![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba Yaklaşık 1 hafta önce ismimin yanında görülen sarı yıldız kayboldu ve tüm ayarları kontrol edip düzeltmeme rağmen bir türlü yıldızı çıkartamıyorum. Tüm seçeneklerde "everyone" işaretli ama yıldızı ne kişilerim görebiliyor ne de kişi kartımda görülüyor. Yardım lütfen...:( |
Herkese selamlar.. şimdi burda anlatılanlar eski msn spaces göre uyumlu sanırım.. live spaces düzenleyenler burdaki kuralları yazınca olmuyor en azından bende olmuyor.. bunun için gerekli açıklmayı ben bulamadım sanırım hangi sayfadan sonra bakmam lazım yoksa burda anlatılanların hepsi live içinde uyumlumudur... |
Alıntı:
|
ee live messenger ile ilgili şeylere bakıyorum ... eski spaces artık yok ki.. biraz daha gezinim ben en iyisi .. bunun bi düzenlemesi olacak mı ? Live spaces ile ilgili bi konu açabilirmiyiz. |
Sen sor arkadaşım bilgimiz dahilindeyse buradan cevap verebilirim. |
lütfen bana bir yardımmm........... arkadaşalr ben güsel güse spacemi hazırladım. ama listemdekilern yarısnda gözüküyor yarısında gözükmüyor... kimind eyıldz var kimdne yok.zaten ekelr eklemz kimsede çıkmıyor..ya 1-2 satt geçecek ya da 1-2 gün..ya da hiç çıkmıyor.ne yapacağımı şaşrıdım..seçeneklerde NO ONE ya da meseenger işaretli.sanırım ayarlarda bi sorun ama derdime açre bulamadım.lütfen yardıımm.delircem yoksa:*( |
Alıntı:
|
live spaces de arkaplanı nasıl degiştireceğim... |
saolasn arkadaşım ama zaten everyone işaretliymiş..yine güncelleme yapıyorm yıldz yok.. bazı arkadaşalrımda d açıkmıyo.. napıcam bilmiyorum.. bana yardım edebilecek yok muu....? lütfen arkadaşlar.. şimdi de resm siliyorum.ama kişi kartıma bakınca o resm küçük olarak gözüküyor ama spacemi çaınca sildğim için yok.. yıldızım çıkmıyo..arkdaşlarımn bazılarında gözükmüyor.herkes engellendiğini zannediyor.lütfen yardııımm..:bow: arkadaşlar yok mu bilen yaa :*( arkadaşlar ya ..bi tek kişi bile bilmiyormu.zor durumdayım lütfenn arkadış aç spaceni.sağda üstte customıze var.tıkla oraya.orada themes var.oraya gir..istediğin arka planı seç. daha sonra pencereyi kapadıktan sonra save yap.artık arka planın değişmiştir;)
|
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık