indirdim yükledim yamayı yaptık ama kardeşim hangi yamayı denediysem çoklu açamadım nasıl iş bu yaa her yerden indirdim burdaki tüm yamaları denedim yok bi yardım edin yaw |
bu yama çalışmıyorrr üstelik bilgisayar her kapanıp açıldığında msn yükleme exe açılıo kendi kendine çok garip |
patch i indirdim fakat bu sürüm ile uyumlu değildir mesajı alıyorum ve dolayısıyla patch yapmıyor. https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/195439-windows-live-messenger-2009-wlm-9-0-beta-2-a.html bu sayfadaki adresten indirdim msn i. soruna bi çare bulabilirseniz sevinirm. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/199500-windows-live-wave-3-beta-wlm-14-0-5027-908-a.html |
çok saol hallettim sorunu. umarım en yakın zamanda tr yama da yaparsınız. emeğinize sağlık |
| Saat: 15:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık