![]() |
anlamlar crea alt ast d-bıl ne demektir |
ingilizce whose address do you want sorusunu nasıl fahri nin adresini istiyorum diyebilirim ama ingilizce |
You can't imagine how much I love you. Bu kelimenin türkçesi ben seni seviyorum,sen daha ne kadar düşüneceksin. Bazı hatalarım olabilir affola! |
ingilizceye çevirmek istiyorum bu lonuyu ingilizceye çevirmek istiyorum ama çeviremiyorum yardımcı olurmusunuz??? :( |
kendini tanıtma merhaba ben ali 2000yılında istanbul'da doğdum çok fazla kilom yok orta boyluyum yaşım 12 çok yaramaz bir çocuk değilim saçım kahverengi, gözüm kahverengi ödevlerimi zamanında yapan bir çocuğum |
Türkçe fiillerde Katmerli Bileşik zaman Merhabalar aşağıdaki cümleleri benim için ingilizceye çevirir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim. Bir akşam kalacaktıysa bu kadar yolu niye tepmiş bunun hata olduğunu biliyorduysa neden yapmış düşünecekmişse neden beni aradı. Kalıyormuşsa neden söylemedi. Yapacakmışsa neden yapmamış. fiillerde katmerli bileşik zaman kullanılmış. |
complete the sentences with is or are 1)there..... a sofa in the living room 2)there.....a wardrobe in the bedroom 3)there.... four chairs in the kitchen 4)there..... three rooms in the house 5)there.....a television in the living room 6)there.....two beds in the bed room 7)there..... a shower in the bathroom |
kedi masanın üstünde kelimesinin ingilizcesi nedir? |
Alıntı:
|
ingilizce ingilizcede ben elmayı seviyorum nasıl yazılır |
| Saat: 13:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık