![]() |
Yeni olduğum için erken bir analiz olur fakat NeutralizeR ThinkerBeLL https://www.msxlabs.org/forum/a.gifkompetankedi asla_asla_deme Kral_Aslan The Unique Daisy-BT arwen Bu arkadaşları görüyorum .. |
_MMia_ Örnek alma konusunda özürlüyümdür,lakin sezarın hakkı sezara,_MMia_ günlüğünü çok beğeniyorum,paylaşımları iyi,özellikle hafize çok başarılı.Yokluğunu hissettiğim,uzaklaştığımda beni buraya çeken vefalı bir dost.Evet,_MMia_takdir ettiğim bir üye. |
Takdir Ettiğim Üyeler: *NeutralizeR *ThinkerBeLL *kompetankedi *ahmed *Kral_Aslan *The_Unique *asla_asla_deme *Daisy_BT *arwen *AndThe_BlackSky *My sassy girl *BrookLyn *ruffryders *buz perisi *ener *_Yağmur_ *CeLebRindaL *Jumong *CNR *Revenger *fairy *sade *Teamoore *BlueBlood *seramiksır *nicely * mustakar Bunlar şimdilik aklıma gelenler aslında daha çok var.Örnek aldıklarım ise takdir ettiklerimin hepsi.:) Not: Bu liste hiç bir sıraya göre yazılmamıştır.Yani en baştaki daha iyi en sondaki kötü gibi düşünmeyin lütfen :) |
örnek aldığım ve takdir ettiğim üyeler: RuffRyders ThinkerBell NeutralizeR My Sassy Girl sade Kompetankedi _Yağmur_ Revenger aklıma gelenler bunlar burda sıralama yok hepsi eşit benim için... |
Alıntı:
KisukE UraharA |
bi ekleme de benden Chelsea Eny KisukE UraharA |
Chelsea Eny KisukE UraharA NeutralizeR ThinkerBeLL kompetankedi ahmed Kral_Aslan The_Unique asla_asla_deme Daisy_BT arwen AndThe_BlackSky My sassy girl BrookLyn ruffryders buz perisi ener _Yağmur_ Unuttuklarım olabilir. |
Bi ekleme: CeLebRindaL Jumong CNR |
|
|
| Saat: 03:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık