![]() |
Kendime Örnek Aldığım Ve Takdir Ettiğim Üye; torchbearer... |
Örnek aldıgım >> Ben ; Takdir ettiğim yine Benn ..(H) |
Örnek Aldığım Mavi Boyalı Üye: NeutralizeR :noangel: Takdir Ettiğim Kırmızı Boyalı Üye: Keten Prenses :skull: |
MsX Yoneticileri ve UyeLeri Beni Ornek Alan Varmı :P |
Kompedankedi abim,careless_WhispeR ve ThinkerBeL'i taktir etmişimdir hep.Kompedan abi her zaman ağır olmuştur yerinde herzaman ayrı bi yeri olmuştur.ThinkerBeLL'se üstün güzel konuşma ve yazma meziyetiyle taktir hatta örnek aldığımız bi kişidir şahsen yani -) carL ise kankamız yani taktir etmessek ayıp olur burda (: Şaka bir yana onunla %90 aynı kafada olduğumuzdan taktir ederim:P Daha burda yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın yani :) |
Takdir ettiğim ÜYE:bir bayan üye ile konuşurken şımarıp cıvıtmayan delikanlı gibi sohbetini yapan adam gibi adam erkek ÜYE.Tüm siteye msn adresini vermeyen Bayan ÜYE.Tartışmanın sokak kavgası olmadığını seviyeli ikna edici sohbet olduğunu unutmayan bilinçli ÜYE.Allah(c.c)selamını alan ÜYE.Yapılan paylaşımlara samimi şekilde yorumda bulunan emeğe saygılı ÜYE. Örnek aldığım ÜYE:ilk üye olduğunda ilk takındığı düzgün kişilikli halini koruyan sohbette nasılsa beni görmüyorlar diye şımarık, lakayıt ,argo,bayanlara karşı asılma bayanların da erkek üyelere karşı asılma (afedersiniz)gibi saçma davranışlarda bulunmayan tavırları sergileyen ÜYE.tartışmalarda karşısındaki kişinin bayan olduğunu unutmayan erkek ÜYElerimiz,sohbetin seviyesini bilen msn adresi istemeyen TÜM ÜYELERİ KENDİME ÖRNEK alıyorum!! bunlar benim görüşlerim kusurumuz var ise affola:) |
Msx'da ki,Tum iyi kalpli uyelerden Ornek alirim... Takdir Ettiğim Üye'ye kalinca ...... ben.... 1)RuffRyders 2)Neutralizer 3)Ahmed 4)ThinkerBeLL 5)Kral Aslan 6)KisukE UraharA 7)Sanar 8) Morrigan 9) CrasHofCinneT 10) BrookLyn Yukardakilarin hepsini basarilarindan,dolayi buraya yazdim..burada olmayanlarda basarili...ama, ben kendi..bildiklerimi yazdim.....! Daha Cok ama...... |
The Unique :) şeker pembe :) ener muhabbeti hoş arkadaşım.. https://www.msxlabs.org/forum/m2.gifKral_Aslan Kutsal54 :cici: daha yeni olduğum için şimdilik bu kadar :cici: tanıdıkça daha da çok olacaktır muhakkak :cici: |
|
| Saat: 16:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık