![]() |
teşekkürler.. ben 7.0 kullanıyorum 8.1 i de yükledim.. 7.0 da çevrimdışı girenler felan oluyor..onları stuff plug labazne yakalıyorum.. o yüzden işime yarıyor :) |
msn live berbat bi uygulama yaw aynen cezaevi kuralları gbi zorunlu kullanın diyor tşk kardeş paylaşımın için tşk |
selamlar ben hala halledemedim.. kopyalama işlemini yaptım. ancak orda değiştirilecek bir dosya yoktu (sadece msmsgs.exe vardı) direk kopyaladım.. messenger 7.5 i yüklerken yüklemeye çalıştığınız sürüm, bilgisayarınızdakinden daha eski diyor. sonda da msn kurulumu başarısız oldu diyor,hata 1603. yardımcı olursanız sevinirim. live la bir sorunum yok ancak 8.1de bilgisayar ısınıyor, fanı çalışıp kapanıyor:) sanırım listedeki fazla kişi sayısı.! |
Alıntı:
Ardından ilk mesajdaki MSN Messenger 7.5 indirme bağlantısını kullanarak MSN Messenger 7.5'in en son sürümünü kurmalısınız. Sonra da dosya değiştirme işlemlerini yapmalısınız. |
sorunlar bitmiyorr:*( daha öncede bir msj yasmistim ama bir açıklama gelmedi bende yapmam gerekni yaptım gittim hepsini sildim MSN 7.5 MSN Plus StuffPLugNG kurup sonra 7.5 in ismini değiştirip silip sizin yamalari ekledim Windows Live Messenger 8.1 MSN Pus Live! StuffPlugNG kurdm gene güsel dewam edioduk fakat multi giriş istedim Stuff dakiler bir işe yaramadi MSN 7.5 için olani denedim Version Bulunamadi Dedi Doğru Dio Bende 8 için olani denedim oldu gibi oldu şimdi 7.5 te bir sorun yok fakat 7.5 açıken 8.1 açılmıo 8.1 açıkkende 7.5 açılmıo yani multi giriş yok:S 8.1 warken 8.1 7.5 warken 7.5 gene açılmıo ve esas sorun 8.1 de giriş yaptığımda bağlantı sorunum şu an itibariyle yok login olup MSN kişi listesini gördükten sonra düşüyor sonra tekrar bağlanıp tekrar düşüyor Silip Silip Kurmakdan S-I-K-I-L-D-I-M:@ hatayi nerde yapiom:S:S:S ------ bu arada elimdeki multi giriş için olan prg lar MSN7 Universal Patcher++ bu 7.5 için olan ile WLM Universal Patcher++ bu da live için gene msxlabs.com dan alinmis prg lar umarim okumak zor gelmes:$ |
arkadaşlar gerçekten durumunuzu anlıyorum ama ilk sayfadaki tariflere tıpa tıp uyarsanız herşey çok kolay oluyo kendinizi kasmayın bu arada burdaki tüm ekibe çokk teşekkür ediyorum bizler için canla başla çalışıyolar herkese kolaylıklar diliyorum |
bu 7.5 çoklu msn programı varmı |
Alıntı:
Inceleyiniz Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 |
arkadaşlarben bu ekteki msnmsgr.zip dosyasını üye olmama rağmen yükleyemiyorum bana üye adı ve şifre soruyo fakat msgplush.zip dosyasını yüklerken sorun çıkarmıyo yardımcı olursanız sevinirim |
Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz. bunu hemen hayata geçirseniz süper olur:D |
| Saat: 18:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık