![]() |
saol kardeş ama adımları yaptıgımda en son a gelince 270 gün içinde kapanacak falan diyor. kapanması için 270 gün bekliyecekmiyiz başka hızlı bir çözümü yokmudur. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn Msn kaç gün açılmassa hesap kendiliğinden kapanır acaba ? Yani başka biri o msni almak istediğinde hotmail ^^kullanılabilirliği vardır^^ yazar ?? kesin bilgisi olan varmı ?? |
Yardm Pls! offf bn msn adresime girmiorm şifremi kimse bilmiordu ama deişmiş nedeni gizli soru yanıtımıda bilen yoktu nedn giremiorm |
hesap kapandıktan sonra bir başkası alırsa bana gelecek olan mailler alan kişiyemi gidecek?? |
hesap kapandıktan sonra bir başkasının o adrsi alması çok saçma değilmi? özel olarak gelecek olan maillerr yeni alacak olan kişiyemi gidecek?ya adresin yenii sahibi kötüye kulllanırsa bilgileri ??bunlar hakkında kesinn bir bilgiyee sahipmisinzz??cevaplarsanız çok makbule geçer.. |
slm Kapatılmış Hesap mı geri acmak istyorm nasl yapcamı bilmyorm bi yardımcı olurmusunuz bana |
msn adresimi kapatsam badoo ve facebooktan da silinirmiyim kaç gün açmamam gerek msn adrsimi |
msnmi hemen kapatmak istiyorum ACİL |
| Saat: 00:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık