![]() |
herşey bir anda oldu.olay internette sörf yaparken başladı.sörfdeyken bir an dengemi kaybedip sitelerin arasında kayboldum.siteden siteye sürüklenirken bir de baktım ki MsXLabs'tayım.işte olay bu şekilde cereyan etti. |
banada arkadaşım tavsiye etti...herkeze selam... |
MSN ile ilgili bir konu araştırırken tesadüfen arama motorları sayesinde size ulaştım.Şöyle bir gözattım.İlginç ve güzel paylaşımlar var.Umarım kaliteli ve değerli paylaşımlarımız olur.Buradan bütün ekibe ve yönetime kolay gelsin diyorum.Sık sık uğrayarak öncelikle inceleyeceğimden hiç şüpheniz olmasın..... Tüm üyelere de SELAM!;) |
walla arkadaşlar ben buraya google'da rastladım çok beğendim walla harika bir site yapmışlar helal olsun ;) |
ASLINDA ANLATILACAK UZUN Bİ HİKAYE YOK :)) BUGÜN BİR ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE SİTENİZİ ZİYARET ETTİM. HENÜZ FAZLA GEZEMEDİM AMA ÇOK İYİ ŞEYLER OLDUĞUNA EMİNİM. GÜNCEL BİLGİLER, KONULAR HERŞEY VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR. GALİBA SÜREKLİ ZİYARET EDECEK GİBİ GÖRÜNÜYORUM :)) SİTE İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER... :D |
Bu siteyi google da msn ile ilgili arama yaparken buldum .iyikide bulmuşum.site kurucularına teşekkürler. |
slm ben msn discovery proğramını ararken tnştm :D proğrm çok işime yaradı tem istediğim gibi =)) |
merhaba ben takipci aranizza bugun katildim arkadaslar aranizda bulunmakdan sonderece mutluyum gercektende guzel biryer bircok sorunuma care bulacagimdan eminim herkese segi ve salamlar diler basarilar dilerim bundan sonra hep beraber dilegiyle (F) (F) |
bende googledeee msnle ılgılı programlar topluyodum baktım sızın sıteye gelemısım ( iyiki gelmısım ) gırdım bastaaa o goruntu benı buyuledııııı sonra ıcerıkler buyuledıııı sonra hos gorunuzzz yardımlarınız buyuledıııı....... ksacasıı buuuuuuuu garıp bı hıkaye ama ole.... :D :D |
merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce windowsumuz çöktü ve herşeyi yeniden yüklememiz gerekti. üye olduğum bir forumda msn hakkında herşeyi bulabileceğim bir site olarak burasının link inin olduğunu gördüm. tabi gayet menun direk tıkladım biraz geç açıldı ama büyük bir açık yüreklilikle yazıyorum gördüğüm en iyi yapılmış site burası.:smiley32: webmaster larının emeklerine sağlık çok iyi iş çıkarmışsınız.:smiley32: bu sınavlar peşimi bıraktıkça buraya uğramak istiyorum. (bizim adfmine söyliycem sizden biraz örnek alsın 8-| ) |
| Saat: 00:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık