![]() |
:D hehe oldu bende yesil yaptim paylasim icin cok saol |
arkadaslar ben eklentiyi yükledim renk kodlarını da uyguladım eyvallah güzel oldu da 5 saniye sonra standart rengine geri dönüyor. Yardım edebilir misiniz ? http://img392.imageshack.us/img392/8696/adszeq1.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
genmsn.dll dosyasını sildim. Konuya hakimim yeterince ama neden haLa sorun yaşıyorum anlamadım. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim |
Arkadaşlar sorunu çözdüm :) C:\Program Files\Winamp\Plugins klasöründe ki gen_msn.dll dosyasını siLdim. Artık tekrar eski rengine dönmüo (A) |
ya aslında ben ne dinlediğimi göstermeyi pek sevmem ama madem zahmet etmişsin ellerine saglık ;) |
ellerine sağlık oldu plusın müzik gösterme eklentisini pasif hale getirince oldu :D |
tıpkıısını yaptm olmadı |
Arkadaşlar ben bu işleri zaten sevmediğimi söyledim ancak sizler için biraz araştırdım ... Daha dogrusu burda yazılanları sakince okudum ve göremediğiniz bazı seyleri gördüm :) Öncelikle BÜTÜN MÜZİK EKLENTİLERİNİ kaldırın !! Plus olsun --- Discovery olsun tüm özellikleri pasif yapın! Ardından eklentiyi indirin ve kurun . Yaptıgınız ayarlı orda kalacak ve kesinlikle eskii haline dönmicek ben denedim ve hiç dönmedi şarkı değişti yine eski haline dönmedi kesinlikle ayarlarınız gecerli kalıo :) Tabiiki ayarları winapta Ctrl+P Live mesenger bölümünde yapabilirsiniz :) Herkesin yapabilmesi dileğiyle ;) http://www.hizliresim.com/2008/8/24/469.jpg |
olmuyor yha bu renk gidio bi süre sonra burda anlatılanların hepsini yapmama rağmen |
arkadaşlar neden yapamıyosunuz anlamıyorum gayet net anlatılıyor ve uygulaması son derece basit.bu kadar problem yaşamamanız gerekiyor |
cok saol ark ya Farkımız oldu sayende Tşk ettim |
slm herkese benim msn messengerda sorunum var kafayı yicem başta update hatası veriyodu hallettm şimdi hata kodu 80070643 araştırdım çözüm bulamadım biri yardım ederse çok sevinirim |
vüris warmı abicim bunda :D |
Bişiyi merak ettim $'li renklendirmelerle de olabilir mi acaba? ^o) Edit : Denedim oluyor ama pek istediğimi yapamadım. :) |
Konuyu bir yere kaydedeyimde sonra indireyim. Çünkü şu anda kendi pcmde değilim. Paylaşım için çok teşekkürler. |
Ben lastfm eklentisi kurdum birbiriyle çakışıyorlar.5 saniye sonra tamamen gidiyor. |
Alıntı:
|
düzgün çalışıyo |
link nerde arkiler |
Alıntı:
İndirmek İçin Tıklayın... |
YAWW ABİCİM BENDE WİNAMP I AÇTIĞIMDA HATA ROPORU GÖNDER FALAN DİYOO NASIL MÜZİK AÇILIR BU SORUNU KALDIRACAK Bİ YOK MU YAFFF GÖZÜNÜZÜ SEWİYİMM HA GAYRETT YAA... |
Alıntı:
Başlat>Denetim Masası>Program Ekle Veya Kaldır>Winamp'ı Bul Ve Kaldır Kaldırma İşlemi Bittikten Sonra Bilgisayarını Kapatıp Tekrar Aç Ve Winamp Kurulumunu Yeniden Yap. |
Messenger Beta kullanmama rağmen işe yaradı, gayet iyi çalışıyor, teşekkürler... http://http://www.4shared.com/file/75240843/42396606/ScreenShot004.html |
arkadaşlar bende "[c=4]{0} - {1}[/c]" şeklide renk kodları msnde gözükmüyor, ne msn listemdeki kişilerdeki renklerde gözüküyor, ne ileti olarak yazdığımda gözüküyor nede winampta gözüküyor renk olarak değil kod olarak görüyorum, yardımcı olabilecek biri lüften cevap yazsın |
Alıntı:
|
yok dayi ya olmuyo bende yaptim istediqim renk oluyor 5 saniye sonra eskiye dönüyo senin anlattiqin her şeyi 1'e 1 yaptim cildiracam:S |
Bende Oldu Paylaşım için Teşşekürler...! |
cok teskkur ederim arkadasım cok işime yaradı :bow: |
msn 9 da renkli görüntülenmio ne yapmak lazım.. daha önceki sürümlerde çalışıyor fakat msn 9'da çalışmadı |
Alıntı:
Messenger Plus! yükledikten sonra bu işi yapabileceğini düşündüğüm bir script yükleyebilirsiniz. Buradan bakın: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs Düzenleme: Şimdilik (20.01.2009) bu script WLM 2009 ile sağlıklı çalışmamaktadır. |
yaptım ama 8 saniye sonra tekrar renksiz oluyhor yardım edebilir msiniz??? yardım edebilr msiniz... |
kardeş çok sağolasın süper bişey.. benim sorum şu her zaman uygulamaya geçmiyor sanki proğram bi şarkıda renkleniyor sonrakilerde eski haline dönüyor sonra kafasına esiyor yine renkleniyor buna bi çözüm varmıdır acaba ? |
hellboy726 sana teşekkür yazmak için üye oldum ya sağolasın aradığım bişeydi... |
ya bu özellik benim msn penceremde renkli olarak görünüyor ama arkadaslarımda mavi olarak görünüyor neyi yanlış yapıyorum cvp verir msiniz dün den vberi bununlağraşıyorum |
yardım lütfen ya kimsedemi böyle olmadı ? yada renklendirebilen ark kodlarını yazsınlar buraya bizde kopyala yapıştır yapalım belki olur :( |
waLLa çok tŞkler Bn manyak şeeLer yaPtım... CiDDen çok t$eküRLer....:) http://img15.imageshack.us/img15/442/seda.png walla ne Diim anlama MeseLesi... tkRar Tşkler... |
başkalarıda renkli görebiliyormu acep ? |
Alıntı:
|
Paylaşım için sağol oldu bende eyvallah :) |
çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim.. bende denedim oldu örneğin bende bu kodları ekledim sonunada ismimi ekledim :P [c=4]{0} - {1}[/c] ALi |
http://img8.imageshack.us/img8/4523/adszocz.png Msn 9.0 da msn anasayfasında renk değişmekte ancak kişi listenizde bi fark olmadığını görüceksiniz. Bu sorunun düzelmesi için biraz daha beklemeliyiz. Uyumlu bir hâle getirirler herhalde. |
Alıntı:
Ancak durum konuşma pencerelerinde (ve kişi listesinde kendi iletimizin gösterildiği yerde) böyle değil. Orada ham verinin tamamı dikkate alınarak yer tutucuların etrafındaki biçimlendirme kodları da konuşma pencerelerinde gösteriliyor ve bu da Messenger Plus!'ın o kodları algılayarak "ne dinliyorum" iletisini renklendirmesine yarıyor. O yüzden en azından konuştuğumuz kişilerin dinlediğimiz şeyi renkli görebileceğini düşünerek eklentiyi kullanmaya devam etmekte bir sakınca yok. |
Yalniz Windows Live Messenger 2009'dami oluyor boyle ... ? Bende Windows Live Messenger 8.1 ....Ben Hic Normal halini bile yapamiyorum... Winamp'ta Nasil yapa bilirim....? Msn'de Winamp'da dinledigim Muzigi... |
Alıntı:
|
anlatım cok kolay tesk pHen yaptım :) |
bendede olmadı |
yaaa kardes ben yapamadım benim Preferences penceresinde msn plus live diye bişey yazmıyo |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık