MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/4414-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-windows-live-messenger.html)

starofstar 8 Nisan 2007 12:56

ellerine sağilık kardeş bu yama yı şu an kullanıyorum hiç bir sorun yok çook tşk ederiim

Asil_17 9 Nisan 2007 11:45

bu yamayı yükledim birden fazla windows live messenger açılıyor fakat sonra birden düşmeye başlıyorlar sırayla :S
anlamadım gitti,sanırım yama da bir hata var veya bir eksiklik

NeutralizeR 9 Nisan 2007 12:03

Alıntı:

Asil_17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 427370)
bu yamayı yükledim birden fazla windows live messenger açılıyor fakat sonra birden düşmeye başlıyorlar sırayla :S
anlamadım gitti,sanırım yama da bir hata var veya bir eksiklik

Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Ardından yamayı yalnızca 'Çoklu Oturum' özelliği "izin ver" olarak ayarlıyken uygulayın.

ilhami 10 Nisan 2007 23:58

arkadaşlar bu formda ilk mesjım herkese slmlar once
programı yükledim ama msn durmadan acılıp kapanıyor. ne yapabilirim bu konuda.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

NeutralizeR 11 Nisan 2007 06:43

Alıntı:

ilhami adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 429077)
arkadaşlar bu formda ilk mesjım herkese slmlar once
programı yükledim ama msn durmadan acılıp kapanıyor. ne yapabilirim bu konuda.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bir üstteki çözüm önerisi sizin için de geçerli. Önce Messenger'ı onarın, ardından yalnızca çoklu oturum açma özelliğini aktif ederek yamayı uygulayın.

Not: Onarma işlemine alternatif olarak; Windows Live Messenger'ı tamamen kapattıktan sonra yamayı başlatıp 'Geri Al' tuşuna tıklayabilirsiniz.

capkin_17 12 Nisan 2007 15:08

paylasımın ıcın tsk ederım arkadasım ben ındırdım su andada kullanmaktayım cok tsk ederım tekrardan

baymyo 15 Nisan 2007 01:02

çoklu msn nasıl yuklerım

Tayfa 17 Nisan 2007 10:29

BOZUK ÇALIŞmıyor neden ekliyorsunuz çalşmayan yamayı anlamadım

NeutralizeR 17 Nisan 2007 12:22

Alıntı:

baymyo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 434290)
çoklu msn nasıl yuklerım

İlk mesajdaki ZIP dosyasını indirin, içinden çıkan EXE'yi Windows Live Messenger kapalıyken çalıştırın ve yamayı resimde gösterildiği gibi uygulayın.

Alıntı:

Tayfa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 437300)
BOZUK ÇALIŞmıyor neden ekliyorsunuz çalşmayan yamayı anlamadım

500 bine yakın gösterim almış, silinen mesajlarıyla birlikte binlerce cevap mesajı gönderilmiş, her sürümü on binlerce kişi tarafından indirilmiş bir yamanın konusuna böyle bir mesaj gönderdikten sonra ne tür bir cevap beklediğinizi merak etmiyor değilim.

DiNaRa_25 23 Nisan 2007 06:35

SLM YA BEN YUKLEDIM BU YAMAYI AMA CALISTIRAMADIM YANI MESSENGERI KAPATIN VE OYLE CALISTIRIN DIYOR AMA BENIM MSN ZATEN KAPALI NEDEN BU ERRORU VERIYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENIZ SEVIRIM SIMDIDEN TESSEKURLER

Saat: 00:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık