![]() |
ya yeni bi msn açmak istiyorum ama açamıyorum bide msn m benim mesencir deil ya yeşil msn nası indircem yenisini |
Alıntı:
Yeni MSN hesabı almak için konuyu inceleyin(Resimli anlatım mevcut) > @hotmail.com.TR Uzantılı E-Mail Adresi Almak Yeni WLM 2009 indirmek için konuyu inceleyin ve konu altına eklenmiş olan 2 zipli dosyayı indirin(Üye girişi yapılmalı) > Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) |
80048820 bu kodla bana hata verıyo yardımcı olurmuusnuz |
Bende çoğu çözümleri uyguladım...ama sonuç nafileydi bende bir arkadaşın dediğini uygulamaya karar verdim...oda şuydu; -önce çıkış yapın -ardından masaüstündeki msn'nin adını "Windows Live Messenger2" yapın -ve son olarak masaüstündeki msn'ye tıklayıp giriş yapın benim açıkcası pek umudum yoktu ama girdi...belkide tesadüf kim bilir :) Kolay gelsin arkadaşlar |
arkadşalar pc nin saatini koontrol edin pc saati ve tarihi önemli ben ayarladm hemen oldu yardımcı olduysam ne muluy bana |
msn benimki bi kaç gün içinde kendi kendine düzeldi |
Alıntı:
|
yardım. msn açamıyorum oturumunuzu açamıyorun sorunu gider diyorum ama gene açamıyor yardıımm... |
bn şöyLe haLLeTTim : internet explorer -araçlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları-ayarları otomatik olarak algıla,otomatik yapılandırma komut dosyası kullanı ve yerel ağınız için proxy sunucusunu kullanın kutucuğunu kaldırın yani onayını kaldırın tamama tıklayın. ve msn yi artık açabilirsiniz tarih ve saat ayarlarınız doğruysa işinize yarayabilir.2-3 aydır bu konuyu araştırıyordum sonra bağlantı ayarlarını kurcaladım buldum umarım işinize yarar (: |
80048820 |
| Saat: 21:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık