![]() |
red_line a katılıyor ve ona hak vermeyip,bu saçma sapıklıga çanak tutup devamını saglayanlarııı....... |
Insanlarla dalga gecıp kendnı baska bırı olarak gostermeye kalkan ınsan ozentılerını ve marıfetmıs gıbı uyuz uyuz anlamamaya calısan beyınler ıgelısmemıs embesıllerı ınsanların gururlarını oyuncak sanan ana kuzusuzu cocuk kadar aklı olmayan bazı ınsanları protesto edıyorum. |
şiddetin her türlüsünü protesto ediyorum..!!! hayvana, kadına,erkeğe çocuğa insana canlı olan herşeye |
güle güle yerine bay bay diyenleri protesto ediyorum.......... |
Akaryakıt'ın bu kadar pahalı olmasını...:cl: |
annemi ve kızkardeşimi protesto ediyorum :hih2: balık ekmek yedikleri için bugun bensiz keyif yapıolar:hih!: |
Butun kedilerı ve butun satanıstlerı protesto edıyoruum. Muzıgı dınlerle karıstırıpta bır sey bılmeden cok sey bıldıgını sanıp ınsanların gunahını alan herkezi protesto edıyrum |
Açlıktan insanların ölmesine neden olan insanları :hey: ve Türk Düşmanı Herkezi :@ |
Alanı Yabancı Dil olduğu halde matematik,geometri,kimya ve biyoloji çözmeye bizi mahkum eden eğitim sisteminin başındakileri protesto ediyorum kınıyorum :hey: Allah onları bildiği gibi yapsın:D hissettiklerimin hepsini buraya yazmam sakıncalı olurdu:moo::moo: :hysteric: :hih!: :kart: |
Senıde protesto edıyorum kafamı karıstırdın bunlarla |
| Saat: 00:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık