![]() |
Msnde konuştuğum Karşı taraf fotoğrafın fotoğrafını bazen göremiyorum (fotoğrafı yerine msn simgesi çıkıyor) karşı tarafa fotoğrafı değiştir dediğimde bazı fotoğrafları çıkıp bazı fotoğrafları çıkmıyor sorun nasıl düzeltilir acaba..tşkler sistemde kurulu :msn 2009 (yapı 14.0.8064.206) windovs vista home premium ,msn plus,msn discovery2 |
Alıntı:
Bu Genel Sorundur Herkeste Var Bendede Aynı Sorun Yaşıyorum Discovery/Plus Yüklü Olmasa Bile. |
kurulmuyor bir türlü:( masaüstüne simge atmadığı gibi programlardan açmaya çalıştığımda da hata raporu gönder penceresi açılıyor... |
Linklerin yönlendirilmeme sorunu http://img32.yfrog.com/img32/1296/clipd.jpg Arkadaşlar böyle bir hata var bilgisayarımda ne yapıp ettiysem bir türlü çözemedim.Msni tamamen kaldırıp kurdum gene olmadı en son çare olarak formata dönücem ama son kez buraya yazıp şansımı denemek istedim sizce nasıl çözebilirim ben bu sorunu?Linke tıklayamıyorum bir türlü. |
Alıntı:
|
Evet aktif. |
Alıntı:
|
Her oturumda var aynı hata. |
Alıntı:
Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi bulup onarmayı deneyin. Sonuç alamazsanız: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
WLM 2009 u kuramıyorum kuramaya çalıştığımda 0x8004004 hata kodu alıyorum. Hata kodu hakkında yardım alında . Windows Live essentials ı kaldırın yazıyor , program ekle kaldırdan. sitedeki Windows live messenger tamamen nasıl kaldırılır adlı sayfadan adımları izleyerek kaldırmıştım. Zaten program ekle kaldırda Windows live essentials gözükmüyor. Neyse hata kodu Buyrun ss: http://img218.imageshack.us/img218/1699/msnhata.jpg |
İlk mesajdaki ZIP dosyasını indirin ve o şekilde kurmayı deneyin. |
ilk sayfadaki zipi indirdim kurmaya çalışırken. Setup gerekli bilgileri topluyor hazırlanıyor felan diyor sonra kayboluyor setup. Kuramadım :( |
kaldırdım tekrar kurdum.güncelleştirdim.yine de paylaşım klasörü seçeneği yok:( ne yapmalıyım? |
Kolaygelsin. Ben setup dosyasina cift tıklıyorum aciyor bişey yüklüyor ama diğer setup ekranı glemiyor makine yeni formatlı bazı konularda okumuştum windows agent falan istiyor acaba onu yüklemedim diyemi ? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sayın Gssaks Ve NOScar ; Sizler "Windows İnstaller 4.5 Türkçe" 'yi İndirip Kurunuz. Sonra İndirdiğiniz Dosyanın Tek Tek Bütün Setuplarını Çalıştırınız. Özellikle Bu Son Wlm, Xp'de "Windows İnstaller 4.5" Yüklemeden Setup Dosyasını Çalıştırmaz. f_n_a Hanımefendi ; Son Sürümde Paylaşım Klasörü Bulunmamaktadır.Paylaşım Klasörlü İstiyorsanız "Wlm 8.1 Veya Wlm 8.5" Kurunuz.Bildiğim Kadarıyla Sadece Bu 2 Wlm Sürümlerinde Bulunmaktadır. |
Windows Live Messenger bende kurulu gözüküyor fakat program ekle kaldırda yok, eski bir sürüm yükleyemeye kalktığımda şuan var olan sürüm daha yüksek diyor fakat kurulu bir program yok. Ekteki zip dosyasını indirdim kurmaya başlıyor yükleniyor diyor ama dediği anda kayboluyor kurulum. Windows Live Messengerla ilgili bütün klasörleri kaldırdım, regedit'ten sildim, yeniden kurmaya çalıştım ama olmadı sorun devam etmekte. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz? |
msn'de son haberler nedir acaba kapanacak dendi ve paralı olacak deniyor |
Alıntı:
Alıntı:
dizifilm Arkadaşım Messenger'ın Kapanması,Kapatılması Veya Paralı Olması Gibi Bir Çalışma Kesinlikle Söz Konusu Değil. Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz. |
arkadaşlar msne 8,1 de sesli camera ile görüşe biliyorum ama 9,0 a yükseltiğimde ise sesli görüşme yapamıyorum bu hatayı veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim... Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) |
Alıntı:
|
teşekürler inceliyeceğim...:) |
ya arkadaslar live plus kurdugum zaman mesaj yazarken yazdigim mesaj gorunmuyor sadece karsi tarafa gonderince gorebiliyorum yazdiklarim sorun nerde acaba bilgisi olan var mi??? tsk |
ben kuRamadım yaa |
Alıntı:
Daha Acıklayıcı olun nerde hata yaşadınız ? |
Arkadaşlar ben Msn 2009'u yükledikden sonra kişi listemde kimse olmuo :S Ne yapmam gerek ?? |
SvcN ; Alıntı:
|
msn 9 da görüntülü konuşma açınca görüntü kalitesi oldukçöa düşük oluyo msnyi kaldıırdım yeniden yükledim olmadı , webcamı yenıden yükledim yine düzelmedi , ve ayrıca konusma yapınca da ara ara seste kesilmeler oluyo , ha bide tek taraflı cam açılmıyor sadece çift taraflı açılabiliyor , msn 8.5 da böyle bi sorun yoktu. arkadaşlar desteğinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler not : eklenti olarak tema vardı kaldırdım yıne aynı ve ayırca sadece dıscorvy var baskada bişey yok |
Yardım edin ne olur WLM 2009 kullanıyorum ama simdi oturum açmaya çalıstıgımda hata kodu : 80040154 diyor MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası da kileri yaptım olmadı msni tekrar silip yuklemeye çalısıtım ne Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? nede ZapMessenger veya linkin altındaki silme programı ile silebildim illa format mı atmam gerek artık ne olursunuz yardım edin :*(:*(:*( |
MESENGERİM YÜKLEMİYOO arkadaşlar bilgisayarımda birşeyler oldu mesenger yüklemiyor şuanda kullandığım mesenger 7.5 diğerlerini yüklemiyoo bunun nedenini ve sonuçunda yapılması gereken işlemleri söylerseniz sevinirim şimdiden saolsun......:*( |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim dostum. Benim derdim şu; son sürüm olarak verdiğin messengerı kurdum. Ama messenger kayboldu. Yani ne Program Files\Windows Live içinde var ne de başlat menüsündeki Windows Live içinde. Tekrar kurmaya kalktım zaten kurulu diyor. Saçmalık nerede gösterebilir misin? |
Alıntı:
Program Ekle/Kaldır dan Kaldırıp Tekrar Kurmayı Denediniz mi? Kaldırdıktan Sonra Bilgisayar'ı Baştan Başlatıp Tekrar Kurun... |
Alıntı:
|
Umarım yardımcı olan biri çıkar:S Ben bu wlm 2009 u yüklemeyemiyorm şöyle bir hata veriyor: "Okuma hatası.Dosyanın var olduğundan ve ona erişebildiğinizden emin olun."Ne yapmam lazım işletim sistemim xp. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
WindowsXP-KB942288-v3-x86.exe Vista kullanıyorsanız: Windows6.0-KB942288-v2-x86.msu 64bit Vista kullanıyorsanız: Windows6.0-KB942288-v2-x64.msu |
Yardım istiyorum.... merhabalar siteye yeni üyeyim ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim...bilgisayarıma messengerın son sürümü yüklüyorum ama hiç bir messenger adresini açamıyorum ve her zaman aynı hatayı veriyor...yardıma başvuruyorum orada ki herşeyi yapıyorum ama yinede son sürümde messengerımı açamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden ilgilenenlere teşekkürler... |
Merhaba, ben bilgisayarıma işletim sistemini daha yeni kurdum. WinXP SP3 kullanıyorum. Son birkaç sayfayı okudum ama sorunumun tam olarak çözümünü bulamadım. Ben 8.5i sorunsuz kullanırken 2009 sürümünü kurmak istedim. Bu konudaki zip dosyasından indirdim ve zipten çıkarmadan kurmaya başladım. Kurulumda zip sayfasını kapatmam gerektiği konusunda bir uyarı geldi. Uyarıyı göze alarak zip dosyasını kapattım ama tabiiki geçici dosyada olduğu için setup kapandı. Daha sonra da bir daha kuramadım. Eski sürümleri de denedim kuramadım. Bu forumdaki messengerı tamamen kaldırma yollarını da denedim. Ancak yine başarılı olamadım. Şu anda bilgisayarımda messenger kullanamıyorum. Bu konuda umarım yardımınız dokunabilir. Şimdiden teşekkür ederim. |
msn9 7 aydır sorunsuz kullanıyordum son 1 aydır kendi kamera mı açacam aktif degil önceden böyle bir sorun yoktu ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kameranızı çıkarıp tekrar takıp deneyin eğer sorun hala devam ediyorsa WLM programını ve kameranıza ait driveri kaldırıp tekrar kurun. Sonrasında MSN/Araçlar/Ses ve görüntü kurulumu seçeneklerini takip ederek tekrar yapılandırabilirsiniz belki bu sorununuz için bir çözüm olabilir. |
Alıntı:
http://img19.imageshack.us/img19/2567/regeditzxm.jpg |
Alıntı:
|
her defasında açılışta böyle hata veriyor. kaldırıp yukledim şuan yeni format attım başka yerden msn yükledim yine msn yi açmak istediğimde böyle yapıyor sorun ne olabilir http://i28.tinypic.com/11rrssn.jpg |
Alıntı:
Browse... ye Basıp Windows Live Messenger'in Setup'unun Bulunduğu Yeri Gösterip Ok'a Basınız.Umarım Bir Daha Böyle Birşeyle Karşılaşmazsınız. |
arkadaşlar kişi listesi gözükmüyo neden lütfen yardımcı olun .............................. |
Alıntı:
|
Alıntı:
o bende de oluyor kişi listesindeki kişiler gidiyor beyaz bir sayfa gözüküyor neden oluyor |
| Saat: 02:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık