![]() |
teşekkürler. uzun zamandır sinirimi bozuyodu. emeğinize sağlık.. hiç sorun olmadan hallettim işimi. |
ben denedim ve temizlendi :) benimde sorunum beni ekledikleri halde benim eklemediğim kişilerin orada görünmesiydi. eşim geçen baktı hiç tanımadığım saçma sapan adlar olunca bana kızdı ama haberim bile yoktu. 10 senelik adresimdi bu benim. şimdi hepsini sildi inşallah tekrar gelmezlerde tamamen kurtulurum |
işe yaradı çok teşekkürler.. :) |
programın açık kodlu oldugunu biliyormusunuz peki arkadaşlar. girdiğiniz msn şifreleriniz paylaşılıyor. listenizde ki bayan arkadaşların adresleri de programı yapanlar tarafından ALIN SİZE KIZ MSN ADRESLERI diye internette geziyor. bir daha kine program indiriken dikkat edin |
Alıntı:
|
ben de yaptım çok ii oldu gerçekten bu program teşekkürler.. açık kod ne biliyorrum ama işlemden snra şifreyi hemen değiştirirseniz sorun olmaz dye düşünüyorum.. teşekkürler paylaşım için bi sürü kişi vardı engelli listemde kurtuldum hepsinden.. |
arkadaşlar ben evet dün sildim. tabi hepimiz engelli listesine bakıyoruz boş mu diye.. bugün engelli listesinin altındaki görüntüle ye tıklayınca bütün hepsinin durduğunu gördüm. ayrıca beni silip engelleyenler de duruyor.. sadece engelli listesi boş ama görüntüle diyince yine çıkıyor |
| Saat: 13:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık