![]() |
80048820 nolu hatayı nasıl düzeltirim |
Alıntı:
|
80048820 hata kodu veriyor ne yapmalıyım |
yav ben araçlar internet seceneklerine giriyom gelişmişe tıklıyom ama sıfırladıe bişey cıkmıo varsayılanı yükle falan dio |
ya msn mi acamıyorum teknık destek nasıl alırım nerden |
Alıntı:
Nasıl bir sorunla karşılaşıyosunuz veya hata kodu nedir? |
hata kodu 80048820 olan live meeseger açılmıyo her yolu denedim ayrıca mtüm sürümleri de indirdim işe yaramadı internet üzerinden yetkili kişilere le nasıl bağlantı kurarım |
mrn ben windows kullanıcısıyım msn 80048820 hata kodu veriyor dediklerinizi yaptım ama başlat çalıştır olmadığı için yapamadım başka bir yanıtınız varmı acaba |
ahmet seydi kardeşim çok sağol bendede öle bir sorun wardı yazınca düzeldii :) Bilgisayarın saat ve tarihinin doğru olduğundan emin olun. Eğer saat ve tarih ayarlarında herhangi bir problem yoksa, Başlat'dan Çalıştıra'a tıklatın ve şu kodları teker teker yazıp Enter 'a basın: regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll |
ya kardeş araçlara giriom ordan int seçeneklerine tıklıom gelişmişe tıklıom ama orda sıfırla yok varsayılanı yükle var onu denedim dedigin gibi kutu çıkmadı yardımcı olurmusun sana face adresimi verim ::::::( ugur kalkan) birader dediklerini uyguladım ama gelişmişte altt sıfırlaa demio varsayılanı yükle dio bana yardımcı olurmusun bana ulşabilmen için facebook adresim::(ugur kalkan)ilginiz için ayrıca teşekkür ediyorum |
| Saat: 00:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık