![]() |
8.5 kurdum mesenger dosyasının içine bu zipi attım ama nedense yineden msn çalışmayı durdurdu diyor msn açılmasıyla kapanması bir oluyor yardımcı olurssnız çok sevineceğim tşkler elinize sağlık.. |
hocam ellerine sağlık süpersin |
Arkadaslar ben 8.1 kullanıcısıyım aynen denılenlerı gercekleştirdim ve su anda msn ye sorunsuz sekılde girebiliyorum plusda calısıyıyor.. fakat Discovery hata verdi acaba discovery 'i nasıl duzeltebilirim bilgisi olan. Bu aradaNeutralizer Cok Saol..cok yardımcı oldun. Saygılarımı sunarım.. |
Valla süpersiniz arkadasım 2 gundur ugraşmaktan öldüm yeni açtım sayenizde eski sürüm msn yi tşkler emeğinize... |
emekleriniz için teşekkür ederim fakat, 8.1 kurdum sorunsuz msn açtım. Plus'ı indirdim kurdum ama bir türlü msni açınca plusı göremedim,çalıştıramadım bu konuda firki olan var mı ? |
yardım edebilcekmisiniz acaba ? |
ya bende 8.1 yüklü bir türlü giremiyorum deli oldum lutfen yardımcı oluun. acil BEKLİYORUM.. |
en son msn sürümüyle uyumlu msn discovery ve msn plus nedir? kullanan kimse yok mu? yada biri bana her 2 programı da kullanabldiği bir msn sürümü soyleyebilir mi lütfen? özel msjta atabilirsinizzzz acil |
14.0.8089.726 bu sürümü kullanıyorum aynı hatayı bendede yapıyor yardımcı olursanız sevinirm acilen lütfen |
arkadaş ben snn bahsettiqin exe msn 8.1 in exe dosyasına sahibim fakat kamera isteği yollandıqında Ses ve Görüntü Kurulumunu başlatamıyoruz gibi bi uyarı geliyo onun çözümünü biliyorsan çok dua alırsn benden :):) |
| Saat: 01:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık