![]() |
1 kişi bile yok mu kullandığı, düzgün çalışan msn ve discovery sürümünü söylyebilecek bravo!! |
Windows Live Messenger 8.5 için MessengerDiscovery 1.5, WLM 2009 için MessengerDiscovery 2.1 sürümlerini kullanmalısınız. |
Merhaba Arkadaşlar XP- Prof işletim sistemine Messenger 9 yüklemeye çalışıyorum fakat os_check 0x80280004 diye bi hata veriyo.. üzgünüz seçtiğiniz programları bu işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz diyor. ZAPMESSENGER programıyla tamamen kaldırmaya çalıştım ZAPMESSENGER progrmaını çalıştırırken de hata veriyor. Lütfen yardım. |
msn 8.5 katılımsız kurulum kendi upload ım MSN 8.5 + EXTRALAR KATILIMSIZ KURULUM www.upload.gen.tr/d.php/s4/wxpjr8cm/CRonaldo_Msn85_Ekstralar_AddOn.cab.html |
8,5 kullanmaya devam etmek istiyordum denedim sonuç olumlu.Eyvallah kardeş ellerine sağlık. |
Teşekkürler NeutralizeR gerçekten işe yarıyor eline sağlık tekrar tekar teşekkürler... |
ben 9.0 yuklu fakat 8.5 yukleyıp kullanmak istiyorum ama kullanamiyorum suanda 8.5 yuklu ama acilmiyor kod hatasi veriyor 800488 gibi bir hata yardim edebilcek varmi ? ayni zamanda microsoftun sitesinede giremiyorum sunucu goruntulenmiyor diyor ne bicim sacmaliksa :( bana yardim edebilecek varsa sevinirim |
Arkadaşlar bilgisayarımda messenger in 14.0.8089.726 versiyonu yüklü bi türlü kaldıramıyorum. daha önce den msn açmak için sayfa çıkıyodu ama msn i açmıyodu hata veriyodu. su anda msn simgesine tıklayınca hiç açmıyo siteden bi kaç güncelleme dosyası indirdim gene olmuoo düşük versiyon yükleyince kabul etmiyo naapmalıyım.... |
kim bulduysa allah razı olsun çok işime yaradı :) |
Alıntı:
Fakat bu konuda nasıl emin olabiliriz ? Teşekkürler. |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık