MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

Rower 20 Mayıs 2009 23:15

İki dosyayı da indirip kurun öyle deneyin

download

download

deftersüsü 20 Mayıs 2009 23:40

çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun sorun çözüldü live 2009 yüklendi :) ama msn'imi açtığım zaman kişi listem görünür görünmez donuyor ve bir daha düzelmiyor bende sonlandırmak zorunda kalıyorum. kesin benim elimde bir zehir var :S:(

Rower 21 Mayıs 2009 00:00

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403443)
çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun sorun çözüldü live 2009 yüklendi :) ama msn'imi açtığım zaman kişi listem görünür görünmez donuyor ve bir daha düzelmiyor bende sonlandırmak zorunda kalıyorum. kesin benim elimde bir zehir var :S:(

:( Sorunun regedit ten kaynakladığını düşünüyorum.
Son kez msn programı ile tüm ekletilerini kaldırın c/program files/windows live klasörünü silin
daha sonra başlat/çalıştır/regedit/düzen/bul seçeneklerinde windows liwe yazıp arattırın tüm girişleri tek tek elle silin aramalarınız detaylı olsun sonra sil baştan tekrar yükleyin sorun çözülür umarım.

deftersüsü 21 Mayıs 2009 00:30

malesef bende çalıştır komutu çalışmıyor çalıştır'a tıklayıp cmd veya regedit yaptığım zaman ekran refresh oluyor :S

Rower 21 Mayıs 2009 00:43

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403458)
malesef bende çalıştır komutu çalışmıyor çalıştır'a tıklayıp cmd veya regedit yaptığım zaman ekran refresh oluyor :S

Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir ComboFİX Proğramı ile taratmanızı tavsiye ederim.

İndirmek için tıklayın

3mb

deftersüsü 21 Mayıs 2009 00:48

dediğiniz programı yükledim fakat böyle bir hata çıktı :

http://img148.imageshack.us/img148/5104/sorun.jpg

Rower 21 Mayıs 2009 00:53

programı kullanmadan önce açık olan tüm programları kapatın tarayıcılar dahil gelen uyarılara tamm diip geçin

deftersüsü 21 Mayıs 2009 01:15

dediğiniz gibi tüm açık olan programları kapattım exe uzantılı dosyaya bastım combofix yazısı ufak bir şekilde çıkıyor boşluk doluyor sonra bu hatayı veriyor :

http://img90.imageshack.us/img90/5104/sorun.jpg

Rower 21 Mayıs 2009 01:22

Bigisayarınızı kapatıp güvenli kip te açın öyle deneyin
Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı

Birde bu programı indirip bilgisayarınızı tarattırın. 9MB

deftersüsü 21 Mayıs 2009 02:04

size nasıl teşekkür edicem bilmiyorum :)
Allah bin kez razı olsun sizden..
her sorunumla ilgilendiniz ve çözüm buldunuz.yardımlarınız için çok teşekkürler.
hergün dua edicem size :):):)

Rower 21 Mayıs 2009 02:08

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403485)
size nasıl teşekkür edicem bilmiyorum :)
Allah bin kez razı olsun sizden..
her sorunumla ilgilendiniz ve çözüm buldunuz.yardımlarınız için çok teşekkürler.
hergün dua edicem size :):):)

Rica ederim sorununuzu çözebildiysek ne mutlu :)

buraklk 21 Mayıs 2009 10:30

Programı indirdim.Extra vs hepsini yükledim ama hata veriyor.Hata kodu:80072f19

Rower 21 Mayıs 2009 17:01

Alıntı:

buraklk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403523)
Programı indirdim.Extra vs hepsini yükledim ama hata veriyor.Hata kodu:80072f19

Güvenlik Duvarı/Özel Durumlar/Windows Live Messenger ve Windows Live Call seçenklerinin işaretli olduğundan emin olun. Güvenlik Duvarını kapatın

iExplorer/Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş /sıfırla veya varsayılan ayarlara geri dön seçeneğine tıklayın.

Msn ve tüm eklentilerini kaldırıp C/Program Files/Windows Live klasörünü silip yeniden kurun tekrar deneyin.

b1t_trojan 21 Mayıs 2009 21:54

attachment.php oalrak indi bundan na sıl kurulum yapabilirim

UnknowN 22 Mayıs 2009 20:34

Alıntı:

b1t_trojan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403974)
attachment.php oalrak indi bundan na sıl kurulum yapabilirim

Bunu dene ;

Windows Installer 3.1 Redistributable

dostum54 24 Mayıs 2009 15:38

live messenger 2009 da kayıt defteri hatası

vista kullanıyorum messengeri açınca yapılandırma çalışıyor sonra " HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\UIPlugins anahtarına ulaşılamıyor " şeklinde bir uyarı çıkıyor kayıt defterine bakıyorum belittiği anaktarın soldaki değeri silinmiş msn silip yeniden kurmaya çalışıyorum kurulum %100 den geri dönüyor aynı uyarı çıkıyor

buraklk 25 Mayıs 2009 17:43

Alıntı:

Montanamax adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403812)
Güvenlik Duvarı/Özel Durumlar/Windows Live Messenger ve Windows Live Call seçenklerinin işaretli olduğundan emin olun. Güvenlik Duvarını kapatın

iExplorer/Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş /sıfırla veya varsayılan ayarlara geri dön seçeneğine tıklayın.

Msn ve tüm eklentilerini kaldırıp C/Program Files/Windows Live klasörünü silip yeniden kurun tekrar deneyin.

Dediklerini yaptım ama aynı hatayı veriyor.

Rower 25 Mayıs 2009 18:49

Alıntı:

buraklk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1406302)
Dediklerini yaptım ama aynı hatayı veriyor.

Bu hata kodu ile ilgili pek fazla bilgi yok fakat msn programını engeleyen birsey olmalı diye düsünüyorum.
Yapabilecekleriniz Görev Yöneticisinden arkaplanda çalışan tüm programları tek tek sonlandırın.
Sonrasında ComboFix Tıkla
Bu programı indirip çalıştırın eğer sisteminizde zararlı bir exe. uzantlı dosya çalışıyor ise msn programını açmanıza engel olabilir deneyin.

Bu hata kodu hakkında daha fazla bilgiye sahip olan bir başka üye mutlaka sorununuza cvp yazacaktır.

emreyildiz 26 Mayıs 2009 17:45

Yeni A4 tech Pk-635k webcam aldım vede kurdum ama görüntülü görüşme başlat dediğim zaman başlatılıyor diyor ve msn kilitleniyor, bunu nasıl çözebilirim.

x123456 29 Mayıs 2009 23:45

Bu ne demek oluyo şimdi

msni açtıktan sonra böyle bir uyarı aldım bu ne demek oluyo şimdi hiç bişey anlamadım 6 yıldır kullandığım adresimimi değişmem gerekiyo :S

http://img40.imageshack.us/img40/4826/adszccb.jpg

UnknowN 30 Mayıs 2009 10:21

Bu ileti Mıcrosoft tarafından kullanıcılara yanlıslıkla gonderılmış e-posta adresini değiştirmene gerek yok ..

suskun__kral 30 Mayıs 2009 20:41

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir msxlabs üyesiyim.Buda ilk mesajım.Yardımcı olursanız sorunumu çözmüş olursunuz ve msxlabs'ın benim için ayrı bir yeri olur diğer forum sitelerinden.Sorunum şu:

Bilgisayarımda kayıtlı olan windows live mail (2009),office 2007'yi yükledikten sonra yeni bir ileti yollamak istediğimde yazı yazmıyordu.Bende sadece maili kaldırıp,yeniden kurduğumda sorunun çözüleceğini düşündüm ve yerel disk içerisinde bulunan windows live adlı bölüm içerisindeki mail bölümü sildim.Daha sonra setuptan yeniden yüklemek istediğimde programın hala kayıtlı olduğu ve bilgisayarımda var olduğu yazıyordu.Bende windows live ait bilgisayarımda bulunan herşeyi sildim.Setup da dahil olmak üzere.Daha sonra kendilerine ait siteden yeniden setup indirdim.Ama hala bilgisayarımda messenger,mail,writer,fotoğraf galerisi,toolbar yüklü diyor.Arama yaptırıyorum ama öyle birşey yok.Program ekle/kaldır bölümünde de birşey yok.Gözükmüyor ve bende messengere giremiyor arkadaşlarımla görüşemiyorum.Lütfen ama lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

UnknowN 31 Mayıs 2009 12:18

Alıntı:

suskun__kral adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1410080)
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir msxlabs üyesiyim.Buda ilk mesajım.Yardımcı olursanız sorunumu çözmüş olursunuz ve msxlabs'ın benim için ayrı bir yeri olur diğer forum sitelerinden.Sorunum şu:

Bilgisayarımda kayıtlı olan windows live mail (2009),office 2007'yi yükledikten sonra yeni bir ileti yollamak istediğimde yazı yazmıyordu.Bende sadece maili kaldırıp,yeniden kurduğumda sorunun çözüleceğini düşündüm ve yerel disk içerisinde bulunan windows live adlı bölüm içerisindeki mail bölümü sildim.Daha sonra setuptan yeniden yüklemek istediğimde programın hala kayıtlı olduğu ve bilgisayarımda var olduğu yazıyordu.Bende windows live ait bilgisayarımda bulunan herşeyi sildim.Setup da dahil olmak üzere.Daha sonra kendilerine ait siteden yeniden setup indirdim.Ama hala bilgisayarımda messenger,mail,writer,fotoğraf galerisi,toolbar yüklü diyor.Arama yaptırıyorum ama öyle birşey yok.Program ekle/kaldır bölümünde de birşey yok.Gözükmüyor ve bende messengere giremiyor arkadaşlarımla görüşemiyorum.Lütfen ama lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? - Tekil Mesaj - MsXLabs

ahmetgns 31 Mayıs 2009 13:38

Bir programı silmek için varsa mutlaka kaldırıcısını kullanmak gerekir. Doğrudan dosyalarını ve/veya klasörünü silmek çoğu zaman bilgisayarda programa ait kalıntılar bırakır.

Windows Live Mail 2009 programının klasörünü sildikten sonra tekrar yüklemek yerine Program Ekle veya Kaldır bölümünde Windows Live Temel Bileşenler ismine tıklayıp o Kaldırıcı üzerindeki Onar seçeneğini kullanın. Program Ekle veya Kaldır penceresinde Windows Live Temel Bileşenler'i göremiyorsanız yardımcı olamayacağım.

emreyildiz 31 Mayıs 2009 13:49

Kamera ile görüşme yapmak istediğimde 0x8ac70013 hatası alıyorum, araştırdığımda Mcafee den kaynaklandığını gördüm ama ben Mcafee kullanmıyorum Eset smart securtiy var.

Üstelik kameranın kendi programını açığımda Ekran kartının DirectDraw özelliğini devre dışı bırakıyor her seferinde etkinleştirmem gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

emreyildiz 1 Haziran 2009 17:21

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1410577)
Kamera ile görüşme yapmak istediğimde 0x8ac70013 hatası alıyorum, araştırdığımda Mcafee den kaynaklandığını gördüm ama ben Mcafee kullanmıyorum Eset smart securtiy var.

Üstelik kameranın kendi programını açığımda Ekran kartının DirectDraw özelliğini devre dışı bırakıyor her seferinde etkinleştirmem gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Birde ilgilenen olsa :-#

zkctn 3 Haziran 2009 00:57

ben kuramıyorum çözebilecek babayiğit varmı

NeutralizeR 3 Haziran 2009 00:59

Alıntı:

zkctn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1412533)
ben kuramıyorum çözebilecek babayiğit varmı

Daha fazla detay belirtecek olursanız sizi yönlendirmemiz daha kolay olur.

asi_romser 3 Haziran 2009 16:34

olmuyor ne yaparsan yap olmuyor (Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) aynen bu sekılde yazıyor ne yaptıysan olması goruntulu konusma da her zaman bu sorunu verıyor

NeutralizeR 3 Haziran 2009 16:40

Alıntı:

asi_romser adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1412907)
olmuyor ne yaparsan yap olmuyor (Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) aynen bu sekılde yazıyor ne yaptıysan olması goruntulu konusma da her zaman bu sorunu verıyor

Bu konu altında cevaplayacağım mesajınızı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html

asi_romser 3 Haziran 2009 16:41

herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu

NeutralizeR 3 Haziran 2009 16:44

Alıntı:

asi_romser adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1412910)
herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu

O konu altında devam edelim lütfen.

djmaho_b_57 5 Haziran 2009 03:23

ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir

dizifilm 7 Haziran 2009 23:36

birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor

butterfly07 8 Haziran 2009 23:14

wlm 2009 da web cam gizleme başarısız-neden?

Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden...

NeutralizeR 9 Haziran 2009 05:53

Alıntı:

djmaho_b_57 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1413995)
ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir

Lütfen spesifik olun, hata kodunu belirtin.

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1416331)
birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor

Kişisel durumları kaldıramazsınız. Başka bir şeyi soruyor olmalısınız...

Alıntı:

butterfly07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1417292)
Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden...

Herhangi bir eklenti yüklü mü? Bir yama uyguladınız mı? Başka bir adresinizde oturum açtığınızda durum aynı mı? MessengerDiscovery, Plus! gibi bir eklenti yüklemiş ve ilgili ayarı bu şekilde ayarlamış olabilirsiniz.

erdalonal 9 Haziran 2009 18:13

selam arkadaşlar daha önce verilen wlsetup-all setup dosyasının yeni sürümünü bulabilirmiyiz.paket halinde her seferinde güncelleme yapmak tam bir kota düşmanı.

buraklk 10 Haziran 2009 09:34

Alıntı:

JappanStar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1410528)

Bu konudan tüm işlemleri yaptım oldu.Bir sorunum daha var.Bilgisayar açıldığında windows messenger kendiliğinden açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?:)

Microsoft 10 Haziran 2009 10:56

Alıntı:

buraklk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1418495)
Bu konudan tüm işlemleri yaptım oldu.Bir sorunum daha var.Bilgisayar açıldığında windows messenger kendiliğinden açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?:)

Seçeneklerden--Oturum Aç Bölümüne Gelip Burdan Sağ Tarafta Bulunan İlk Seçenek Windows Başladığında Messenger'i Otomatik Çalıştır Onayı Kaldırın. Ayrıca Beni Ve Parolamı Anımsa Bölümdeki Otomatik Olarak Oturm Aç Onayını da Kaldırınız. Kolay Gelsin...

usher 11 Haziran 2009 13:11

yha ben kurdum ama gerisini yapamadım vlm 2009 msn pc de ama kuramadım yardımcı olursanız sevnırım :S:S

ahmetgns 14 Haziran 2009 14:52

Alıntı:

buraklk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1418495)

Windows Messenger'ı açın, Araçlar > Seçenekler > Tercihler sekmesi > Windows başladığında Windows Messenger'ı çalıştır seçeneğini temizleyin.

boris666 15 Haziran 2009 22:01

ya beyler hata verio

NeutralizeR 16 Haziran 2009 12:57

WLM 2009 uyumlu çoklu oturum açma yaması eklenmiştir:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

candy188 17 Haziran 2009 10:48

WİNDOVS LİVE MESSENGER İN SON SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM VE KULLANIYORDUM.FAKAT SON ZAMANLARDA PROBLEM YAŞAMAYA BAŞLADIM.MESSENGER OTURUMU AÇIYOR FAKAT 10 SN BİLE GEÇMEDEN TEKRAR KAPANIYOR KENDİLİĞİNDEN.PROGRAMI SİLİP ÖNCE İNGİLİZCESİNİ DAHA SONRADA TÜRKÇESİNİ YÜKLEDİM FAKAT AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM HALA.KAFAYI YEDİM RESMEN BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM NE OLDUĞUNU.HATA KODU DA VERMİYOR.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

bana gelen cevapları nasıl görebilirim bu forum konularında pek bilgim yok :)

alfredo 17 Haziran 2009 16:10

sistem hatası yardımmmmm

arkadaşlar deli olucammmm

dün akşamdan beri msn"imi açamıorum sistem hatası belirtiyor fakat başka bilgisayarda açabiliorum msn"imi..kendi bilgisayarımda olmuyor...her şeyi denedim sildim tekrar kurdum,saat ayarları vs. her şey ok...zaten başka msn"ler açılıor bir tek kendi msn"im hata bildirmeye başladı ne yapabiliriimmmmm:*(

bizimdeli 17 Haziran 2009 22:03

msn 9 da uzaktan yardımm (yardımm)

merhaba canlar
msn 9 son sürüm yükledim karşı tarafta aynı şekilde son sürümü yükledik fakat uzaktan yardım iste olmuyor güncelleme yapınıız diye hata alıyoruz , konuyla ilgli desteğinizi bekliyorum , şimdiden kolay gelsin

ugr061 19 Haziran 2009 21:27

bende kurulmuyor setupu açıyorum bi süre sonra kapanıyor ne yapabilirim

T_walkeR 20 Haziran 2009 08:59

Alıntı:

ugr061 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1425479)

Bendede boyle olmusdu...
o,zaman "C:\Program Files" orada...oluyor...windows live isimli
....

Microsoft 20 Haziran 2009 11:16

Alıntı:

ugr061 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1425479)

Windows İnstaller 3.1 veya Üstü 4.5 Yüklemelisiniz.

Alıntı:

bizimdeli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1424029)
merhaba canlar
msn 9 son sürüm yükledim karşı tarafta aynı şekilde son sürümü yükledik fakat uzaktan yardım iste olmuyor güncelleme yapınıız diye hata alıyoruz , konuyla ilgli desteğinizi bekliyorum , şimdiden kolay gelsin

Ben Tıkladım Böyle Bir Hata Almadım. Kabul Edene Kadar Beklemenizi Söylüyor. İptal Etme Yetkiniz de Var. Ayrıca "Kullandığınız Bilgisayardan Uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine İzin ver" Onaylı Olsun.

Yetkili notu: İlgili seçenek için Bilgisayarım'a sağ tıkla > Özellikler > Uzak

butterfly07 22 Haziran 2009 15:39

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1417387)
Lütfen spesifik olun, hata kodunu belirtin.

Kişisel durumları kaldıramazsınız. Başka bir şeyi soruyor olmalısınız...

Herhangi bir eklenti yüklü mü? Bir yama uyguladınız mı? Başka bir adresinizde oturum açtığınızda durum aynı mı? MessengerDiscovery, Plus! gibi bir eklenti yüklemiş ve ilgili ayarı bu şekilde ayarlamış olabilirsiniz.

Ya kusura bakmayın ameliyat oldum bakamadım...eklenti olarak coklu oturum yaması var, başkada ek bişi yok ama nedense diğer msnlerde de aynı, tek msn de değil sorun-tskler ilginize

Saat: 02:04

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık