![]() |
|
çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun sorun çözüldü live 2009 yüklendi :) ama msn'imi açtığım zaman kişi listem görünür görünmez donuyor ve bir daha düzelmiyor bende sonlandırmak zorunda kalıyorum. kesin benim elimde bir zehir var :S:( |
Alıntı:
Son kez msn programı ile tüm ekletilerini kaldırın c/program files/windows live klasörünü silin daha sonra başlat/çalıştır/regedit/düzen/bul seçeneklerinde windows liwe yazıp arattırın tüm girişleri tek tek elle silin aramalarınız detaylı olsun sonra sil baştan tekrar yükleyin sorun çözülür umarım. |
malesef bende çalıştır komutu çalışmıyor çalıştır'a tıklayıp cmd veya regedit yaptığım zaman ekran refresh oluyor :S |
Alıntı:
İndirmek için tıklayın 3mb |
dediğiniz programı yükledim fakat böyle bir hata çıktı : http://img148.imageshack.us/img148/5104/sorun.jpg |
programı kullanmadan önce açık olan tüm programları kapatın tarayıcılar dahil gelen uyarılara tamm diip geçin |
dediğiniz gibi tüm açık olan programları kapattım exe uzantılı dosyaya bastım combofix yazısı ufak bir şekilde çıkıyor boşluk doluyor sonra bu hatayı veriyor : http://img90.imageshack.us/img90/5104/sorun.jpg |
Bigisayarınızı kapatıp güvenli kip te açın öyle deneyin Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı Birde bu programı indirip bilgisayarınızı tarattırın. 9MB |
size nasıl teşekkür edicem bilmiyorum :) Allah bin kez razı olsun sizden.. her sorunumla ilgilendiniz ve çözüm buldunuz.yardımlarınız için çok teşekkürler. hergün dua edicem size :):):) |
Alıntı:
|
Programı indirdim.Extra vs hepsini yükledim ama hata veriyor.Hata kodu:80072f19 |
Alıntı:
iExplorer/Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş /sıfırla veya varsayılan ayarlara geri dön seçeneğine tıklayın. Msn ve tüm eklentilerini kaldırıp C/Program Files/Windows Live klasörünü silip yeniden kurun tekrar deneyin. |
attachment.php oalrak indi bundan na sıl kurulum yapabilirim |
Alıntı:
Windows Installer 3.1 Redistributable |
live messenger 2009 da kayıt defteri hatası vista kullanıyorum messengeri açınca yapılandırma çalışıyor sonra " HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\UIPlugins anahtarına ulaşılamıyor " şeklinde bir uyarı çıkıyor kayıt defterine bakıyorum belittiği anaktarın soldaki değeri silinmiş msn silip yeniden kurmaya çalışıyorum kurulum %100 den geri dönüyor aynı uyarı çıkıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yapabilecekleriniz Görev Yöneticisinden arkaplanda çalışan tüm programları tek tek sonlandırın. Sonrasında ComboFix Tıkla Bu programı indirip çalıştırın eğer sisteminizde zararlı bir exe. uzantlı dosya çalışıyor ise msn programını açmanıza engel olabilir deneyin. Bu hata kodu hakkında daha fazla bilgiye sahip olan bir başka üye mutlaka sorununuza cvp yazacaktır. |
Yeni A4 tech Pk-635k webcam aldım vede kurdum ama görüntülü görüşme başlat dediğim zaman başlatılıyor diyor ve msn kilitleniyor, bunu nasıl çözebilirim. |
Bu ne demek oluyo şimdi msni açtıktan sonra böyle bir uyarı aldım bu ne demek oluyo şimdi hiç bişey anlamadım 6 yıldır kullandığım adresimimi değişmem gerekiyo :S http://img40.imageshack.us/img40/4826/adszccb.jpg |
Bu ileti Mıcrosoft tarafından kullanıcılara yanlıslıkla gonderılmış e-posta adresini değiştirmene gerek yok .. |
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir msxlabs üyesiyim.Buda ilk mesajım.Yardımcı olursanız sorunumu çözmüş olursunuz ve msxlabs'ın benim için ayrı bir yeri olur diğer forum sitelerinden.Sorunum şu: Bilgisayarımda kayıtlı olan windows live mail (2009),office 2007'yi yükledikten sonra yeni bir ileti yollamak istediğimde yazı yazmıyordu.Bende sadece maili kaldırıp,yeniden kurduğumda sorunun çözüleceğini düşündüm ve yerel disk içerisinde bulunan windows live adlı bölüm içerisindeki mail bölümü sildim.Daha sonra setuptan yeniden yüklemek istediğimde programın hala kayıtlı olduğu ve bilgisayarımda var olduğu yazıyordu.Bende windows live ait bilgisayarımda bulunan herşeyi sildim.Setup da dahil olmak üzere.Daha sonra kendilerine ait siteden yeniden setup indirdim.Ama hala bilgisayarımda messenger,mail,writer,fotoğraf galerisi,toolbar yüklü diyor.Arama yaptırıyorum ama öyle birşey yok.Program ekle/kaldır bölümünde de birşey yok.Gözükmüyor ve bende messengere giremiyor arkadaşlarımla görüşemiyorum.Lütfen ama lütfen yardımcı olun arkadaşlar... |
Alıntı:
|
Bir programı silmek için varsa mutlaka kaldırıcısını kullanmak gerekir. Doğrudan dosyalarını ve/veya klasörünü silmek çoğu zaman bilgisayarda programa ait kalıntılar bırakır. Windows Live Mail 2009 programının klasörünü sildikten sonra tekrar yüklemek yerine Program Ekle veya Kaldır bölümünde Windows Live Temel Bileşenler ismine tıklayıp o Kaldırıcı üzerindeki Onar seçeneğini kullanın. Program Ekle veya Kaldır penceresinde Windows Live Temel Bileşenler'i göremiyorsanız yardımcı olamayacağım. |
Kamera ile görüşme yapmak istediğimde 0x8ac70013 hatası alıyorum, araştırdığımda Mcafee den kaynaklandığını gördüm ama ben Mcafee kullanmıyorum Eset smart securtiy var. Üstelik kameranın kendi programını açığımda Ekran kartının DirectDraw özelliğini devre dışı bırakıyor her seferinde etkinleştirmem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. |
Alıntı:
|
ben kuramıyorum çözebilecek babayiğit varmı |
Alıntı:
|
olmuyor ne yaparsan yap olmuyor (Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) aynen bu sekılde yazıyor ne yaptıysan olması goruntulu konusma da her zaman bu sorunu verıyor |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html |
herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu |
Alıntı:
|
ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir |
birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor |
wlm 2009 da web cam gizleme başarısız-neden? Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
selam arkadaşlar daha önce verilen wlsetup-all setup dosyasının yeni sürümünü bulabilirmiyiz.paket halinde her seferinde güncelleme yapmak tam bir kota düşmanı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yha ben kurdum ama gerisini yapamadım vlm 2009 msn pc de ama kuramadım yardımcı olursanız sevnırım :S:S |
Alıntı:
|
ya beyler hata verio |
WLM 2009 uyumlu çoklu oturum açma yaması eklenmiştir: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger |
WİNDOVS LİVE MESSENGER İN SON SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM VE KULLANIYORDUM.FAKAT SON ZAMANLARDA PROBLEM YAŞAMAYA BAŞLADIM.MESSENGER OTURUMU AÇIYOR FAKAT 10 SN BİLE GEÇMEDEN TEKRAR KAPANIYOR KENDİLİĞİNDEN.PROGRAMI SİLİP ÖNCE İNGİLİZCESİNİ DAHA SONRADA TÜRKÇESİNİ YÜKLEDİM FAKAT AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM HALA.KAFAYI YEDİM RESMEN BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM NE OLDUĞUNU.HATA KODU DA VERMİYOR.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM. bana gelen cevapları nasıl görebilirim bu forum konularında pek bilgim yok :) |
sistem hatası yardımmmmm arkadaşlar deli olucammmm dün akşamdan beri msn"imi açamıorum sistem hatası belirtiyor fakat başka bilgisayarda açabiliorum msn"imi..kendi bilgisayarımda olmuyor...her şeyi denedim sildim tekrar kurdum,saat ayarları vs. her şey ok...zaten başka msn"ler açılıor bir tek kendi msn"im hata bildirmeye başladı ne yapabiliriimmmmm:*( |
msn 9 da uzaktan yardımm (yardımm) merhaba canlar msn 9 son sürüm yükledim karşı tarafta aynı şekilde son sürümü yükledik fakat uzaktan yardım iste olmuyor güncelleme yapınıız diye hata alıyoruz , konuyla ilgli desteğinizi bekliyorum , şimdiden kolay gelsin |
bende kurulmuyor setupu açıyorum bi süre sonra kapanıyor ne yapabilirim |
Alıntı:
Bendede boyle olmusdu... o,zaman "C:\Program Files" orada...oluyor...windows live isimli.... |
Alıntı:
Windows İnstaller 3.1 veya Üstü 4.5 Yüklemelisiniz. Alıntı:
Ben Tıkladım Böyle Bir Hata Almadım. Kabul Edene Kadar Beklemenizi Söylüyor. İptal Etme Yetkiniz de Var. Ayrıca "Kullandığınız Bilgisayardan Uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine İzin ver" Onaylı Olsun. Yetkili notu: İlgili seçenek için Bilgisayarım'a sağ tıkla > Özellikler > Uzak |
Alıntı:
|
| Saat: 02:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık