![]() |
merhaba sizi tamamen bir tesadüf ile buldum googl dan plus türkçe araması yaparken buldum ve çok beğendim açıklamaları üye olmak istedim. Ve böylelikle aranıza katıldım sanırım. |
Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.MSX le google sayesinde bir program ve crack ararken tanıştım yeni üyeyim bakalım ilerleyen zamanda site hakkındaki görüşlerim belirecektir.Herkese merhaba.Arkadaşlar hepinize kolaygelsin....NAMIK İNCE |
Ben Sensiz bu nick le başakasına aitmiş ben de başka bi tane kullandım. :) bu arada JSP ye yeni başladım jsp ile ilgili araştırma yaparken buraya düştüm... bi de üye olim dedim .. ilk etapta güzel bi site .. sanırım yanılmayacagım .. :) |
üyeniz mancak tarafından yönlendirildim.Onun için üye oldum daha hakkınızda bişey bilmiyorum oyüzden fazla birşey söyleyemiyecegim. |
MsLXLabs'la uzun zaman önce tanışmıştım. Aslında eski üyelerden sayılırım. Uzun zamandır girmemiştim, şimdi yeniden üye oldum. Bir merhaba diyeyim dedim... Orko |
SeLam Ben Dj-CaGRi-E Ben Sadace GezerKen KarsiLastiM Vede Siteyi Gercekten Cok BeyeNdim Vede Rap'Lerimi Burda YayinLamak İsterim Selamlarim Wede SaygimLa Dj-CaGRi-E |
MERHABA ARKADASLAR BEN GOLGE _PRENS SADECE TANİSMAK OLSUN DİYE YAZİYTORUM HERKESE SLMLAR |
BENDE BİLMİYORUM BİRDEN KARŞIMA ÇIKI VERDİ OLDU BİTTİ |
Merhaba.... ben bilgisayarımda ki sorunu çözmek için google da bi arama yaptım ve burayı buldum:) ama hala bilgisayarımdaki sorunu hala çözemedim :( |
Selam Değerli Dostlar, Öncelikle siteyi çok beğendiğimi belirtmek isterim.Siteyi nasıl bulduğuma gelince,bir Türkçe yamaya ihtiyicım olmuştu, arama motoruna yazdım ve işte bu mükemmel site çıktı.Herkeze hoşca zaman geçirmesini dilerim.... |
| Saat: 22:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık